Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@sasena29292 tak pohoda potom ....ja uz objednam ten rozsireny, predsa len, este mam dve deti a tie mi vselico pchaju do kocika za jazdy 🙂 na odvezenie, ale ako v pohode, tiez ho chcem na presuny a najma na dovolenku 🙂
a inak kolieska to ma odpruzene, vsimni si naschval, da sa to skusit, ze maju super volu, preto sa s nim tak dobre jazdi
@celasapremenim ak sa mozem spytat aky to je rozsireny??? I ja som dnes si ho rezervovala
@celasapremenim pozriem tie kolieska 🙂. Super sa s ním išlo , inak nehrozí aby som si tam búchala nohy 🙂 ci uz som išla rychlo alebo pomaly . Síce uvidím ako môj muž , predsa ten ma väčšie laby . 🙂
Ahojte mamičky 🙂
Nemate niektorá nahodou tento super kočík na predaj??
Resp.Mountain buggy nano? 🙂
chodite s tym kocikom i po neupravenych cestach napr.zoo a luka??
@adush123 dobryden. Na chodniku ide super ; na trave tiez super. No po kamienkkch hrkoce resp nie hrka ale naskakuje. Na piesku teda pláži ho treba ťahať inak nejde vobec . Ale jd velmi lahkko ovládateľný skoro jednym prstom.
@sasena29292 cize na plaz ho vobec neodporucate?
My sme ho mali na plazi , ale nedal sa tlačiť len ťahať , ale bolo nam to jedno takze ak Vám neprekáža ze budete s ním cúvať po priesku, tak sa to dá . Do lietadla resp na palubu sme ho zobrali , nebol s tym žiadny problém . 🙂
@celasapremenim dobry den. Prosim a odkial ste objednavali?
@sasena29292 super. Uz je objednany takbuvidim ako nam sadne 😆
seraa ja z kocikovo, na drienovej
my mame gesslein s2 a tiez ked idem po macacich hlavach v meste, tak to citit a je odpruzeny, podla mna akoze ked chce clovek, aby necitil nerovnu zem, tak nech si vymysli vznasadlo....ja tie velke nafukovacie kolieska nemozem ani vidiet, mi to pride ako vozicek pre postihnutych, ked to vidim
okrem toho, okamzite, ako ma kocik nafukovacie kolieska, mozete si pripisat k hmotnosti tak tri styri kila a to uz je teda citelne aj na manipulaciu aj na prenesenie
v meste netreba take tanky riesit, tu potrebujeme lahucke, dobre ovladatelne kociky, v ktorych sa deti musia pohodlne citit......preto s2 gesslein, super je a nie je to hebedo
ale do lietadla a na prenesenie v rybarskych mesteckach pri mori je lepsi este mensi a este lahsi 🙂 preto yoyo
...a este k tym tankom na dedinach, vidim to dost casto, na dedinach tie mamicky nechodia ani do tych kopcov, co my s gessleinom, ked tam sme, ich neberie turistika vobec, su v dedine na betone, max idu na zahradku, alebo na najblizsi kopcek, popravde ani to som nevidela a v tej dedinke, z ktorej sme sa predvcerom vratili je velmi vela babatok a aj predtym aj s vacsimi detmi, tam po prirode behame len my a pristahovalci, aj to nie vsetci, domaci chrochnia medzi obchodom a vlastnou branou max...a poviem pravdu, lenive su ako vsi tie baby, uz ani nesadia v zahrade, vsetko to robia za nich matky a babky, poznam tam osem zien s malymi detmi a vsetkych osem uplne rovnako a o strave pre deti, varim im ja viac ako kedy oni, viac kupuju hovotu stravu a posuny v tom, co deti mozu jest a co je vobec vhodne, to ani nespominam
hlavne ze maju kolesa do terenu
@celasapremenim tak adi im to nieje vzacne chodit do kopcov ked ich maju za domom...ale napadne sneh, tomu ver, ze tank potrebuju
baby, prosim vas, v tom kocikove na drienovej, ze mi to vedia dodat az zaciatkom juna...sila,tak idem pozriet ine zdroje
sasi,ty si kupovala na mimibazare od koho???
@adush123 pls. ako dlho cakas na ten kocik po objednani? dakujem
@ifkael chodime na dedinu velmi casto, aj v zime, v zime som tam ani kocik nestretla, a to sme tam aj cez pracovny tyzden, asi su doma, lebo ani nenosia deti po dedine vtedy, ja fakt neviem, ale sme vonku co to da a naozaj neviem kde su teda s tymi kocikmi do snehu
nas sneh znesie, aj hlbsi neodhrnuty z ciest, jasne, ze nie po vajca 🙂
podotykam, ze nevyspavame, jednak sa pri nasich detoch neda, jednak ked tam nejdes 6:30 pre chlieb, tak nemas :D:D ...takze ani rano, asi si ten chlieb davaju dakym kupovat, alebo ho pecu doma, ako ja ale doma
a este k tomu, ako ich to nelaka, v pohode, kludne, len ked uz tam byvam, aby som niekde nebola ani raz v zivote 🙂 to uz mi pride dost na hlavu
@celasapremenim presne pred tyzdnom mi ho objednali. 2-3 tyzdne trva naskladnenie z francuzska.
Baby co uz mate tento kocik na co si pri kupe dat pozor aby som nelutovala???
@adush123 pozerala som im ho na stranke a tam zase je fotka, kde nie je to tienidlo, vies aky ho budes mat?
@celasapremenim tienidlooo? To netusim. A to ako tam vyzera?
@celasapremenim jaj potah a striesku. Bude siva na bielo-ciernej konstrukcii
@adush123 my modry a rozmyslam kupit ku tomu aj ten slnecnik, nech mu nepecie na nozky pri mori
mam pocit, ze sa predavaju aj fejky, davajte si bacha, objednala som si u autorizovaneho predajcu, ktory mi tvrdi ine veci o dodani, ako u dvoch dalsich a viem zo stranky babyzen, ze predavaju original...hm....no ale ved v poho
@celasapremenim a ako vies co je original co fake???
@celasapremenim ahoj , neviem ci uz si kúpila , ale ja som objednala čez ten mimibazar ( je to for my baby , a sídlia na priehradnej ), posielam link
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=195298
Sasa

@celasapremenim
Tak sa s tebou teším , ten spodný nákupný košík je úplne v pohode , dnes som do neho naplnila deku , plienky , vlečené obrusky , dve fľaše na pitie , balíček fornett a este 3 hrkalky, takze sa tam v pohode zmestí kopec haraburd , nakup asi nie , ale aj tak to staci . 🙂