Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
Ahoj. ja by som on mala zaujem🙂 za kolko by si ho chcela predat? je to farebna kombinacia co sa mi paci 🙂
nase yoyo pride snad dnes.. a teda, lutujem ze som nesla do bee plus.. 😅 objednavku nebudem rusit, skusime a tiez asi skonci nase yoyo na bazare...jedine zeby prekvapilo. ale ja som taka namotana na plusko..ze neviem neviem...
@ellysa lebo sa mi sniva uz pomaly o bee plus. Sibe mi asi. Som myslela, ze ked kupim podobne nieco -yoyo- ze ma to prejde.. nepreslo.a pritom viem, ze plusko co sa tyka jazdnych vlastnosti nic moc- vsak co si budem hovorit ze to nieje pravda... ked je.
Jedine zeby prekvapilo... ale to je problem vo mne..ked nieco chcem, tak chcem. Ziadna naplast nato neexistuje- len kupit co chcem....
A ja ze pokom to tie moje deti maju....PO MNE :D
Ale urcite sa z yoyo kocika vytesim... sibe mi z tolkeho cakania...snad dnes sa dockam..
ja teraz neviem co robit..zajtra nutne potrebujem poriesit koccik..ideme prec.. a maleho nemozem nechat bez kocika...
mal byt v piatok, nieje ani v utorok. zostala som bez kocika... s prislubom ze zajtra. ale uz dnes je posledny den ked to mam poriesit...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. porazi ma!
@ifkael kde si objednavala? Lebo aj ja som takto cakala az ma cakanie prestalo bavit.
@ustrachana ako dlho si čakala? ja som objednávala cez internet a na druhý deň som ho mala doma
@georgia333 ja som objednavala pred tyzdnom v stredu,do dvoch dni mal byt na predajni. Vcera este nebol,tak som to zrusila a kupila nieco ine. Co ma mrzi, ale nebolo dodrzane co bolo povedane..i ked tie maily co dostavam :((( stve ma to, aletiez som s tym mala neprijemnosti... nechali ma bez kocika.
@ifkael akú farbu ste si objednala
@georgia333 modru..
tak dnes sme boli v BM pozrieť yoyo, to je prvý kočík, okrem BGB cam pri ktorom môj muž všetko neofrflal a odsúhlasil kúpu, len u nich je čakačka 6tt...malá sa tam rozrevala, že jej sa páči a chce ho hneď 😀 a na to, že je veľká (cez 100cm) a má skoro 3 roky v pohode sa zmestila
@ellysa aladdin.sk,do tyzdna som ho mala doma 🙂
@25nikolla25 ja som mala do druhého dňa doma a objednávala som na www.kocikovsvet.sk
@georgia333 super rychle dodanie 🙂 a spokojna s kocikom???
@25nikolla25 ja som veľmi spokojná, lebo my veľa cestujeme a tiež často využívame leteckú prepravu a do lietadla je ľahučký a skladný 🙂
@georgia333 ano nato je ten kocik super,a aj malemu ci malej (neviem co mas) sa sa tam dobre sedi?moj maly sa tam nejako zosmykujem dole sa mi to moc nepaci ako tam sedi,neviem ci je este do neho maly alebo je yoyo tak urobene...
@25nikolla25 moj bude mať v decembri tri roky, možno že tvoj je menší
@georgia333 no moj mal teraz 15 mesiacov,tak neveim ci mam cakat ze do neho dorastie alebo kupim iny...no neviem mam to zase ja dilemu 😝

Ahojte kocky,ja budem pravdepodobne yoyo predavat...maly mi v nom nechce sediet ☹ je kupovany januar 2013,takze plna zaruka,boli sme s nim 2 krat v centre a 1 krat vonku aj to len na pol hodinku...je uplne novy...farbu je seda bielou konstrukciou...