Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@kiso ahoj, chcela by som sa ta opytat kolko ta vysiel z ciny myslim celkova suma vratane cla. skusala som ten link co si dala sle uz nefunguje. rozmyslam, ze idem risknut nasla som vratane posty cez fedex za 168$ len neviem ci to je vela ci este hladat lacnejsie. dakujem ti za odpoved
@vanessa_m Ahoj nedavaj si to posielat fedexom lebo to budes urcite platit DPH. Pisala som si s jednym predajcom a on mi povedal ze dorucovatelske spolocnosti platia DPH urcite takze to by si platila DPH. Treba si vybrat dorucenie bud cez postu(to mi tiez nevedel zarucit) alebo seller's method. Ja so si ho uz objednala dala som cez postu dorucenie tak potom ti mozem dat vediet.
@pericolosa ok. dakujem. daj vediet. a za kolko si objednala
Ahojte chceva by som kupit voyo pre dievcatko ale nevadi aj ina strecha daju sa kupit nahradne ponuknite nevadi ani kupovany z ali dakujem
dobrý deň, predám originál babyzen yoyo ( od 6 mes. ), kupovaný v SR v roku 2015, t.z. ešte 1 rok v záruke. Bez poškodení. Cena 280,- eur. Prevedenie ako na foto. Bez madla, súčasťou kočiarika je taška na nosenie
Bude dostupný od 20.07.2016
Ahojte dievčatá, pozrite, čo zaujímavé som ešte našla. A tá cena, škoda, že nevozia na SK 😤
http://www.preciouslittleone.com/product-inform...
@drobec11 dobry den predaj tohto kocika uz asi nie je aktualny ze? dakujem
@jahodovypuding Ahoj, už je predaný
caute dievcata! nahodou niektora teraz nepredava babyzen yoyo??? surne! alebo ak o niektom viete, dajte tip 😉
dakujem
Kocky tu mate link na najvacsiu napodobeninu yoyo asi aka moze byt. Postovne cez FEDX free 🙂 Aspon podla foto je to uplne on. Netusim vsak referencie, ale objednavala som odtial len potah a striesku lebo ja mam orginal sivy a chcela som ruzovu, a kvalita je super. Nie je vidiet rozdiel ani. Ale u kociara to moze byt samozrejme ine. Ak niekto skusite dajte vediet 🙂
@monika303 dakujeme, potah sa aj mne na dalsie leto novy zide
dodatocne som to mrkla, no myslim si, ze yoyo nema ten sed az tak dozadu nakloneny ani omylom, nemam teraz rozlozeny kocik, ale ani konstrukcia sa mi zboku nezda ta ista.....
minimalne jedna tycka :D urcite je tam rozdiel uz aj podla toho sklonu
ale super, ze sedia potahy, aj ked asi to nebude s ochranou proti slnku, ako original
nas furt ako novy, ale vozime ho len po dovolenkach, dufala som, ze budu mat aj chalanske farby take nejake ine, ako modru a ciernu :D skoooda
Ahojte, nema niekto vanicku na yoyo pre dieta do 6 mesiacov??
Dnes mi prisiel z aliexpressu, je uzasny. Akurat som. Chcela ten set od narodenia s fusakom a prisiel mi od 6mes. Som. Nevedela, ze to sa zvlast kupuje . Tak ten set chcem predat bordovy od 6mes a idem doobjednat od 0+
Tento
Nejde mi pridat fotky, preco?
Tak objednala som tu novorodenecku cast a predavam uplne novy nahradny set, aj s tym ciernym a pridam nove madlo k tomu. Ak ma niekto zaujem, mam v bazariku fotky alebo nech napise spravu.
@cellesta ved to vyuzijete ked bude dieta starsie........neviem ake stare dieta mate ale ja by som potrebovala tu novorodenecku cast. Ale az niekedy v maji alebo juni

market/kociky/2e76mf/buggy-mountain-nano/