Kočík Brio go. Máte zkušenosti? Na co si dát pozor?
Ahojte, premýšľame tiež o Brio kočíku, chcem sa spýtať jednu vec: dá sa trocha hojdať? Neviem si predstaviť, že keď bude babátko plakať, budem jazdiť dopredu, dozadu.. 🙂
@kristina.mihalovicov myslim ze to je jediny moderny kocik na trhu ktory sa da "naozaj" hojdat, normalne sa hojda ako stare kociky - myslim tym rozsah pohupu, ved vyskusaj v nejakom obchode teda pozeram ze si z TT tak v bambini ho maju🙂
@duplicka dakujem za odpoved. Ja som mala predtym peg perego a teraz ho mam doma, bola som v bambini pozriet tu Brio autosedacku a teda ta je o polovicu mensia nez Peg perego, len musim predat PP a kupim nejaku MC z druhej ruky. Adaptery som nesla za 62€ 😠 uz som zbehla ej ebay a ziadne adaptery z druhej ruky na Brio a Maxi cosi niesu 😒
no docitala som sa veru aj ja z ek brio vajko len maxi cosi...aj v predajni mi tak poradili 🙂
@kristina.mihalovicov Súhlasím so sevzuz. Hojdá sa s ním super. Má parádne odpruženie.
Baby co riesite vajko, my mame tiez Maxi cosi, Brio sa mi od zaciatku nepacilo, radsej som sa vzdala naklikavania kedze adaptery este v predaji neboli. Ked mala nasa mala 4 mesiace sme kupili iny kocik kde sa vajko nakliknut dalo a za cely ten cas sme to pouzili presne 1 krat, mne to nejako vobec nechybalo 🙂 Ta cena adapterov je inac riadne premrstena!
my mame brio sedacku, dcerka ma pol roka a nakliknutu na podvozku som ju mala tusim 1x (mozno 2)
@kristina.mihalovicov - tak ako pisu baby, brio sa prijemne hojda... ale na mojho drobca fungovalo skor dopredu/dozadu 😀 (ked hojdanie, tak len so zdvihnutymi prednymi kolesami - to este tak inak pruzi 🙂 )
no ja som zas pouzivala naklik sedacky velmi casto, takze ak vyberiem opat brio, tak aj adaptery nan aj ked fakt ta cena 😕 😕 😕
@pallacinka
@bosacka
@duplicka
ja uz som bola rozhodnuta, ze na to kaslem na naklikavanie, ale my sme to vyuzili, no mozno aj preto ze Peg perego je tazka autosedacka ako krava a nechcelo sa nam ju tahat. a teraz ked to bude uz druhe babatko tak si myslim, ze to uzijem este viac. Mimochodom nema niekto zaujem o autosedacku PP 😵 😵 😵 😵 inac je super bezecna, ale nema adaptery na brio 😝
ahojte, prosim Vas ake mate skusenosti s taskami brio? chcem si kupit striesku s madlom, zlatu na hnedy brio a uvazujem aj nad tou taskou, asi skor tou vysokou, lebo je teraz v akcii za 28 eur🙂neviete mi niekto poradit?alebo nejaku inu zlatu, aby to trochu ladilo?diky
ahojte baby, mame dvojset brio go, sportovy a vanicka, a vajicko sme kupili maxi-cosi cabriofix (momentalne v super cene 95eur-odporucam)...len je treba kupit este adaptery na kocik, aby sme vedeli nakliknut vajicko aj na konstrukciu - tie za tych 62eur.....len teraz si niesme uplne isty, ze ci stacia iba tieto adaptery, lebo ved ked si to pozriem na obrazku, a pozriem sa na konstrukciu - tak neviem - ako to tam bude pasovat? myslim tie adaptery. alebo system naklikavania na 2010 a 2011 kolekciu je ine??? mate uz niekto skusenost? diky.
ahojte, vcera mi tento kocik vychvalili v predajni, inak som mu nevedovala moc pozornos doteraz,ale som na neho namotana uz aj ja 🙂
Chcem sa vas spytat, ako sa vam tlaci s tou inou ruckou, je to pohodlnejsie ako obycajna kalsicka obla? Lebo mam z toho zvlastny pocit...
😉 dakujem. vedela som, ze bude bud sqvela alebo na prd, takze som rada, ze pozitiv...
Ahojte,pridavam sa aj ja do klubu zatial len obdivovateliek tohto kocika,ked nam ho v predajni predviedli,bola som z neho uplne nadsena.🙂 uvazujeme o sivom prevedeni,no zial realne som nemala moznost vidiet kocik v tejto farbe.videli ste ho niektora nazivo,myslim tu sivu verziu.je ok?pozdaval sa vam?dakujem vopred za vase nazory!
Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, v akých farbách ste videli Brio na živo? Ja som bola zatiaľ v 2 obchodoch a všade majú v červenej farbe, no ale čakáme chlapčeka tak sa neviem rozhodnúť pre vhodnú farbu
@rony2011 ja som videla len hnedu verziu kocika nazivo,asi aj preto lebo predavac vravel ze najviac ide hneda a cierna farba,my cakame tiez chlapca,mne sa paci celkom sive prevedenie,manzel bol nadseny aj z tej olivovo zelenej farby.len skoda ze na predajniach kocik v tychto farbach vystaveny nemaju.☹

@sevzuz ahojcek, ja som nemala brio sedacku , infa som mala len z netu nazory mamiciek, ale ja som skor za maxi cosi a tym,ze uz su adaptery tak fakt zvazujem navrat k brio 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 . zatial som ale nezistovala cenu adapterov. 😒 tak asi som nepomohla 😒 😒 😒