Kočík Babyzen Yoyo
Ahojte zvazujem kupu kocika babyzen yoyo a chcela by som sa opytat ci ho niektora z vas nema ze by ste mipovedali ako ste spokojne? 🙂
@mycats no nevedela som sa rozhodnut ale uz som rozhodnuta....je mi doma zbytocny 😉
@25nikolla25 teraz pred letom sa isto preda. ja som rada, ze som nakoniec do neho sla 🙂 podla mna je to ale skor kocik pre vacsie dieta 🙂 ci uz vekom alebo zrastom 😀 to co na nom pisu, ze od pol roka, to sa mi vidi velmi skoro, kedze to dietatko este ledva sedi.
@mycats ja mam ten isty nazor,urcite to nieje pre take male deti 🙂
@25nikolla25 ja som takeho maleho este vozila vo vanicke, ved on bez podpory nevedel sediet a vobec si neviem predstavit, ze by som ho dala do ineho typu sedacky ako stokke 😉 ja som ho vtedy velmi casto vozila zappky + autosedacka 😀 take super lahke priblizovadlo to bolo 😉
sa mi vtedy o bee+ ani nesnivalo, no co uz 😀
a stokke som kupila tusim az ked mal 16 alebo 18 mesiacov a to uz bol velky fesak 😀
moj maly v yoyo sedi ako 5 penazi 🙂 vyvaleny ako kral 😀 on len v takom polosede.
aj na bee mal rad ten bocny ram, vzdy sa ho tam drzi 😉
@mycats mne pri malom autosedačka a podvozok neprechádza, on autosedačku neznáša, vydrží hlavne v hlbokej ale už bol aj asi hodinu v yoyo na ten najnižší stupeň a teda podľa mňa je to preňho pohodlnejšie ako vajce, vo vajci je viac skrčený, ale určite by som ho tam ešte nejak dlhšie nevyvážala
baby idem sa poradit. Sorry nechce sa mi citat 9 stran, takze vas poprosim poradte. Maly ma 9 mesiacov tento rok az do leta 2014 ho budem vozit v nasom milovanom stokke, ale ideme na dovcu do chorvatska a potom do nemecka a stale cestujeme, tak premyslam ze by som si zaobstarala yoyo ako lahku skladatelnu buginu/sportiak.
AKy je??? v com vidiete plus a minus? je pohodlny? da sa v nom aj spinkat?
dakujem za kazde info
@cawes Ja ho sice nemam, ale ma ho kamoska, s ktorou som kazdy den. Je podla mna vazne dobry...lahucky, ked ho poskladas, nemusis ho dat ani do kufra, zmesti sa aj dozadu do auta. Da sa lahko ovladat jednou rukou, ide "sam". Dalsia kamaratka ho ma tiez a je z neho nadsena. Spinkat sa v nom urcite da podla mna...kamaraktina dcera ma 18 mesiacov a pohode sa tam zmesti. Nevyhoda je podla mna riadne vysoka cena...ale ked ho kupujes takto skoro, tak ho aj stihnes vyuzit, takze sa to asi oplati.
@andelok no ved to ze ako 350 euro je fakt dost. asi budem hladat pouzity aj ked tie stoja o par euro menej. Neviem ci ho mam kupit uz teraz ci nie, vies ked ho kupim ok vyuzijem ho atd ale zase mam doma trojkombinaciu chicco trio i move (1000euro) potom mam doma sportovy stokke (800 euro) no a teraz si mam kupit dalsi kocik za 350? moj ma fakt ukamenuje 😀
a druha vec je ze maly bude mat az v auguste rok a on je taky malicky teda je dlhy ale je to este len take babätko a v stokke je mu fakt velmi prijemne tak neviem neviem.
