icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

kiso
5. aug 2015

@kiso kočík došiel je úžasný, úplne ako yoyo len na boku má yoya+ k tomu sieťka proti hmyzu, pláštenka, dva háčiky na tašky, letná podložka, madlo, držiak na pohár, taška na prevoz. 🙂
A za clo som doplácala 38€

adush123
5. aug 2015

@kiso somvelmi zvedava co nan povies.

kiso
6. aug 2015

Je v pohode celkom som s ním spokojná, keby som mala kupovať na SK bez madla a ostatného príslušenstva tak by som ho nekúpila.
Som spokojná a aj malá a aj ten sklon sa dá na spanie 🙂 😵 a je úplne maličký do lietadla preto som ho aj kupovala na dovolenku a na nákupy, lebo. Keď idem na vacsínákup tak mi tam kočík zavadzal Tento dám kľudne aj do predu pod nohy.

celasapremenim
11. aug 2015

@sasena29292 prosim ta, daj mi kontakt na tu nasu predavajucu yoyo, stratila som ho
potrebujem si dokupit drziak na flasu od nej :D
kocik je uzasny, maly bol cele leto len v nom az na jednom tripe som brala p3, lebo sa tam slo aj cez travu, tak som vzala starceka so sebou :D
ti poviem, tak sme si zvykli na tuto lahkost, ze sa mi bude velmi zle hladat kocik na zimu :D hruza
yoyo, parada, na jednotku, manzel neda nan dopustit, volno v uloznom priestore auta, ked je pod malym pod autosedackou vzdy zlozeny a v neposlednom rade ho tam vieme dobre zaseknut, kedze vo vnutornom priestore, kde su deti, nemame navolno ani len mobily, vsekto v kufri, este aj kabelku si tam davam radsej, ked ideme dalej

celasapremenim
11. aug 2015

@kiso tak to, ze to ma madlo, to vypada uplne super, skoda, ze si to neviem porovnat nazivo, ked to tlacis pred sebou, ako sa to chova....vyzera velmi dobre, naozaj, a teda ja taku odvahu nemam, tak super, ze si to takto vyriesila

kiso
11. aug 2015

To madlo sa dá objednať aj osve len neviem či je to kompatibilné s originálom ale ja som tam mala aj také nadstavce k tomu aby to tam držalo

kiso
11. aug 2015

@celasapremenim
Som s ním spokojná keby bola žienka z Čadce ktorá má babyzen yoyo tak by som to rada porovnala aj ja

celasapremenim
25. aug 2015

@adush123 ako si spokojna s tym zipom????

adush123
25. aug 2015

@celasapremenim maximalne. Sim rada ze som ho kupila. Teraz ho vyuzivam i na dedine (concord reklamujem) a som prekvapena ze zvlada v pohode nase rozbite cesty. Velkost je super. Do mesta idealny. Neviem ho zlozit a rozlozit 1 rukou ako vo videu ale par sekund stavi na to.

celasapremenim
25. aug 2015

@adush123 prosim ta velmi pekne, odmeraj mi sirku opierky chrbta, tu cast, kde sa realne dieta opiera a ak by ti to nevadilo, keby si mi poslala fotku, ked v tom dieta sedi
silne nad nim uvazujem pre syna, na zimu chcem, do chladu, ty si ho tusim v zime este nemala,, ze 🙂 dakujem

celasapremenim
25. aug 2015

jo a este aby som nezabudla, tak prosim ta, ako su plohovatelne tie nohy? normalne to zdvihnes, alebo co to tam ma? dakujem

adush123
25. aug 2015

@celasapremenim dnes mi doslo i madlo. Lepsie to vyzera a sirka je 34cm aj sedadlo je take siroke. Nozky polohujes do 3 poloh,klasika dole-polo-v rovine so sedadlom. Nemam co vytknut az na to ze cez zimu zo zadu bude prefukovat kedze latka nie je prisita. No na presun staci. Vcera bol i v lesnom terene a presiel v pohode.

celasapremenim
25. aug 2015

dakujem za infosku 🙂 bude mat ciapku, fusak....v zime, siroke je to dost

adush123
25. aug 2015

@celasapremenim ja si myslim ze dostatocne siroky je. S madlom este krajsi.

tina55
20. okt 2015

@kiso dobry by som sa chcela spytat od akeho predajcu ste kupovali a s odstupom casu ci je vsetko v poriadku s kocikom? Dakujem

kiso
21. okt 2015

Kočík je stále rovnaký, dokonca som odkúpila tento setík.
Ak treba tak zistím predajcu, lebo mi to objednával synovec, ale treba sa tam riadiť podľa hodnotení

monikasebova
20. nov 2015

@kiso dobrý večer. Yoya sledujem už dlhšie na ali... a špekulujem pár mesiacov, že objednám, no nenašla som žiadnu odvážnu, až teraz vás. Mala by som dve otázky: prosím vás - pri chôdzi je dostatočná vzdialenosť - dĺžka na vaše nohy? nezakopávate - nezavadzia vám kočík pre vaše nohy? a keď vychádzate kočíkom na obrubník, chodník, tak bez problémov ho nadvihnete a vyjdete? je tam dobrý sklon pomeru rúčky ku kočíku? Dúfam, že som to jasne napísala 🙂 ĎAKUJEM za odpoveď. A ešte mi napadlo, platila ste clo 38 eur, to bola suma aj s daňou?

