Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
kupim kočik yoyo babyzen za dobru cenu pre chlapčeka
baby ked niekto ma na predaj kočik babyzen kupim za dobru cenu
Máte ho niekto na predaj? Ďakujem
Takze ja som sa rozhodla pre mamas and papas armadilo city limitovanu ediciu. Mala som urbo a teda nemam pocit, zeby malo nekvalitne kolieska... Naopak, je to velmi pevny a kvalitny kocik. Rozhodovala som sa medzi yoyo, nano a armadilo. Vyhralo armadilo. Yoyo nema polohovanie noziciek, co sice nema ani armadilo city, yoyo je fakt super na cestovanie,ale na nejake velke vyvazanie mi proste nepripada pohodlny a maly mi v nom nechcel ani chvilu sediet (skusili sme ho u znamych), malinky kosicek a mala strecha, aj ked trochu predlzena....Nano super, ten sme skusili v predeti.sk ,polohovanie noziciek super, ale tiez len na take lietadlove pouzitie a na leto. Armadilo je pohodlne, dostatocne velke aj na pohodlne driemkanie aj pre vacsie dieta a super kosik a strecha. Nakoniec som tak zvazila, pretoze nelietame kazdy mesiac a letecka spolocnost,kt.pojdeme berie kocik az na palubu, nepotrebujeme teda mat kocik so sebou v lietadle, ako pribalovu batozinu, letuska si ho prebere pri nastupe a da pri vystupe. Armadilo ma super rucku na prenasanie a vazi sedem kg a ma krasny dizajn, super doplnky, nuz dufam, ze budeme spokojny, uz je objednany, pride uprostred jula.
@maciatkolulu nema polohovanie noziciek???velka skoda. Planovals som ho kupit. Tak sa opat vraciam k BJCM zip
@adush123 city sa neda polohovat, ale armadilo a armadilo xt - to som povodne chcela, je fakt super, ma poohovanie noziciek, je aj do terenu, odvetravanie striesky, ale pre nas uz zbytocne velke. Mna neuveritelne opantala ta limitka so zltou ruckou;-D
uz sa nejaky ten den vyvazame v yoyo, no tak teda mozem povedat, strasne som spokojna
nema polohovanie noziciek, ale maly je este krpcek a ma normalne vyhodene nozky hore v tom, podoprete az po clenok, pohoda
okolo pliec ma dostatok miesta
a on kebyze nema komfort, tak dlho nebuva, este aj dnes, v tom dazdi sme boli vonku dve hodky 🙂
mne sa armadilo tiez paci, ako je rieseny priestor pre dietatko dnu, pekny kocik je to, len co som bola v skupine, co to maju, tak skutocne nadavaju na kolieska, ale to vymenis ked tak
urcite budete tiez spokojni
my tento mame vlastne na dovolenky, cestovanie, a rychle presuny, mam p3 peg perego a mala som gesslein, ten som teraz predala
adush a ten bjcm zip je aky kocik? to som videla zatial iba na nete, je tam dost priestor na ramienka, ked dieta spi, alebo patri k uzsim?
@maciatkolulu daj link na limitku so zltou ruckou, no fakt to nevidim na nete :D vidim armadillo flip nove, pekne je to
@maciatkolulu kraaasny
@celasapremenim dojde mi buduci tyzden. No podla rozmerov je ako moj sportiak concord wamderer a to je fakt velky a siroky kocik. Moj ma 13kg a 89cm a v pohode tam spi na siroko s rukami okolo hlavy.
@adush123 no tak to som dost zvedava, co na to povies, aj to nafot 🙂 ja som to pozerala na nete a pacilo sa mi to, to je tusim tohtorocny model a ktory si si objednala? a kde a co ta vysiel? :D nech uz mam uplnu info
@celasapremenim novinka. Rychlo sa rozpredavs. A je zvacsa na objednavku. Do Aladinu v Hlohovci pridu este tento tyzden. Ja chcem cierny kedze je jednofarebny a potrebujem univerzalny. A cena cca 275€.
