Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@georgia333 nepretrca mu hlavicka cez sedacku?
@teegreen jj tam sme ho boli aj pozerať, ale ak chcem inú farbu, tak že 6tt približne sa čaká, ale tak určite sa bude dať niekde aj skôr zohnať.
Ja ho určite beriem, nemôžem zaváhať, keď sa mužovi páči, lebo on mi naozaj všetky kočíky doteraz ofrflal 😀 a na naše neustále presuny autom a sťahovanie sa cez pol republiky je ako stvorený
mala 😀 šibe mi
🙂
@ifkael nie, lebo opierka chrbta je dostatočne dlhá
baby, veľmi sa mi páči ten kočík, ale trošku mi vadí malý košík.. a chcela by som sa spýtať tých, ktoré z vás ho už majú, či to nie je hrkálka. Napr. na zámkovej dlažbe či nepôjdem ako s rapkáčom, keby som ho kúpila. ďakujem za odpoveď
@martina172 tak to by bola drahá hrkalka, ale nieje, kolesa sú gumené a jazdí ticho
@martina172 nie konštrukciu aj kolieska má kvalitné, poťahy sú trošku také drsné mám pocit, košík áno ten nie je žiadny, ale tak pre mňa je priorita skladnosť, a kvalita konštrukcie
@ellysa a keď ideš na nákup napríklad, tak ako to riešiš? lebo ja som bola zvyknutá to všetko hádzať do košíka.. alebo teda aj som zvyknutá. Vrátane fliaš. Keď by som si pripevnila hák na madlo a tam zavesila tašku, tak by sa neprekotil?
@georgia333 ďakujem za odpoveď, správu od teba som si prečítala skôr, než som tu našla odpoveď. 😅
@martina172 ja ho ešte nemám, ale nejaký veľký nákup s ním veru ani neplánujem, ja chodím na také nákupy autom väčšinou
@ellysa no to si aj ja vždy hovorím, že však idem len rožky kúpiť a skončím s plným košíkom.. 😀 ale tak keď viem, že idem nakupovať veľa a idem s tým úmyslom, tak idem samozrejme autom aj ja.. 🙂
Kocky predavam sede yoyo,ma 2 mesiace z toho bol 2 krat pouzity aj to len v centrach....blizsie info IP 😉
Ahojte kočky zvažujem kúpiť tento kočík ako ste s ním spokojné, myslite , že sa budú dať na nom striedať striešky alebo ušiť nejaká nová strieška tak ako na bgb. Ďakujem 🙂
Ahojte. ak by mal niekto záujem predám kočík Babyzen Yoyo v ružovej farbe. Predávam ho preto, že mi nevyhovuje, že nemá madlo. Bol používaný asi 2 týždne. Je v super stave. Inak je perfektný, ľahký, ľahká manipulácia. Je super skladný, to môžem potvrdiť. Cena dohodou. Kto má záujem, napíšte správu.
@palculienkastellka no škoda. že nie iná farba inak beriem hneď
bol kupovany pre dievca 🙂
@palculienkastellka no len môj muž by juniora v ružovom nerozdýchal 😀 😀
Baby, je este mozne kupit yoyo v ciernej farbe??? ja som dnes obvolala snad vsetkych 😝

@25nikolla25 je to individuálne rozhodnutie, ja by som svoj nemenila, malý sa tam aj vyspí ale je straší od tvojho a určite aj väčší, mne vyhovuje kvôli ľahkosti a spratnosti