Kočík bielej farby. Aký máte na to názor?
Aký máte názor na kočík čisto bielej farby?
@nikinka1981 ja ti neviem no, prejdes po blate, otres sa dakde, bude niekde prach, alebo trosku zaprsi a je hned spinavy. vyskusaj, mozno bude ok a mozno budes nadavat.
Moze to byt krasne, ale asi blbost, ja som mala vanicku concord, ktora bola iba zvnutra bledotyrkysova a furt sa to spinilo:(((to som fakt stale umyvala, teraz by som si vybrala cisto cierny kocar🙂
@nikinka1981 ja mam cierny kociar, vnutro je biele... a to vnutro bolo spinave jedine vtedy, ked islo okolo susedovie dievcatko, chytilo sa spinavymi rukami vanicky a nakuklo mi na malu 🙂 🙂
...a este male panelakove vytahy mozu byt riziko...inak , preco nie? 😉 😉 🙂 🙂 a nemas foto? rada by som ho videla 😉 😉
@januska26 aj nad čiernym som rozmýšľala, ale biely sa mi páči viacej 😒
@nikinka1981 videla som uz biely kocik, ale hlboku vanicku Teutonia, nepacilo sa mi to
hlboka v lete podla mna este ako tak, ale na sportak by som bielu urcite nedavala, to bude nonstop spinave a nebude to vyzerat vobec dobre
na ciernych kocikoch maju zase mamicky v lete prehodene plienky, lebo sa v nich deti varia 😖
@nikinka1981 určite si bude vyžadovať vačšiu starostlivosť ako tmavšia farba, ale BB confort kočiare s´z takého ľahko udržiavateľného materiálu...Inak veľmi schvaľujem výber Windoo vaničky, sú jedny z najväčších a tak pre zimné bábo úplne super pohodlné... 😵
@nikinka1981 je naozaj kraasny 😵 🙂 🙂
... chcela som napisat ze ak by ti ludia "capali" po kociariku(co myslim som este nevidela, aby niekto ohmataval kociar), vtedy by sa zaspinil...a este tie vytahy, prip. prach z ciest? ... ale inak...
--ja mam v sportaku cierne vnutro, mala uz papa chrumky(tie kukuricne) a to by si videla aky je spinavy 😀 😀 ked tymi zaslinenymi chrumkami a rukami cape po vnutre a po popruhoch 😀 😀 ako to vidno 🙂
@tatiana1985 ono asi každá farba má svoje výhody a nevýhody 🙂 Ja našťastie bývam v dome, takže výťahy mi nehrozia 😀
@ivush chcela si napísať, že BB confort nemajú ľahko udržiavateľný materiál? Lebo čo sa pýtala jednej baby čo má presne tento istý kočiar bielej farby, tak vravela, že sa udržiava ľahko, tak neviem...
@ivush možno záleží kadiaľ by som chodila a aj keby som mala hocijaký iný kočík svetlej farby, tak by sa zašpinil. Ja som minulú zimu nosila snehovobielu bundu a za celú zimu som ju raz vyčistila a to tiež bola špinavá len na rukávoch 🙂
to záleží aj z akej látky alebo materialu je ten kočík, ale keby sme mi mali bieli,tak by bol stále špinavý, ešte stále používam kočík, a keď mi v tom jedia 😉...
Baby.. Ktora mate bledy kocar.. Co jovorite? Ano ci nie??? Mne sa cierne truhly nepacia!!!
@dolla a co si predstavujes pod pojmom bledy???? Zalezi od toho, ci sa da cely komplet prat, z akeho je materialu.... Ja mam golfky PegPerego Si fantasy beige, ten sa da cely komplet "vyzliect" a oprat....co som mala trojkombinaciu Coletto Matteo bezovy, tiez sa dal cely rozobrat a oprat....
Ja som mala X-lander Arctic a vrelo odporucam .... Korzovali sme kazdy den a to od konca leta, celu jesen, zimu a jar a ani raz nebolo potrebne ho prat. ak sa aj nejaka spina vyskytla, stacilo pretriet vlhcenym detskym obruskom. Aj sme zmokli a v pohode sa vysusil a ziadne stopy. Vo vnutri bol sedy a zvonku bielo-kremovy ...
Teraz mam sivo-cierny sportak a na tom je vsetko vidiet, navyse maly v nom papa, zacal chodit, ... tak len cistim ... 🙂
Pridavam aj foto ....
Zmurkam po CAM pulsar siderale v striebornej farbe, ale velmi sa mi pacia kocare biele kozenne.. Neviem znacku, no videla som a bola to laska na prvy pohlad..
Ahojte,
viete mi nektora poradit,kde by som kupila nahradne duse na nafukovacie kolesa pre -X-Lander Arctic 2010?alebo aj cele kolesa?.Vdaka
a co myslite o kociku ktory ma vnutro cisto biele? zvonku bezovo - svetlo maslovy, no vnutro uplne biele..?? vzdy som si myslela, ze svetla farba vo vnutri kocika je pre babo urcite vhodnejsia, nez nejaka tmava... ale dnes citala, ze prave cervena, a ruzova lepsie stimuluju detske ocka, pretoze pripominaju farebne prostredie v brusku... my sme si objednali kocik (este nam neprisiel) s bielym vnutrom, a teraz rozmyslam, ci to nebude este horsie, nez nejaka farba.. ci to nebude babu "tahat" oci.. a ked na ten svetly kocik zasvieti v lete slnko, babo vo vanicke bude ako.. v... neviem ani najist prirovnanie.. no ci to proste nebude moc svetle zase vsetko.. vdaka za akykolvek typ..
..ten kocik x-lander arctic je super a tiez je asi lepsie, ze ma vnutro trosku prifarbene, sive... no ako pisala, my uz objednali.. hm.. :(
@jamien aj my sme si vybrali biely kočík aj z vnutra aj z vonka, je cely biely , retro štýl. ale boli sme pozrieť a je to látka umyvateľná či je bledohnedý či biely aj tak je to podobne ako nam tam aj poradili a tento rok velmi idu biele kočíky na odbyt. tak hadam sme si dobre vybrali a budeme zvladať čistenie 🙂
@vivianamk ahoj, no môj príspevok je už rok starý :D dcérka má už vyše roka, má svoj svetlý kočík a sme s ním veľmi preveľmi spokojní, nemenila by som, vaničku sme už vymenili za športovú časť, ale ani jedno sa nám zatiaľ nejak nušpinilo, vaničku muž trochu šuchol, ale žily mi to netrhá, dalo by sa to miestne nejakou malou kefkou možno počistiť, ale ani som na to nemala čas... máš pravdu , biele kočíky idú na odbyt, svetlé všeobecne, a sú naozaj krajšie ako nejaké kiki riki farby.. sú také elegantné - určite budete spokojní 🙂
Mamičky, prosím vás mala niektorá bile kočík z eco kože? Ak áno dalo sa to ľahko čistiť? A nezozltlo to po lete prípadne nepopraskala eco koža?
Ďakujem vám za kazducku radu 🙂

@nikinka1981 krasny, aj ja som chcela, ale to sa hned zaspini.