@adush123 ale na tom sa tiez tusim nedaju polohovat nohy, ci?
@celasapremenim vraj do 3 poloh. Na city mini nie. No na zip iz ano.
@celasapremenim hej je tohtorocny, na madarskom oficialnom webe papasu, pride v polovici jula vychdza okolo 280eur
no pisu, ze na baby jogger city mini zip, lebo ine zip asi nie je, 2015, je nastavitelna opierka noh, ale ani na jednom videu som to zatial nenasla, zeby to tak bolo, som zvedava
no a to je asi kocik len taky letny, ci aj do zimy?
oba vyzeraju super inak 🙂 sa mi pacia, len ja nic nekupim bez toho, aby osm v tom dieta nevidela posadene
@celasapremenim mne to jeden predajca poslal. A ozaj sa da. Ved ti buduci tyzden poviem 😉
http://buggypramreviews.co.uk/baby-jogger-city-... t u to vidno
tak super, tak vyzera velmi dobre, som zvedava, ake budes mat potom skusenosti, napis 🙂 a aj na zimu to planujes, ci mas ine?
@celasapremenim nad zimou neuvaxujem. Tento potrebujem do mesta a na cesty. Inak mam concord wanderer.
no caute, po dovolenke, no musim ho ospievat, lebo som ho fakt nevedela ocenit, dokial sme neabsolvovali 15 dni v grecku, kazdy den na plazi, super lahucky, v kopcovitom terene mestecka uplne uzasny, vyborny je aj do taverien, lebo sklopite rucku a nicim nezavadzia, vyborny aj ako papacia stolicka v apartmane
uplne bezne som to skladala s malym na ruke, ked som potrebovala niekam vybehnut
v pozicanom aute sa rozvazal po ostrove medzi sedadlami vozidla, nikomu nijak nezavadzal
a ked sa uspini, hocicim, ide to super dole
mame ho sice momentalne vhodny do pracky, ale tak vyborny kocik, skutocne prakticky a lahucky, spratny a vhodny, tak takto viem ospievat len starucky pp p3, ktory bol tiez vyborne prakticky
akurat tento sme bez problemov umiestnili na palube lietadla nad hlavy do miesta pre batoziny
a kolieska vyzeraju ako nove, keby ste videli tie tereny, najprv som si aj davala pzor, ale potom...hoho
Ahojte ak by niekto uvazoval o babyzen s tazkym srdcom posuvam nas cerveny- uz kocik nepouzivame - dvojrocny,boli sme maximalne spokojni.
@georgia333 zdravim.nahodou neviete o nuekom kto by predaval yoyo? aLebo nahodou ...nepredavate vy? dAkujem
akaurát som objednala z Číny napodobeninu YOYA
budúci týždeň má dôjsť, tak som zvedavá či bude ako YOYO
má tam byť k tomu 8 vecí navyše( poťah, pláštenka, moskytierka, madlo, taška na zložený kočík,..)
Nemá niekto skúsenosť?
http://www.aliexpress.com/item/Yoya-four-wheel-...
@kiso super cena , ak ti ho zadržia na colníci bude treba platiť DPH a clo . ( neviem ci si s tým rátala). Daj vedieť ci si spojohba 🙂
@sasena29292 už je v Bratislave a buď poď pôjdeme alebo ho dáme poslať do Žiliny a od tiaľ si poď pôjdeme s clom som počítala a vyjde to do 40€

mamas a papas ma podla mna velmi nekvalitne kolieska, by ma piclo za tu sumu, po troch jazdach, aby to vyzeralo ako trojrocne peg perego plico p3 a este aj na takom kociku, kde som vozila na zadnom stupienku 4r. dceru, boli tie kolieska krajsie po takom case
inak ja som kupila yoyo cisto na dovolenky a rychle vybehy, na pekne pocko🙂