Kočík Bebetto - Nico a vaše skúsenosti
mala niektorá z Vás mamičiek takýto kočík?
Dobrý den vprosim vas da sa zohnat na tento kocik aj osobitna sportova cast ? dakujem
neda sa
Ahojte maminky neni tu nejaka maminka ktora nepouziva adapteryz autosedacky a chcela by sa ich zbavit? Mama autosedacku.bebetto ramatti mars a konstrukciu nico
Prosim vas zhanam sportovu cast na kocik Bebetto .viete niekto poradit kde to kupit? Dakujem
@mimisk dakujem za odpoved.
@lenkalenuska44
Ahoj a akej farby ??ak to je ešte aktuálne 😉?
Prosím vás našla by som bebetto NICO v nejakej predajni na strednom Slovensku?
@libusena1 tu sa nepradava
@malinovka333 každa druhá sprava je predaj alebo kúpa....alebo kočky nejakú súčiastku zháňajú
Predtym sa spravy nemazali?
Zdravim, uvazujem o kupe tohto sportaku, mate prosim k nemu este nejake este nejake postrehy, pozitiva, negativa? Dakujem, prip.ak mate na predaj, prosim foto a cenu do spravy
dievcata, nechcel by niekto vymenit nasu budicku 2017 s pierkami v kombinacii s bielou za nieco jednofarebne? vymena v ba alebo postou..mame ho ako kocik u babky, takze pouzivany minimalne, takze za nieco v dobrom stave
Prosim Vas neviete ako sa da dat dole budicka z vanicky? Chcela by som ju oprat ale nemozem prist na to😊 zo sportovej casti oprat ide...Mam Bebetto Nico Plus
Dobrý deň,prosiiiiim môže mi niekto nepísať,odmerať aké široké má bebetto nico zadné kolesa? Chcem ho objednať ale potrebujem vedieť či vojde do kalajniciek čo mame na schodoch do brány, ďakujem

Ďakujem za odpoveď a dieťa tam má dosť miesta na nôžky tak do koľko rokov? Mate teraz nejaký iný ktorý by ste odporučila?