icon

Kočík Bebetto - Nico a vaše skúsenosti

evuliceeek
16. jan 2014

mala niektorá z Vás mamičiek takýto kočík?

Strana
z3
lyckan
1. jún 2017

Ďakujem za odpoveď a dieťa tam má dosť miesta na nôžky tak do koľko rokov? Mate teraz nejaký iný ktorý by ste odporučila?

lenkalenuska44
22. sep 2017

Dobrý den vprosim vas da sa zohnat na tento kocik aj osobitna sportova cast ? dakujem

mimisk
23. sep 2017

neda sa

sindas
25. sep 2017

Ahojte maminky neni tu nejaka maminka ktora nepouziva adapteryz autosedacky a chcela by sa ich zbavit? Mama autosedacku.bebetto ramatti mars a konstrukciu nico

lenkalenuska44
9. okt 2017

Prosim vas zhanam sportovu cast na kocik Bebetto .viete niekto poradit kde to kupit? Dakujem

lenkalenuska44
20. okt 2017

@mimisk dakujem za odpoved.

mi.mimi
8. nov 2017

@lenkalenuska44
Ahoj a akej farby ??ak to je ešte aktuálne 😉?

hadrie
28. mar 2018

Prosím vás našla by som bebetto NICO v nejakej predajni na strednom Slovensku?

libusena1
Odpoveď bola odstránená
malinovka333
28. mar 2018

@libusena1 tu sa nepradava

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
libusena1
28. mar 2018

@malinovka333 každa druhá sprava je predaj alebo kúpa....alebo kočky nejakú súčiastku zháňajú

libusena1
28. mar 2018

Predtym sa spravy nemazali?

ivkakaska
26. apr 2018

Zdravim, uvazujem o kupe tohto sportaku, mate prosim k nemu este nejake este nejake postrehy, pozitiva, negativa? Dakujem, prip.ak mate na predaj, prosim foto a cenu do spravy

maly_kukolar
28. máj 2018

dievcata, nechcel by niekto vymenit nasu budicku 2017 s pierkami v kombinacii s bielou za nieco jednofarebne? vymena v ba alebo postou..mame ho ako kocik u babky, takze pouzivany minimalne, takze za nieco v dobrom stave

zuzulik83
15. jún 2018

Prosim Vas neviete ako sa da dat dole budicka z vanicky? Chcela by som ju oprat ale nemozem prist na to😊 zo sportovej casti oprat ide...Mam Bebetto Nico Plus

visna6
14. jan 2020

Dobrý deň,prosiiiiim môže mi niekto nepísať,odmerať aké široké má bebetto nico zadné kolesa? Chcem ho objednať ale potrebujem vedieť či vojde do kalajniciek čo mame na schodoch do brány, ďakujem

Strana
z3