Kočík Brio go. Máte zkušenosti? Na co si dát pozor?
Holky tak už mám od přítele vyrobenou tu přední nápravu s velkýma kolama a jezdí to i v terénu opravdu dobře 🙂 ! Jediná vada na kráse je že nezatáčí ale i tak jsem spokojená a už se těším i na ten sníh 😀 . Přítel je šikovný,já moc zprvu nevěřila že to bude fungovat,ale překvapil mě 🙂 . Ještě pořešíme ty chrastící čuklíky na polohování rukojeti a napíšu co vymyslel 😉 .
@madormi Kola sehnal na Group Fashion.s.r.o. ale nic levného to není 1740kč i s poštovným za dvě 😢 ! No a zbytek vyrobil z násady na koště 😀 (kterou nastříkal na bílo) a pak vymyslel takové kolíky do kterých se ty kolečka nacvaknou 😉 .
Jestli máš šikovnýho chlapa,tak ti to můžu do podrobna nafotit,aby viděl jak na to 🙂 .
@madormi prej nemam manualne zrucnyho chlapa 😀, a to ho zivej ruce a nohy😀
@mirkap84 Ta celá přední náprava i s kolama by stála okolo 3 tisíc a kola samotné nás vyšla na 1740kč,jak jsem tu už psala,tak si myslím že se to vyplatilo. No a hlavně když přítel volal dovozci Bria,že bychom o tu nápravu měli zájem,tak nám řekl,že se do ČR nejspíš ani dovážet nebude,že je to drahé a nikdo by to nekupoval ☹ . Kola jsou originál Brio. No a na sporťák už se taky těším,ten přijde na řadu na jaře,tak pak to vyfotím i s velkýma kolama 😉 .
Baby, prosim vas, kde su rukavniky na zimu na kocik najvyhodnejsie? Davali ste si sit, sili same (napadlo mi poprosit maminu, ak mate niektora foto alebo strih, ako na to 🙂 ) alebo z nejakej stranky rovno objednavate? 🙂
no a mne sa tie zimne kolesa pacia a pridu mi prakticke do snehu a to ze sa neotacaju je podla mna vyhoda a brio sa lahucko manevruje cize nadvyhnut malinko v zakrutach je pohoda
@rivatha ja som kupila emitex za necelych 10€ v kamennej predajni... keby som objednavala cez net, s postovnym by to nevyslo lacnejsie. ale pozor, bola som najprv v inej predajni sa pytat a tam mali iba jeden typ (tusim teutonia) a ten stal 40€ 😲 . o sitych na objednavku nemam prehlad...
@pallacinka @rivatha verim, ze teutonia je dobry, ale pre mna je to straaasne drahe 😀 myslim ze teutonia je s kozusinou, emitex robi aj flisovy aj kozusinovy, rozdiel mozno 2€. ja mam flisovy a ani neviem - v najvacsej zime by som zniesla aj kozusinu, ale zase casto som v miernejsom pocasi vytahovala ruky von, lebo sa mi aj vo flisovom potili
@bosacka Ja som na vyber nemala, tu emitex nedostat, a bola som rada, ze som vobec nejaky nasla 🙂 Ale je to fakt riadny rozdiel v cene. Ja som minuly rok mala stokkacky a ten nasadil latku riadne vysoko 🙂. Ten ma zvnutra tiez flis a bol aj riadne teply, kozusinka mi je ale sympatickejsia, flis sa celkovo snazim u nas eliminovat.
@pallacinka Mám (měla jsem) rukávník Teutonia i Emitex.
Emitex není vůbec špatný, za ty peníze 🙂 Teutonia je ale mnohem lepší - Emitex je slabší, má jen ten fleece, oproti kožešince v Teutonia tolik nehřeje. A svrchní materiál je u Teutonia silnější a kvalitnější. U Emitexu je to takový šusťák, kdežto Teutonia má tu látku takovou tkanou, režnou 😉
@bosacka @pallacinka @ikarkulka Dakujem za nazory a rady, zienky 🙂 Popozeram sa na to lepsie, aspon som sa uz zorientovala, lebo toto som ozaj nezhanala nikdy ani ja, ani moje kamaratky. Teraz budem kocikovat opat v zime, no babatko bude malinke, takze v tuhych mrazoch isto von nepojdeme. To by mohol stacit aj ten Emitexovy na skusku zatial 🙂
Ahoj holky 🙂 Já teda miminko teprve čekám každou chvílí, takže ještě nemám v praxi ozkoušeno, ale objednala jsem si tyhle rukávníky, cena mi přijde rozumná, nahoře nepromokavý šusťák, pak vatelín a vevnitř na ruce mooc příjemný fleece. A uchvátila mě ta variabilita :o) http://www.pinkie.cz/detail/338/oddelitelny-ruk...

@kiakocikovsvet ...dakujem! 🙂