Kočík Bebetto - Nico a vaše skúsenosti
mala niektorá z Vás mamičiek takýto kočík?
Koceny predavam pomaly nový kočiark Bebetto nico plus mam ho v bazariku tu na mk...a by ste mali zaujem vieme sa dohodnut este na cene 🙂
Ak predáva niekto tento.kočík V dievčenskej farbe Prosím dajte mi vedieť ďakujem.
@sussana2005 https://www.modrykonik.sk/market/kociky/ud5273/... cerstvo nahodeny na bazarik 🙂 mala mi odmieta akykolvek kocik....mam v ponuke este brio go
.......... veľmi názorné video o kočíku 😉 ja predávam svoj a maminky sa ma pýtajú, čo a ako s ním, nech sa páči pozrieť 😉
najlepší kočik......malá ma 18mesiacov 88cm a spí v ňom 2x denne........mala som Casualplay s4 ale tento je o 100% lepši 🙂)))
Katjaa . Mala ma 22 mesiacov a je jej akurat . Mi mame s muzom 174 cm a po case sme si zvykli na tu rucku. Najvacsie minus pre nas je nevyhovujuce zlozite skladanie, mas pocit ze ides zlomit konstrukciu a stale sa musis natahovat a napravat kolieska pri skladani. A zabera vela miesta v kufri( nevyhovuje nam to lebo casto cestujeme). Samozrejme rozhoduje jeho cena. Za taku cenu lepsi nekupis.
Ahojte,ak máte niektorá zaujem o tento kočík,predavam ho v béžovej farbe,je po mojej dcérke,
Ahojte,nepredáva niektorá hlbokú vaničku na kočík bebetto nico ?
ahojte,ja mám bebetto nico v čiernej farbe, som veľmii spokojná,mala som asi 6kočíkov ale, žiaden nesplnal to,čo bebetto! Môj syn má 3 roky výšku 95cm a stále ho používame,nakoľko môj syn nechodí!
@selmicka1978 mali ste aj britax??? na porovnanie
britax som nemala,ale mala som môžnosť ho vidieť.
Ahojte, neviete mi niektora poradit kde by som kupila zadne nahradne kolieska? Pri skladani sa nam jedno zlomilo:( Dakujem
Potrebujem zadne kolieska neprefava niekto na bebeto nico
Ahojte, ak potrebujete nahradne diely na bebetto, ozvite sa, idem objednávat z polskej stránky, tam je to lacnejsie a postovne by sa rozdelilo. kuk moj prispevok tu https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/nico-bebetto/
@adriana132 Dakujem uz mame🙂
Holky, kupim bebeto nico, ponuknite za susedsku cenu, chcem to k starym rodicom, aby som ten svoj tank nemusela prenasat 250km horedolu 😀 bazar som uz prezrela 🙂
Je to skladanie tak veľmi náročné aj pri S line 2016? Dakujem
Ma niekto skusenosti bebetto s line 2016? Dakujem
@ninka1614 este kocik predavate
@luciferr17 predany

dakujem pekne,včera som už objednala nový!