@cawes No ja som mala tiez ten problem...doma kocik trojkombinacia za 700 EUR, potom smart trike a este bugina 🙂 Ale kedze moja mala ma uz 16 mesiacov, nechcela som uz tolko investovat...aby sa za par mesiacov nerozhodla, z vozit sa uz nechce a potom co 🙂 Tak sme kupili ojazdeny chicco liteway len za 50 eur 😀 Ale zas ber to tak, ze na bazari by si ho urcite predala, tusim su teraz celkom vychytene 🙂 Takze cast penazi sa ti vrati
@ellysa no ved to. Ako stokke je velky, sice mi to nevadi do auta sa vzdy dame aj ked ideme na dovcu bez i. Ale take daco male sikovne by sa mi zislo. Premyslam aj nad bugaboo bee+ ale ten sa mi zda zase byt velky, ako ze mi nepripomina klasicky cestovny sportovny kocik. no uvidim
@ellysa 🙂 podla mna v tomto pripade zalezi aj od velkosti babatka. Moj maly bol vo vajicku ani neviem do kedy 🙂 🙂 on bol taky drobnejsi, tak dlhsie vosiel a velmi rad sa tam vozil.
ja som s malym mala problem, ze ked som ho dala do nejakej sportovej sedacky s podobnym sedenim ako yoyo, tak jemu sa smykala ritka dopredu a doslovne tam taky zosmyknuty sedel, cely vykruteny. takze ja som chodila bud vanicka alebo autosedacka. alebo som mala quinny buzz, tam sa mu tiez dobre sedelo kedze tam je take "vajickove" sedenie 😀
@cawes na dovcu ti bude uplne v pohode podla mna aj s vahou a aj skladnostou 😉
len by som ho mozno sla kuk niekam na predajnu a skus ako sa v tom malemu bude sediet, ci mu bude vyhovovat.
aby sa mu prdelka nesmykala dopredu 🙂
niektore 9m. deticky su uz dost velke, tak si myslim, ze mu to bude ok a ked to bude len dovolenkove vozitko, tak v pohode.
ja ho uz mam ako jediny kocik, ale ja mam 3r. nezbednika
baby nemáte niekto doma tú clonu zo sunshine kids, či sedí na yoyo, ideme na dovču a chcem ešte niečo na tienenie
a dnes sa mi zasa potvrdilo, že lepší yoyo ako vajce aj pre nášho prďolu, sme boli v ikea, tak tam spokojný sa rozvaľoval ako sme ho dali do sedačky reeeeeeeeev. a najlepšie na ňom je to, že môj muž ho zbožňuje, dnes som sa musela usmiať, sme stratli jeho kamoša a on, že aký dobrý kočík, tak mu ho hneď skladal rozkladal, predvádzal 😎 😎 😎 😎
@ellysa máme, sedí veľmi dobré
@anika159 Anika, verim, ze s kocikom budes urcite spokojna ;) Ja som ani netusila, ze sa da u nas kupit. My sme ho kupili ako novinku na Irskom trhu. Je to fantasticka buginka! Urcite nenahradi sportiak, je to do obchodaku, na cestu lietadlom a po hladuckych terenoch. Ale kvoli skladatelnosti sme ani my neodolali. Pravdou je, ze cena je dost vysoka (v Irsku je odporucana cena 389 Eur) no moj drahy vie nastastie nakupovat a tak nas vysla celkom rozumne ;) Drzim palce, nech ste spokojni (co verim, ze budete) ;)
@lelienka25 ale my sme mame ho uz od decembra nevymenila by som ho za nic🙂)) uz dvakrat testovany v lietadle super
Ahoj baby. Prosím poraďte mi. Neviem sa rozhodnúť či ísť do značky babyzen yoyo alebo nunu? Na Yoyo sa mi zdajú zadné kolečka strašne blízko pri sebe a nuna zas, že 2 a viac ročné dieťa je v ňom už také vyrastené? Ktorý je podľa Vás lepší aj jazdnými vlastnosťami? ďakujem
@milena1104 pre ako velke dieta chces nunu?

@ninka09 aj my sa vozime v modrom 😉 😉 😉