Kočík Bebetto Luca 2018
Ahojte. Prosím .. ktorá ste kupovali kočík Bebetto Luca 2018 farba 04 ?? Mala by to byť tá tmavozelena.. ak by som mohla krasne poprosiť, mohli by ste mi poslať bud sem alebo do správy REALNU FOTKU ? hrozne sa mi páči tá farba ale bojím sa ze nebude súhlasiť s tou, v ktorej je na nete prezentovaná. Ďakujem vam krásne 😘
Žienky ktoré rozmýšlate nad kupou bebetta lucu, našla som ho na jednej stránke v akcii za 359 €. Ja som ho hneď aj objednala. 😊
https://www.4mama.sk/kombinovane-kociky/kocik-b...
@sasenka522 a v akej farbe?
@dzenar 01 .. To je tá čierno sivá ale s čiernou konštrukciou 🙂 ja som ho videla aj skúšala si už v obchode takže keď som ho našla v akcii, jasná voľba 😃
@sasenka522 ja som 04 objednala
@sasenka522 pozerám, že zase ho dali za 412€, ale oni to tak každú chvíľu, dva týždne je lacnejší potom ho zdražia a teda som zvedavá či s kedy ho ešte dajú do akcie 😀😀😀
@kika258456 04 zeleny mas?
@kika258456 treba dat prec madrac, a su tam take dve tycky, tie treba zatiahnut. Vrchnu smerom k hlavicke a spodnu k nozickam.
@kika258456 a spokojná s farbou kočíka? Chcela by som tuto istú pre dievčatko 👍😀
@misulikes ano velmi spokojná, ja som chcela výhradne len takúto farbu kočíka..som sa na ňu zaťažila😄 a v skutočnosti je oveľa krajšia ako na fotke co som pridala 🙂
@kika258456 odkial ste ho objednavali prosim vas? A za aki dobu vam prisiel?
@smajlik9 z aladdin.sk ale ako uz nikdy viac lebo moju objednávku začali riešiť takmer az po 3 týždňoch na moj podnet a dokonca ked som volala približne v termíne ked mi ho mali uz doručiť mi povedali ze ho nemajú este ani v predajni od dodávateľa a kočík mi navyse prišiel s utrhnutou úchylkou na ten nákupný košík dole..ale kašlem na to a radsej si to sama prišijem ako sa zas s nimi riešiť..🙂
@kika258456 ja som objednala z 4mama.sk a az potom som citala zle komentare. Objednavala som 13.8 a doteraz nic, objednavka sa spracovava :(
@smajlik9 aj ja som chcela odtial ked tam bol v dobrej akcii, ale čítala som zle recenzie tak som sa rozhodla pre ospevovany Aladdin a myslim ze to malo rovnako zlý efekt 😀
@misulikes nemam skúsenosť :/
Ja som objednávala z Aladdin a nebol problém aj komunikácia, ale je pravda že objednávajú z babybabo z Prešova, čiže ak chcete tak v Prešove majú tie kočíky aj na predajni, a ešte majú aj v bocianbaby v Košiciach. Doba doručenia z Aladdin bola 3-4 týždne prišiel za cca 2 týždne.
Ja som objednávala 26.07.sivý s čiernou konštrukciou a vo štvrtok mi volali, že v pondelok mi bude doručený. Už sa ho neviem dočkať 😊
Už som na to prišla 😀

@zlatobanska dobry,mozem poprosit link do spravy ?