Kočík Babystyle Oyster. Máte skúsenosti?
Ahojte, zapacil sa mi kocik Babystyle Oyster. Nedovaza sa k nam, takze si ho bohuzial nemozem ist obzriet...
Nenajde sa preto niekto, kto by ho mal a je ochotny sa podelit o skusenosti?
Dakujem 🙂
Nepredavate niekto pre dievcatko?
@marshmallow Ja predávam tento.. https://www.modrykonik.sk/market/kociky/r4wp6n/...
@hanney cierny nie dakujem
Ja predavam oyster Max ak niekto hlada 🙂
@sofia99992 škoda ze som už kupila 🙂 tento vyzera lepšie
Tak snad este niekto hlada 🙂
@sofia99992 kolko stoji ? Mate niekde inzerat ?
Do nedele ho mam rezervovany ale mam aj inzerat na konikovi. Predavam Za 380
Prosim vas maminky vedel by mi niekto poradit zaujma ma kocik oyster 2 2016 limitovana edicia ake su tam kolesa z akeho materialu?
Za veskeru odpoved dakujem
Baby da sa kupit nova strieska a podlozka na kocik oyster?
Ahojte, vedela by ste mi niektorá poradiť? Mám pár otázočiek 🙂 ... Zaujímali by ma vnútorné rozmery vaničky. Našla som na nete 3 rôzne rozmery... Je kočík aspoň troška odpružený/dá sa v ňom hojdať, lebo je úplne tvrdý?.. A dá sa dať športová časť do polohy úplne ležmo, aj nohy?... Páčil sa mi veľmi Neonato Puro Urban, ale toto ma odrádza, že sa nedá dať úplne ležmo.... A inak celková spokojnosť s kočíkom? Nemali ste s nim nejaké problémy? Poprípade čo vám nevyhovovalo? ... Čakáme prvé bábätko a už som z tých kočíkov hotová 🙄 ... Tak neskutočne veľký výber a každý má nejaký háčik... Ďakujem vopred baby, za každú odpoveď 🙂
neviete o nejakej zivej komunikacii ohladom Oystera???
@neno91 niesu nafukovacie ale ja som s tým teda problem nemala, lebo tam je bola taka tvrdena guma aspon v tom mojom type, bývam na dedine bez chodníkov a bolo to ok, ja som s ním bola velmi spokojna a by som sa asi znova rozhodla pre tento istý kočík, jedina nevýhoda bola pre mna že sa nedal dat uplne do ležiacej polohy ale tam boi z každej strany take plasove výbežky a tie ked som si dala odbrusiť tak už to bolo ok. 😀 .Ja som mala tento kočík este v roku 2010 , tak neviem či neprešiel aj nejakými inovaciami, ale velmi skladný do auta a kolecka nebol problem jedným tlačítkom odmontovat a sa mi zdá že sa dali nafukovacie kolesa dokupiť a vymeniť....
@cipuska_ velmi pekne ti ďakujem za info rozhodujem sa medzi tymto oyster a valco snap...hlavne koli lahkosti skladnosti a velkemu priestoru no na rozdiel od nafukovacich kolies Snapu bojim sa ze pri tomto budem mat kolieska o chvilu plne kamienkov a kadecoho...tak este porozmyslam...no aj tak este raz vďaka 😉
@neno91 no tak držím palce pri rozhodovaní 🙂, mne sa teda do toho nikdy nič nezapichlo a ked som ho zboku nadvihla aj na tretie poschodie zubarovi som ho vyniesla aj s malým 😀 lebo bol dosť uzky tak aj to si porovnaj, v obchodoch medzi regalmi to bola výhoda. pozerala som akurat ten oyster 2 a ten je teda namakaný, by som isla aj na tretie 😀 😀 😀
ja neviem, ja som nemala problem, deti som tam mala do dvoch rokoch a potom šup pešo a len velmi priležitovstne potom, ale malo miesta nemali a ked sa malý narodil dcera mala 1,5 roka a este sa mu tam dokazala nejako nasúkat 😀

@hanney dakujemvuz som kupila iný