icon

Kočík Babystyle Oyster. Máte skúsenosti?

funik
29. sep 2010

Ahojte, zapacil sa mi kocik Babystyle Oyster. Nedovaza sa k nam, takze si ho bohuzial nemozem ist obzriet...
Nenajde sa preto niekto, kto by ho mal a je ochotny sa podelit o skusenosti?
Dakujem 🙂

Strana
z2
alexa507
19. apr 2016

@hanney dakujemvuz som kupila iný

marshmallow
29. apr 2016

Nepredavate niekto pre dievcatko?

marshmallow
29. apr 2016

@hanney cierny nie dakujem

sofia99992
12. máj 2016

Ja predavam oyster Max ak niekto hlada 🙂

sofia99992
12. máj 2016
alexa507
12. máj 2016

@sofia99992 škoda ze som už kupila 🙂 tento vyzera lepšie

sofia99992
12. máj 2016

Tak snad este niekto hlada 🙂

kikus48
13. máj 2016

@sofia99992 kolko stoji ? Mate niekde inzerat ?

sofia99992
13. máj 2016

Do nedele ho mam rezervovany ale mam aj inzerat na konikovi. Predavam Za 380

fronili
31. aug 2016

Prosim vas maminky vedel by mi niekto poradit zaujma ma kocik oyster 2 2016 limitovana edicia ake su tam kolesa z akeho materialu?
Za veskeru odpoved dakujem

mayusik
30. sep 2016

Baby da sa kupit nova strieska a podlozka na kocik oyster?

mayusik
30. sep 2016

@cipuska_
@bartas viem ze je to uz starsia tema ale xcem sa spytat ci mi neviete poradit ci sa daju kupit doplnky na oyster baby plush pripadne ci nieco neptedavate na sportovu cast.vdaka

patulik25
3. okt 2016

Ahojte, vedela by ste mi niektorá poradiť? Mám pár otázočiek 🙂 ... Zaujímali by ma vnútorné rozmery vaničky. Našla som na nete 3 rôzne rozmery... Je kočík aspoň troška odpružený/dá sa v ňom hojdať, lebo je úplne tvrdý?.. A dá sa dať športová časť do polohy úplne ležmo, aj nohy?... Páčil sa mi veľmi Neonato Puro Urban, ale toto ma odrádza, že sa nedá dať úplne ležmo.... A inak celková spokojnosť s kočíkom? Nemali ste s nim nejaké problémy? Poprípade čo vám nevyhovovalo? ... Čakáme prvé bábätko a už som z tých kočíkov hotová 🙄 ... Tak neskutočne veľký výber a každý má nejaký háčik... Ďakujem vopred baby, za každú odpoveď 🙂

lenka0714
28. jan 2017

neviete o nejakej zivej komunikacii ohladom Oystera???

neno91
16. feb 2017

@cipuska_ ahoj ja by som sa chcela spýtať na kolieka....všetkým ma totiž zaujal no trochu váham kedže niesu vyslovene nafukovacie

cipuska_
16. feb 2017

@neno91 niesu nafukovacie ale ja som s tým teda problem nemala, lebo tam je bola taka tvrdena guma aspon v tom mojom type, bývam na dedine bez chodníkov a bolo to ok, ja som s ním bola velmi spokojna a by som sa asi znova rozhodla pre tento istý kočík, jedina nevýhoda bola pre mna že sa nedal dat uplne do ležiacej polohy ale tam boi z každej strany take plasove výbežky a tie ked som si dala odbrusiť tak už to bolo ok. 😀 .Ja som mala tento kočík este v roku 2010 , tak neviem či neprešiel aj nejakými inovaciami, ale velmi skladný do auta a kolecka nebol problem jedným tlačítkom odmontovat a sa mi zdá že sa dali nafukovacie kolesa dokupiť a vymeniť....

maca_bulla
Odpoveď bola odstránená
neno91
17. feb 2017

@cipuska_ velmi pekne ti ďakujem za info rozhodujem sa medzi tymto oyster a valco snap...hlavne koli lahkosti skladnosti a velkemu priestoru no na rozdiel od nafukovacich kolies Snapu bojim sa ze pri tomto budem mat kolieska o chvilu plne kamienkov a kadecoho...tak este porozmyslam...no aj tak este raz vďaka 😉

cipuska_
17. feb 2017

@neno91 no tak držím palce pri rozhodovaní 🙂, mne sa teda do toho nikdy nič nezapichlo a ked som ho zboku nadvihla aj na tretie poschodie zubarovi som ho vyniesla aj s malým 😀 lebo bol dosť uzky tak aj to si porovnaj, v obchodoch medzi regalmi to bola výhoda. pozerala som akurat ten oyster 2 a ten je teda namakaný, by som isla aj na tretie 😀 😀 😀

neno91
18. feb 2017

@cipuska_ ok tak porovnam a uvidim...a tym ze je taky uzky nieje v nom menej miesta pre dieťa?

cipuska_
18. feb 2017

ja neviem, ja som nemala problem, deti som tam mala do dvoch rokoch a potom šup pešo a len velmi priležitovstne potom, ale malo miesta nemali a ked sa malý narodil dcera mala 1,5 roka a este sa mu tam dokazala nejako nasúkat 😀

Strana
z2