icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

cellesta
2. feb 2017

@pericolosa a mate konstrukciu? Za kolko by ste kupili tu novorodenecku cast?

pericolosa
2. feb 2017

@cellesta jasne konstrukciu mam....no zalezi od stavu...ved vy ju budete pouzivat.......to by sme sa potom dohodli.

cellesta
2. feb 2017

@pericolosa a nechcete si objednat z aliexpressu? Aku farbu?

cellesta
2. feb 2017
pericolosa
3. feb 2017

@cellesta aj som nad tym uvalzovala ale nechcem do toho az tolko investovat.

sasena29292
3. feb 2017

Baby , vy sa nebojite objednávať z činy tieto napodobeniny . Tie latky môže obsahovať rôzne farbiva ktoré môžu byt karcinogenne pre deti . Množstvo hračiek z činy su stiahnuté z predaja hlavne kvôli týmto farbivám . Radšej kúpiť iný kocik ale testovaný v eu .

cellesta
3. feb 2017

@sasena29292 maju aj certifikaty, musia splnat normy . A dnes je vsetko cina uz. Aj tie drahe kociky sa vyrabaju v cine.

pericolosa
3. feb 2017

@sasena29292 ale prosim ta....to testovanie prebieha iba nahodne....takze to nemas nikdy iste.....ci to ma certifikat alebo nema. Poriadne to viackrat vyperiem.....a je to......neobjednavam z ciny hracky a ani nic co by mohlo dieta ocucavat...ale zvysok mi je asi jedno. Ved ako uz bolo spomenute....skoro vsetko sa dnes vyraba v cine.

janika84
10. feb 2017

@cellesta prosim kolko vysiel kocik na ali?dalu by ste link?dakujem

cellesta
11. feb 2017

@janika84 vysiel 150€. Musela som ist do ba na colnicu pren, tam zaplatit dph 20% z ceny a 4,50€ colne poplatky. Je tam viac predajcov, ja som. Dam. Link, od ktoreho som objednala ja

cellesta
11. feb 2017

Hot Sale Fashion Baby Strollers Baby Carriage Pram for Newborn infant super light easy folding free delivery 8 colors
http://s.aliexpress.com/IVneueQr
(from AliExpress Android)

cellesta
11. feb 2017

Jaj neviem cez mobil. Dat link

barbara_lux
18. feb 2017

Ahojte objednavali ste niekto striesky alebo drziak noziciek z Aliexpress?vedeli by ste dat lunk? Ako ste spokojne? Ď.

cellesta
18. feb 2017

Tak uz je doma

majkamariollatinka
2. mar 2017

@teegreen prosim vas kolko stal

cellesta
2. mar 2017

@barbara_lux dajte do vyhladavaca na ali ze accessories bavyzen yoyo a vyhodi vsetky doplnky na kocik. Ja predavam nahradny set cisto novy, nepouzity

jarkalednicka
15. mar 2017

Ahojte kočky ,neviem či sa môžem pridať,ale prosím nepredava ho niektorá po dievčatku.Zhanam ho ako príručnú do lietadla.Ďakujem😘

prskafka
18. mar 2017

Ahojte, ak by ste niektorá mala záujem, rozhodli sme sa predať nášho milášška - Babyzen Yoyo 6+ model 2015. Po jednom dieťati, kupovaný pôvodne cez Amazon, predávam za 280€. Najlepší kočík, aký sme kedy mali - pôvodne hlavne na dovolenku, ale ak ho raz vyskúšate, iný už do ruky nevezmete.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/s9bf7l/...

kristina60
27. mar 2017

@cellesta
to sa da dat az tak do lahu? CI si musela nieco extra dokupovat?

cellesta
27. mar 2017

@kristina60 takto som kupila, nic som nemusela dokupit

kristina60
29. mar 2017

@cellesta
sedenie je do obidvoch smeroch?

cellesta
29. mar 2017

@kristina60 nie. Iba tak ako na foto

pericolosa
9. apr 2017

nepredava neikto vanicku na yoyu pre novorodenca?

cellesta
25. apr 2017

@pericolosa o tyzden, dva asi bude na predaj ta fialova

evf
2. máj 2017

Ahojte- predava niekto svoj babyzen yoyo? Diky

valuch
7. máj 2017

@evf ahoj. Ja predavam modry yoyo rok 2014 v dobrom stave

saska697
7. máj 2017

@valuch a cena s foto ? ;)

valuch
8. máj 2017

130 eur. Ma mierne zodratu rucku. Kolieska su v dobrom stave. Predavam s taskku plastenkou a odkladacou malickou tastickou zo sunshine kids.

valuch
8. máj 2017

Inak maly ma 119 cm a zmesti sa😉

bluebarablue
8. máj 2017

@cellesta ahoj, prosim ta ten kočík ide úplne nalezato? Myslela som ze iba pololah, no na tvojej fotke vyzerá ze úplný ľah. Dakujem