icon

Kočík Babyzen Yoyo

anika159
15. nov 2012

Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂

lubenka79
9. apr 2016

market/kociky/2e76mf/buggy-mountain-nano/

vanessa_m
10. apr 2016

@kiso ahoj, chcela by som sa ta opytat kolko ta vysiel z ciny myslim celkova suma vratane cla. skusala som ten link co si dala sle uz nefunguje. rozmyslam, ze idem risknut nasla som vratane posty cez fedex za 168$ len neviem ci to je vela ci este hladat lacnejsie. dakujem ti za odpoved

pericolosa
10. apr 2016

@vanessa_m Ahoj nedavaj si to posielat fedexom lebo to budes urcite platit DPH. Pisala som si s jednym predajcom a on mi povedal ze dorucovatelske spolocnosti platia DPH urcite takze to by si platila DPH. Treba si vybrat dorucenie bud cez postu(to mi tiez nevedel zarucit) alebo seller's method. Ja so si ho uz objednala dala som cez postu dorucenie tak potom ti mozem dat vediet.

vanessa_m
10. apr 2016

@pericolosa ok. dakujem. daj vediet. a za kolko si objednala

lubenka79
11. apr 2016

Predam buggy mountain nano-pouzivany 2 tyzden pocas dovolenky. So zarukou, dokladom o kupe, original krabica. Ako bonus kozeny potah na madlo a uchyty na kabelu-cena 190eur. 😉 podlozka-elodie details-20eur, deka pinkie-15eur

eljamo
13. máj 2016

Ahojte chceva by som kupit voyo pre dievcatko ale nevadi aj ina strecha daju sa kupit nahradne ponuknite nevadi ani kupovany z ali dakujem

drobec11
30. máj 2016

dobrý deň, predám originál babyzen yoyo ( od 6 mes. ), kupovaný v SR v roku 2015, t.z. ešte 1 rok v záruke. Bez poškodení. Cena 280,- eur. Prevedenie ako na foto. Bez madla, súčasťou kočiarika je taška na nosenie
Bude dostupný od 20.07.2016

saska697
30. máj 2016

@drobec11 dobry den a v akom je stave? 🙂

drobec11
30. máj 2016

@saska697 dobrý deň, je v bezchybnom stave. Málo používaný.

cannella
27. jún 2016

Ahojte dievčatá, pozrite, čo zaujímavé som ešte našla. A tá cena, škoda, že nevozia na SK 😤
http://www.preciouslittleone.com/product-inform...

https://www.youtube.com/watch?v=gKDo1KAjGio
saska697
27. jún 2016

@cannella hned by som brala 🙂

cannella
27. jún 2016

@saska697 za tie peniaze aj dva. Kurnik, že k nám nevozia, aj keby bolo poštovné 20€, tak by to bola stále skvelá cena. 😭

Ale nie, na SK musí mať každý 100% maržu, takže u nas je nereálne kúpiť dobry kocik za rozumnú cenu.

saska697
29. jún 2016

@cannella presne tak :(. Ako naschval

jahodovypuding
15. aug 2016

@drobec11 dobry den predaj tohto kocika uz asi nie je aktualny ze? dakujem

drobec11
15. aug 2016

@jahodovypuding Ahoj, už je predaný

lindeluk
22. aug 2016

caute dievcata! nahodou niektora teraz nepredava babyzen yoyo??? surne! alebo ak o niektom viete, dajte tip 😉
dakujem

monika303
5. sep 2016

Kocky tu mate link na najvacsiu napodobeninu yoyo asi aka moze byt. Postovne cez FEDX free 🙂 Aspon podla foto je to uplne on. Netusim vsak referencie, ale objednavala som odtial len potah a striesku lebo ja mam orginal sivy a chcela som ruzovu, a kvalita je super. Nie je vidiet rozdiel ani. Ale u kociara to moze byt samozrejme ine. Ak niekto skusite dajte vediet 🙂

http://www.aliexpress.com/store/product/EMS-fre...

celasapremenim
5. sep 2016

@monika303 dakujeme, potah sa aj mne na dalsie leto novy zide

dodatocne som to mrkla, no myslim si, ze yoyo nema ten sed az tak dozadu nakloneny ani omylom, nemam teraz rozlozeny kocik, ale ani konstrukcia sa mi zboku nezda ta ista.....

celasapremenim
5. sep 2016

minimalne jedna tycka :D urcite je tam rozdiel uz aj podla toho sklonu
ale super, ze sedia potahy, aj ked asi to nebude s ochranou proti slnku, ako original
nas furt ako novy, ale vozime ho len po dovolenkach, dufala som, ze budu mat aj chalanske farby take nejake ine, ako modru a ciernu :D skoooda

ennah
1. okt 2016

@drobec11 je kočík ešte na predaj?
Nájde sa niekto kto predá Babyzen do 2 dní?

drobec11
3. okt 2016

@ennah Ahoj, kočík je už predaný.

sasena29292
23. okt 2016

Ahojte, ak by mal niekto zaujem predam poťah na kočík yoyo ( žltý poťah ) používaný v lete zopár krát

pericolosa
26. nov 2016

Ahojte, nema niekto vanicku na yoyo pre dieta do 6 mesiacov??

cellesta
1. feb 2017

Dnes mi prisiel z aliexpressu, je uzasny. Akurat som. Chcela ten set od narodenia s fusakom a prisiel mi od 6mes. Som. Nevedela, ze to sa zvlast kupuje . Tak ten set chcem predat bordovy od 6mes a idem doobjednat od 0+

cellesta
1. feb 2017

Tento

cellesta
1. feb 2017

Nejde mi pridat fotky, preco?

cellesta
2. feb 2017

Tak objednala som tu novorodenecku cast a predavam uplne novy nahradny set, aj s tym ciernym a pridam nove madlo k tomu. Ak ma niekto zaujem, mam v bazariku fotky alebo nech napise spravu.

cellesta
2. feb 2017
pericolosa
2. feb 2017

@cellesta ved to vyuzijete ked bude dieta starsie........neviem ake stare dieta mate ale ja by som potrebovala tu novorodenecku cast. Ale az niekedy v maji alebo juni