Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@cellesta jasne konstrukciu mam....no zalezi od stavu...ved vy ju budete pouzivat.......to by sme sa potom dohodli.
@pericolosa a nechcete si objednat z aliexpressu? Aku farbu?
@cellesta aj som nad tym uvalzovala ale nechcem do toho az tolko investovat.
Baby , vy sa nebojite objednávať z činy tieto napodobeniny . Tie latky môže obsahovať rôzne farbiva ktoré môžu byt karcinogenne pre deti . Množstvo hračiek z činy su stiahnuté z predaja hlavne kvôli týmto farbivám . Radšej kúpiť iný kocik ale testovaný v eu .
@sasena29292 maju aj certifikaty, musia splnat normy . A dnes je vsetko cina uz. Aj tie drahe kociky sa vyrabaju v cine.
@sasena29292 ale prosim ta....to testovanie prebieha iba nahodne....takze to nemas nikdy iste.....ci to ma certifikat alebo nema. Poriadne to viackrat vyperiem.....a je to......neobjednavam z ciny hracky a ani nic co by mohlo dieta ocucavat...ale zvysok mi je asi jedno. Ved ako uz bolo spomenute....skoro vsetko sa dnes vyraba v cine.
Hot Sale Fashion Baby Strollers Baby Carriage Pram for Newborn infant super light easy folding free delivery 8 colors
http://s.aliexpress.com/IVneueQr
(from AliExpress Android)
Jaj neviem cez mobil. Dat link
Ahojte objednavali ste niekto striesky alebo drziak noziciek z Aliexpress?vedeli by ste dat lunk? Ako ste spokojne? Ď.
@teegreen prosim vas kolko stal
@barbara_lux dajte do vyhladavaca na ali ze accessories bavyzen yoyo a vyhodi vsetky doplnky na kocik. Ja predavam nahradny set cisto novy, nepouzity
Ahojte kočky ,neviem či sa môžem pridať,ale prosím nepredava ho niektorá po dievčatku.Zhanam ho ako príručnú do lietadla.Ďakujem😘
Ahojte, ak by ste niektorá mala záujem, rozhodli sme sa predať nášho milášška - Babyzen Yoyo 6+ model 2015. Po jednom dieťati, kupovaný pôvodne cez Amazon, predávam za 280€. Najlepší kočík, aký sme kedy mali - pôvodne hlavne na dovolenku, ale ak ho raz vyskúšate, iný už do ruky nevezmete.
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/s9bf7l/...
@cellesta
to sa da dat az tak do lahu? CI si musela nieco extra dokupovat?
@kristina60 takto som kupila, nic som nemusela dokupit
@cellesta
sedenie je do obidvoch smeroch?
@kristina60 nie. Iba tak ako na foto
nepredava neikto vanicku na yoyu pre novorodenca?
@pericolosa o tyzden, dva asi bude na predaj ta fialova
Ahojte- predava niekto svoj babyzen yoyo? Diky
@cellesta ahoj, prosim ta ten kočík ide úplne nalezato? Myslela som ze iba pololah, no na tvojej fotke vyzerá ze úplný ľah. Dakujem

@pericolosa a mate konstrukciu? Za kolko by ste kupili tu novorodenecku cast?