icon

Kočík Bexa Line

xaja84
1. aug 2014

Ahojte, mate prosim niekto kocik Bexa Line. Nikde som nenasla ziadne recenzie, na tento konkretny rad od Bexy. Zaujimaju ma pozitiva a negativa tohto kocika. Dakujem za akukolvek info 🙂

Kočík Bexa Line
salome51
21. apr 2016

dievčatá, dnes som náhodou objavila novú kolekciu kočíkov od Bexa. Myslíte si, že by takýto farebný mohol byť vhodný aj pre chlapčeka? Či sa by sa ma zase všetci na ulici vypytovali či mám chlapca alebo dievča? Pri prvom to tak bolo, lebo sme mali tmavo fialový kočík. Čo vy na to? Celkom ma zaujal 😉

jeinabe
21. apr 2016

@salome51 uz som nanich pozerala...kludne sa aj pre chlapca hodi.....ja chcem uz jemnejsie farby, ake inac pekny je....

salome51
21. apr 2016

@jeinabe myslíš že na živo by bol veľmi krikľavý?

jeinabe
21. apr 2016

@salome51 no neviem, vzdy na obrazku je to ine.....ja este stale niesom rozhodnuta na 100% pre bexu.....

jeinabe
21. apr 2016

@salome51 teraz som na nich pozerala, celjom sa mi paci aj ten sivobielocierny, myslim 01.....

salome51
21. apr 2016

@jeinabe my máme v podstate vybratý iný kočík, ale keď som tento uvidela 😀 ale môj muž mi tetaz hovoril že tie tyčky po boku kočíka ktoré sú na knštrukcii a akoby podopierali vaničku slúžia možno na reguláciu "pérovania" a myslí si že sa to čadom rozhegá a aby nebol potom kočík zle vyvážený. Neviem či je to tak. To mal len o taký dojem z obrázkov

jeinabe
21. apr 2016

@salome51 a aky mate vybraty? Ha yz som zufala z toho vyberania....

salome51
21. apr 2016

@jeinabe aj my sme už boli z toho s mužom hotoví. Toľko je tých kočíkov, ale na jednom sa nám nepáčilo to, na druhom zas niečo iné. Ťažko bolo vybrať. Nakoniec zatiaľ vyhráva Babyactive Shell Eko

jeinabe
21. apr 2016

@salome51 vyzera sikovne, paci sa mi, ze ta vanicka nieje taka obla ako u bexy.....

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.

gabrielita3
25. máj 2016

@salome51 tento kocik ma moja znama a pouzivala ho 4 mesiace a uz ho predava ... Ale kazdemu vyhovuje nieco ine... A tie tycky po bokoch bexy je dvojite odpruzenie uz ho ma velmi vela kocikov 🙂

bubumichaela
18. júl 2016

Ahojteee, viete mi prosííííím niektorá odmerať šírku a obvod rukoväte ?? 🙂
chceme si dať ušiť farebny obal na rukoväť , no kočiar mame ešte len objednaný . nemožme čakat kym nam kočiar príde lebo chceme už mat všetko pripravene ked mala príde na svet. 🙂 🙂 🙂
ďakujemeeee

depi
18. júl 2016

Pouzivate niekto prosim na bexe skejtik? Mne sa zda ze malo miesta pre malu neviem ci kupit...moc by mi pomohla foto

henuli
4. aug 2016

dievčence,mám na vás veľkú prosbu, ktorá máte bexu line,prosím vás nemožete mi prosím vás odfotiť zozadu ako su prevlečené tie bezpečnostné popruhy , mne sa to zozadu vyvlieklo a teraz to neviem správne prevliecť.veľká vdaka dievčence

gabrielita3
4. aug 2016

@henuli to len prevlec cez otvory a dole pod sedackou to prevlec

henuli
4. aug 2016

skusim.dakujem
@gabrielita3

ivet1908
10. aug 2016

Dobrý deň, prosím Vás vie mi niekto poradiť. Páči sa mi kočík Bexa line len by ma zaujímalo či slída na hlbokom kočíku tam ako je prehnutá sa dá pripevniť na búdu, aby tam v zime čo najmenej fúkalo. Ďakujem za odpoveď.

gabrielita3
10. aug 2016

@ivet1908 ja nerozumiem co ci sa da pripevnit na budu?

depi
11. aug 2016

@ivet1908 da sa nanoznik zapnut ulne az po striesku cize dovnutra bobec nefuka a bexa ma vyhodu ze ma priehladne okienko na tom nanozniku ze si vidis aj na babo

henuli
11. aug 2016

cez zimu ostatne mamičky chránili detičky plienkou (obdivovali bexu) a ja som pozapínala a malého nebolo ani vidieť. nefúkalo

bejbitko7
30. sep 2016

Ahojte ma tu uz niekto tu bexu cube ? Z tej novej kolekcie .

cepka
13. okt 2016

@bejbitko7 tiez zhanam recenzie 😊

bejbitko7
13. okt 2016

@cepka zevraj je to velmi podobne tomu line .ja uz som rozhodnuta jedna pani u nas ho ma v tom strikovanom prevedeni .. Vyzera super a ona je spoko

cepka
13. okt 2016

@bejbitko7 tak to je super, ja uz iny ani nepozeram 😊

beliss14
13. okt 2016

Ahojte. Viete mi niekto prosim povedat, ktora autosedacka bude sediet na Bexu line, hoci aj s nejakymi adaptermi? Chcela by som inu, ako sa predava v 3 kombinacii. Vdaka 🙂

spageta85
22. okt 2016

predavam baby ak by bol zaujem 2kombi 200e

cattleya22
22. okt 2016

Ahojte, neviete mi povedať, ako sa polohuje opierka chrbátika v hlbokej vaničke v Bexa Line? Rozhodujem sa medzi Bexou a Camarelom a nikde som nenašla systém polohovania u Bexy. Dá sa aj zvonku nejakým kolieskom ako je to pri Camarelo? Ďakujem 🙂

jankalukasova
22. okt 2016

@cattleya22 ja som si dnes kúpila bexu... a je to tak, že keď dáš preč ten matrac, tak je tam taká plastová mriežka a vieš ju proste podvihnúť a posúvať ju v drážkach, v ktorých drží...

cattleya22
22. okt 2016

@jankalukasova ďakujem 🙂

gabrielita3
23. okt 2016

@beliss14 myslim ze maxi cosi ale opytaj sa na adaptery v predajni