icon

Kočík Bugaboo Bee Plus 2010. Máte s ním takýto problém?

duplicka
2. okt 2010

ahojte maminy, mate niektora taky isty problem s tymto kociarikom?

vlnovkaa
29. mar 2011

Jasne, ved prave spokojnost mamiciek ma vedie k tomu ze to bude asi vyborna volba. Odrazda ma akurat cena. A este jedna otazka, nevadi ze na strieske nie je okienko na sledovanie dietata? Napr.dieta zaspi a sedatko sa neda uz otocit do protismeru jazdy aby som nan videla? .... alebo len vymyslam? 🙂

duplicka
autor
29. mar 2011

@vlnovkaa no tiez som sa zamyslala,ale pravdupovediac ked idem dat spinkat tak mam k sebe otoceneho,cize nevadilo 😉 😉 😉 😉 😉 a letna ma bocne casti ze presvitaju 😉 😉 😉

vlnovkaa
29. mar 2011

Teraz som si vsimla ze ked je deculo vacsie a je otocene tvarou k mame, tak kde si oprie nozky? Tak strasne sa mi paci tento kociarik ale ja sa poznam, donesiem ho domov a zacnem vymyslat. A mojho muza porazi 🙂 tak zato sa radsej pytam... 🙂

duplicka
autor
29. mar 2011

@vlnovkaa no povytiahnes sedacku pod ritkou a ta sa predlzi,nie o vela ale staci, troska pretrcaju,ale tak ja mam 2,5 rocneho 😉 😉 😉 ,on si ich niekedy vyklada na tasku 😀 😀 😀 😀 😀

vlnovkaa
29. mar 2011

@duplicka ...zlatičko male vynaliezave 🙂 no, uz to vidim ze bude BGB bee + Vdaka.

tyrra
29. mar 2011

@duplicka ahoj, mne plusko dost hrkoce, teda ta rucka, tak ako na tom videu. trosku som z toho sklamana, lebo ten koncik milujem, ale to hrkanie mi dost vadi.

duplicka
autor
29. mar 2011

@tyrra tak asi treba napisat do bugaboo,lebo aj men pride toto ako minus a hlavne ked to nerobia vsetky

tyrra
29. mar 2011

@duplicka nemam moznost porovnat, nikto v mojom okoli nema plusko, tak som si myslela, ze to robi na vsetkych. tak to ma porazi ak to treba riesit ako reklamaciu, lebo ja som ho objednavala cez babycare, to bude na dlhe lakte.

duplicka
autor
29. mar 2011

@tyrra pockaj babycare je ok, to sa neboj absolut 😉

tyrra
29. mar 2011

@duplicka len neviem ci to budu brat ako chybu, mozno to robi na vsetkych. a ako sa vlastne vybavuje reklamacia do zahranicia, mas nejaku skusenost? pislala som ti do IP, aby si to video dala aj do bugboo fora, ale uz som si vsimla, ze je tam, tak ok.

duplicka
autor
29. mar 2011

@tyrra napises mail s cislom objednavky, plus kopiu dokladu o kupe ci uz zoskenujes alebo odfotis a to je vsetko 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 oni to posuvaju bugaboo a riesia 😉 😉 😉 😉 😉

duplicka
autor
29. mar 2011

poprosim baby co vam to robi natocte video a hodte na youtube. uz jeden problem sa takto vyriesil a to hrkajuce kolieska a to presne bombardovanim bugaboo a teda na youtube bolo toho viac a uz je to ok 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 posielali lepiace kruzky a problem sa odstranil

tyrra
29. mar 2011

@duplicka dakujem pekne za radu.

andrejo
5. apr 2011

tak trochu to tu obnovujem. Mame v plane kupit bee+ a tak reku ci mi viete niekto poradit ci sa daju menit predne kolieska a aj to ktore veci zo stareho bee pasuju aj na bee+. Su na bee nejake specialne tasky alebo da sa tam uchytit akakolvek? pripadne ake tasky vy pouzivate na bee+? Mne sa tie bugaboo moc nepacia a myslim ze su aj prehnane drahe a trochu neprakticky male.

