Kočík Bugaboo Bee Plus 2010. Máte s ním takýto problém?
ahojte maminy, mate niektora taky isty problem s tymto kociarikom?
Teraz som si vsimla ze ked je deculo vacsie a je otocene tvarou k mame, tak kde si oprie nozky? Tak strasne sa mi paci tento kociarik ale ja sa poznam, donesiem ho domov a zacnem vymyslat. A mojho muza porazi 🙂 tak zato sa radsej pytam... 🙂
poprosim baby co vam to robi natocte video a hodte na youtube. uz jeden problem sa takto vyriesil a to hrkajuce kolieska a to presne bombardovanim bugaboo a teda na youtube bolo toho viac a uz je to ok 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 posielali lepiace kruzky a problem sa odstranil
tak trochu to tu obnovujem. Mame v plane kupit bee+ a tak reku ci mi viete niekto poradit ci sa daju menit predne kolieska a aj to ktore veci zo stareho bee pasuju aj na bee+. Su na bee nejake specialne tasky alebo da sa tam uchytit akakolvek? pripadne ake tasky vy pouzivate na bee+? Mne sa tie bugaboo moc nepacia a myslim ze su aj prehnane drahe a trochu neprakticky male.
@andrejo ahoj, na nove bee+ ti zo stareho nepasuje nic, kolieska sa daju menit len za take iste 😉 ja mam tasku jjcole, origos by som neodporucala, alebo nejaku co sa ti proste paci. s tou velkostou ta nechapem, lebo ked porovnavam ine tak moja ked spi tak jej trcia len spicky a inde by jej viselo pol nohy 😉 jaj na nove bee pasuje ze drziak na pohar a taketo doplnky..
@barboramarek myslel velkost tasky, nie kocika... 😀 😉 😀
@lenocka23 JEZIS FAKT, TO SOM ESTE NOBOLA PREBRATA 😀
@barboramarek dakujem! no my mame uz drziak a zvysok sa riesi momentalne a koncom mesiaca hadam bude na predajni. No tie tasky uvidime, my mame doma plno vselijakych tasiek aj ruksakov tak mozno to budeme nakoniec riesit niecim takym. Mozno pod zamienkou aby maly bol motivovany na tenis mu tam zavesime Bjorn Borg tasku 🙂
uvidime ci aj nam to bude robit. Predpokladam ze to moze robit v miestach kde su spojene 2 casti rucky. Mozno keby sa tam vopchalo nieco aby ten hlinik o seba nebuchal tak by to pomohlo. No uvidime v Maji vam budem vediet aj ja povedat ze ci to robi aj novy kus.

Jasne, ved prave spokojnost mamiciek ma vedie k tomu ze to bude asi vyborna volba. Odrazda ma akurat cena. A este jedna otazka, nevadi ze na strieske nie je okienko na sledovanie dietata? Napr.dieta zaspi a sedatko sa neda uz otocit do protismeru jazdy aby som nan videla? .... alebo len vymyslam? 🙂