sasena29292
21. nov 2015

Yoya je kópia originálu Yoyo , ja som kupovala original tak neviem aké je clo . Nezakopas o spodok , to je ok . Moj syn ma 10 kg tak s nim na obrubnik ok ale dala som tam dcéru co ma 15 kg a s ňou to trochu išlo ťažšie ( bála som sa aby som nezlomila rukoväť popravde ). Pa

celasapremenim
21. nov 2015

🙂 ja mam tiez 10 kg syna v yoyo, manipuluje sa mi s nim na obrubniky zatial vyborne
hlavne nezakopavam 🙂, to by mi na kociku vadilo tak, ze by som sa ho rychlo zbavila
je lahucky, ma volu, co mi do ruk vyhovuje
u nas je to kocik na dovolenku a na rychle presuny

kiso
21. nov 2015

@monikasebova áno clo aj s daňou

monikasebova
21. nov 2015

ďakujem všetkým za odpovede, syn má teraz tiež takmer 10 kg, tak nech "som v obraze" či to bude všetko ok 🙂

kiso
22. nov 2015

@monikasebova moja malá mala 11 kg keď som ho kupovala a v pohode, na dovolenku a na nákupy úplne super, dokonca stačí mať fusak hrubý a v pohode aj na zimu.

celasapremenim
22. nov 2015

nam absolutne nevadi, ze nema madlo
maly sa teraz vozi v inom kociku s madlom, aj predtym dve deti som mala vzdy madlo a zaznavala som aj kociky bez madla aj kociky s korytkovym lezanim a poviem vam, blba som bola:D lebo treba skusit
kiso, podla mna na zimu je dost otvoreny, ked fuka, tiez tie kolieska, no....na suchu si to viem ako tak predstavit, po dobrych cestach a ked nefuka :D co v ba malokedy

kiso
22. nov 2015

Ja ho mám aj s madlom a dá sa dokúpiť aj samostatne. No mala som tam malú keď bolo dosť zima a myslím že tá strieška sa dá dosť skloniť proti vetru. Áno na suchšiu zimu možno len trocha snehu, lebo som zo severu a už som mala možnosť ísť keď bolo máličko snehu, ale bývam v meste takže je to fajn. 🙂

celasapremenim
23. nov 2015

@kiso to ti budem fakt oponovat
celok, ako je kocik rieseny, hned uplne evidetne, ze je na leto a lepsie pocasie
strecha je jedna latka,natiahnuta na lahkej konstrukcii, riesena proti slnku, nie proti vetru, je otvorena aj z bokov dost a sed nechrani boky dietata, co sa tyka chladu (ani bedra), az mrazu, ano to sa da riesit kvalitnymi norskymi fusakmi, ale nic moc, ak fakt fuka v zime, to ste snad uz vsetky zazili ake to je
sucha zima a skocit na postu dobre vybavena, bezvetrie, mozno, ale bola by som fakt nervozna, ze dieta nemam v dobre chranenom kociku
my byvame zima nezima, vonku aj tri hodiny, kadetade, robime aj dlhe trate napeso, na zimu musel byt kvalitny kocik, lahky, ale iny

sasena29292
23. nov 2015

Aj ja si myslím ze na zimu vôbec nie je vhodný , my ho mame tiez na dovolenky alebo len do nákupného centra kde sa s veľkým kočíkom popri regale nezmestim . Je cely otvorený a dieťatko by tam asi určite prechladlo. Strieska neviem ci vôbec vydrží nápor snehu teda myslím ci nenamokne . Kocik je super som z neho unesena ale do zimi určite nie .

monika303
12. jan 2016

Ja ho mam, pouzivam ho aj teraz v zime, kedze nam ho priniesol "jezisko". Dala som don ED fusak, a teda zima v nom urcite nebola, kedze malinka mala uplne teple rucicky aj bez rukavic..Dokonca aj po snehu isiel ako lusk, co som bola prekvapena 🙂 Mame doma BGB cameleona 3, ale prevazne sme sa nosili v nosici...no okedy mame tento kociar, sem tam ju vyvetram aj v nom...a co sa tyka chladu...ved ked date kvalitny fusak, tak babo nemoze prechladnut...a ked babo nosite v nosisi tiez mate len nejaky kvalitny overal, pripadne taku plastenku proti dazdu a je to ok.

celasapremenim
12. jan 2016

@monika303 moni, ved v poho
mne to je jedno, ja v tom dieta v zime nevozim, iba v lete 🙂
mam uppababy cruza s teplym fusakom a este sem tam aj nanoznik pouzijem
v bratislave je veterno
v nosici deti nosim iba na turistike, v riadnom turistickom
mam aj ergo na leto, na prebehnutie, ked mi je neprekticky kocik
v zime beriem kocik a maleho uz sem tam aj za ruku, ked nefuka nejak velmi

saska697
13. jan 2016

Ahojte maminky, asi som sa zamilovala;). Krásny je to kočík proste wau. Len škoda,že sa tak draho predáva ;(
A na bazáre som nikde nenašla.
Máme Mountain buggy nano ale láka má skúsiť i tento 😀.

tina55
13. jan 2016

@saska697 ja ho planujem kupit v lete dufam ze zlacneju aspon trocha. Myslela som ze objednam z ali ale prednedavnom m nedosla od nich zasielka a vykaslali na mna.