barboramarek
5. apr 2011

@andrejo ahoj, na nove bee+ ti zo stareho nepasuje nic, kolieska sa daju menit len za take iste 😉 ja mam tasku jjcole, origos by som neodporucala, alebo nejaku co sa ti proste paci. s tou velkostou ta nechapem, lebo ked porovnavam ine tak moja ked spi tak jej trcia len spicky a inde by jej viselo pol nohy 😉 jaj na nove bee pasuje ze drziak na pohar a taketo doplnky..

lenocka23
5. apr 2011

@barboramarek myslel velkost tasky, nie kocika... 😀 😉 😀

barboramarek
5. apr 2011

@lenocka23 JEZIS FAKT, TO SOM ESTE NOBOLA PREBRATA 😀

andrejo
5. apr 2011

@barboramarek dakujem! no my mame uz drziak a zvysok sa riesi momentalne a koncom mesiaca hadam bude na predajni. No tie tasky uvidime, my mame doma plno vselijakych tasiek aj ruksakov tak mozno to budeme nakoniec riesit niecim takym. Mozno pod zamienkou aby maly bol motivovany na tenis mu tam zavesime Bjorn Borg tasku 🙂

ellysa
5. apr 2011

@duplicka
@duplicka babule aj mne to robí, som sa na to zamerala, myslela som, že sú to koliečka ale nie tá rúčka to je, myslíte,že to nerobí všetkým? mne len keď ide fakt cez hrboľatý terén

duplicka
autor
5. apr 2011

@ellysa neviem ci kazdy kociarik,ale teda mne to zacalo vadit 😀 😀 😀 kedze tu mam zamkovu a ten zvuk je hrkalkovy 😢 😢 😢
treba pisnut do bugaboo, ja som este stale nenapisala

mozte pouzit moje hrkajuce video 😉 😉 😉

ellysa
5. apr 2011

@duplicka no s mojou Aj by to bol asi big problem 😀 mne to na takej dlažbe ako máš ty vo videu nerobí len na kameňoch, čo máme v meste

duplicka
autor
5. apr 2011

@ellysa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nevadi,pisnem ja, len si to znacim stale a odfajfkavam kadeco co uz mam vybavene a bugaboo mail prepisujem na dalsi den 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ale inac plusko, mnam kociarik 😉 😉 😉 😉

ellysa
5. apr 2011

@duplicka no ak tak sa pridám, len to musím natočiť 😀 a zistiť údaje o platbe, nakoľko môj kočík je z hromadnej objednávky a nejsk sa ku mne objednávka ani faktúra nedostala 😀

duplicka
autor
5. apr 2011

@ellysa tak kolieska su uz ok a ked pride viac dotazov na hrkotanie, musia s tym nieco poriesit 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

cize uz nedrnkocu kolieska a ako to je poriesene? su lepku na prednych alebo?

ellysa
6. apr 2011

@duplicka nejak som neporozumela otázke 😅 😀

duplicka
autor
7. apr 2011

@ellysa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ani ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chcela som vediet,ze tie kolieska co hrkotali a uz nehrkotaju ci su upravene uz teraz takymi lepkami na prednych kolieskach alebo nie 😉 😉 . len pre info,ze ako to poriesili

ellysa
7. apr 2011

@duplicka a kde by tie lepky mali byť? pozriem

ellysa
7. apr 2011

@duplicka a inak sme aj s tyrrou prišli na to, že keď ideš po hrboľoch a tú rúčku vtedy pritlačíš akoby k zemi-viac sa zavážiš na kočík, tak to nehrkoce buď vôbec alebo oveľa menej

duplicka
autor
7. apr 2011

@ellysa aj ja to tak robim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ano zatazenie sposobuje nehrkotanie, ved prave preto to mali domysliet 😉 😉 😉 😉 😉

andrejo
8. apr 2011

uvidime ci aj nam to bude robit. Predpokladam ze to moze robit v miestach kde su spojene 2 casti rucky. Mozno keby sa tam vopchalo nieco aby ten hlinik o seba nebuchal tak by to pomohlo. No uvidime v Maji vam budem vediet aj ja povedat ze ci to robi aj novy kus.