Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@sasena29292 no, ja som videla cerveny, ale aky mal ram, vobec neviem, ja som si vsimla az teraz na foto na nete, ze su dva :D ....mne sa paci, velmi
ale, myslim si, ze ma jeden nedostatok a to hlbku sedu, pre starsie deti je to dost podstatna vec a je to plytsi kocik, hlbsi sed ma napr. to nano, ale ked pozriem zozadu na tie kociky dva, tak taka nepodstatnost, ale paci sa mi design skor yoyo, nano na rozdiel od tohoto ma zase polohovanie noziciek, co je tiez super...a urcite vacsi ten kosik....ja ti nevim ktory, o peniaze mi nejde, mozem si kupit jeden aj druhy
@celasapremenim tiez som zvažovala nano . Dizajnovo je krajší určite Yoyo . Co sa týka skladania , tiez je Yoyo lepsie . Sklon ležanie by mali mat oba kociky rovnake , áno nano ma polohovanie nôh co je výhoda . I ked nano sa dá zohnať len za 200€ , tak aj napriek tej super cene ja som skôr za Yoyo . 🙂 dúfam ze aj muž s ním bude spokojný 🙂.
Chcem sa spýtat , ta potahova latka je drsná alebo taka v pohode , ci treba kupit podložku do toho ?
@sasena29292 no ono je to robene tak, ze uz ta vlozka je akoby podlozka, ja bych to nechala tak, v pohode to je
ale ked bude maly spat, urcite mu dam latkovu plienku pod hlavicku, mam v pazi ako to vyzera, dieta sa na potahoch jednoducho poti....daju sa kupit rozne farby aj modra, tak dam taku, vzdy mam so sebou dve na leto....inak chapem, aj mne sa viac na pohlad paci yo yo a splna poziadavky prirucnej batoziny do lietadla
Ja som tiez vždy dávala dcérke plienku pod hlavu ( i ked klasickú bielu ). , a v ktorej predajni si bola ? Ja som ho nevedela nájsť vystavený .
@sasena29292 maju ho na drienovej v kocikovo 🙂 pri billa
klasicka biela je najzdravsia :D sa na to vy a dam taku aj ja....aj tak je to jedno, hlavne ze sa dietatko dobre citi, inak maly tam sedel ako figurina, ani sa nepohol :D
Fakt bol ako figurína , zlatý 🙂 . Koľko tam stal ten kocik ak si pamätáte ?
@sasena29292 mozeme si takto inkognito tykat :D myslim, ze stal az nejak 380 eur tam, takze na mmb je to urcite lepsie, inak ta clona, skuste sa tej pani opytat, by sa mala dat vyklopit asi z tej striesky, taka iba akoby zpredu silt to je.....ten kosik je velmi velmi velmi prtaty, velmi :D
Dakujem , dám info . Opýtať sa na tu clonu🙂
@celasapremenim
Ahoj , pytala som sa pani co ich predáva , tak tieto nemajú clonu ( uvidím ked príde ). Dovážajú ich priamo z francúzska . Budúci týžden mi príde tak dám foto ako vypada v bielom ráme 🙂
@sasena29292 podla mna mozes mat jedine tak ciernobiely ram, nie biely cely :D
@celasapremenim jasne , v podstate je čierno biely . Uz si sa rozhodla tiez ci ho kúpiš ? Cez Facebook je predajca v Rakúsku paparazzi móde a tam maju teraz akciu na neho , skús sa tam pozriet .
my ho isto kupime, potrebujem ho na zaicatok jula najma, takze dovtedy ma to netlaci, ale pozriem hned tu akciu
neviem, ci kvoli reklamacii nie je lepsie z ba
@sasena29292 NO AKO? UZ SI VYSKUSALA? :D
Prave teraz sme ho len zložili , ma predsa len tu clonu. Posielam síce neupravene foto 🙂
@sasena29292 Dobrý deň, ako ste s ním spokojná ? Ja už mám objednaný v červenej. Pýtam sa hlavne na nákupný košík, zmestí sa tam niečo ? Ďakujem 🙂
@drobec11 Ahoj, my sme ho len dnes prvý krát vyskúšali. Ide sa s ním úplne super, fakt som zatiaľ veľmi spokojná, ano nakupný košík je malinký, ale kabelka sa mi tam v pohode zmestila 🙂 Ked tam dám do takej menšej tašky pár plienok, flašku, vlhčené utierky , krémik a jedno oblečko na prezlečenie, tak to mi úplne stačí. určite neolutujete. A bola som prekvapená, že to má clonu, nakoľko som volala predajcovi a ten mi povedal že nemá clonu a kuknime sa , ono to má. 🙂
@sasena29292 🙂 Tak to som rada, teším sa viac a viac. Užite v zdraví.
@drobec11 veľmi pekne dakujeme, samozrejme aj vy 🙂 papa Saša
@sasena29292 no to je uplna parada, ja si idem tiez kupit modry 🙂 vyzera super....novsie vraj maju aj sirsie kosiky, ale zase az tak to tam rozsirit nie je kam....na rychle presuny vyhovuje aj mensi kosik
Ahojte zvazujem kupu yoyo alebo mountain buggy nano.neviete do kolko kg su? Maly ma 13mes no je vacsi a tazsi. Uz teraz ma 13kg a 83cm tak aby mu bolo pohodlne. Co mi odporucate?
@adush123 len do 15 KG
@sasena29292 prave som volala s 1 predajcom. vraj je to kvoli eur.standardom len. I 20kg dieta v pohode unesie 😊 a ty ho mas? A spokojnost?
@adush123 áno mám. Dnes sme sa s ním práve prechádzali A je super. Ide úplne jemnucko, ako keby sám. Budeš úplne spokojná. My máme modrý S tou bielou konštrukciou 🙂
@sasena29292 uvazujem nad tym alebo sivym 😊
ja si ho idem objednat, asi este tento tyzden 🙂

@sasena29292 no, po pravde, ten kocik ma taky mensi sklon nie je uplne do lahu, ak by som to takto mala riesit, idem radsej do toho co maju oni babyzen 0+, lebo predsa len polrocne deti ten sed nemaju uplne v pohode a zatazit chrbticu co i len miernym sklonom, ak dlhsie spinkava, co asi ano, je asi hovadina v tomto veku, tak neviem, ale vypodlozis to urcite do vyssej polohy dietata, to sa naozaj da
http://www.bestbuggy.co.uk/category/single/baby...