Kočík Bugaboo Bee Plus 2010. Máte s ním takýto problém?
ahojte maminy, mate niektora taky isty problem s tymto kociarikom?
@osma no ja som na tom rovnako jazdim so zaaretovanymi kolieskami ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ pritom je fatk dobry,ale ta konstrukcia,nieco na nej je zle. nic dnes alebo zjatra pisem opat,ze co s tym,kedze kolieska nepomohli. ja mam este aj zapp doma, tak by som to nejako mesiac zvladla aj bez neho 😒 😒 😒
Ahojte kocky, ja som ho bola dnes pozriet tu vo Viedni, v XXXlutz a tu vychadza na 514,05 Eur.. Vidim, ze na babytrader je lacnejsi, ale zas to cakanie ☹ ☹ A este teraz ma dostal ten problem s tymi kolieckami..
@bejby29 mozno natrafis na dobry kus, nie kazde plusko ma tento problem, ono ako kociarik ja osobne odporucam, fakt spokojnost, manevrovanie,skladnie,prehadzovanie sedacky,sirka,vyska,kosik,materialy..........skoda len tohoto problemu,oni to budu musiet poriesit,kedze ich je viac takychto kazovych,musela vybehnut nejaka seria s nedostatkom
ahojte , mate niektora nejake info ohladom reklamacie 😉
Tak ja jsem popsala problem a toto mi od nich prislo jako odpoved:
Wheels have a direct correlation with weight, which means that when the weight changes wheels can start to shimmy. However this should disappear after some time. Therefore I would advise to observe it.
You could also put the left front-wheel on the right and the right on the left side to see if they still shimmy.
When it’s important you can also put the front-wheels into the locked position to prevent them from shimmying. Hope that this helps. If not I advise you to hand in a claim at your retailer.
Jako ja to vidim na reklamaci, asi az bude vic zima a nebudu ho tolik potrebovat, pripadne na jare. Dceri jsou zitra 2 roky, takze na jare uz asi budem casteji chodit bez kocaru, pak ho tech 30 dni snad ozelim. 🙂
Jinak kdyz mam tezky nakup v kosiku, tak je to ok.
Mnohem horsi, kdyz dcera spi a je to v lezici pozici. Kdyz je v rovne sedici, tak to temer nedela. Delaji mi to obe kolecka a prijde mi, ze se to rapidne zhorsuje.
Zkusim vymenit kolecka, jak psali v emailu.
@osma no to su ich nejake rady 😀 😀 😀 😀 uz mi je z toho na smiech 😀 😀 😀 😀 😀 600eurovy kociarik a mas ho mat stale zaaretovany 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 . moj to robi stale, ci mam v kosiku nieco alebo nie, ci je maly ku mne alebo naopak,ci su vymenene kolieska, moje riesenie kupila som brio go a plusko je nepouzitelne 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 ,kupovala som si ho lebo som ho mala vysnivany a obyc bee som predala, plusko je inac super, skladne ,lahucke,perfektne funkcie,ale tie kolieska su des a hroza, som sa bala s nim jazdit. mohla by som ho poslat ,ale skor trvam na tom nech to poriesia inac, pretoze ked si kupim taky drahy kociarik a samozrejme zo zahranicia lebo na sk ani nie je dodavatel, tak pre ich kazovy vyrobok predsa nebudem opat vrazat peniaze podotykam cca 60eur za postovne. som z toho sklamana a teda velmi 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖
mne odpisovala nejaka pani z ciech,ze jej bugaboo odpisalo,ze to prave riesisa, tak si pockam na poriesenie tohto problemu
ahojte baby tak mam pozitivne spravy, bugaboo tento problem riesi a coskoro by mali vediet co je stym,takzeeeee ked to doriesia konecnce si budeme mohli uzivat tento skvely kociarik
baby mate niektor poriesene tie kolieska
Já ještě nedala na reklamaci, ale chystám se, akorát nevím kdy. 🙂 Už mi to bohužel dělá hodně často. :( Na druhou stranu se mi kupodivu v tom sněhu jezdí lépe s bee než s Xlanderem s nafukovacíma kolama.
Docela by mě zajímalo, jestli už někdo reklamoval, jak to dopadlo.
ahojte, byby aký je rozdiel madi bugaboo bee a bugaboo bee +??
bugabee je teraz v babyparku na akciu, tak to zvazujem, ale neviem či mi tam sadne letná strieška ako na +?
@kuriatko33 rozdiel je veľký/plusko má : iné kolieska(väčšie, masívnejšie a nie plné, má o dosť širší sedák aj operadlo, opierka sa dá predĺžiť aj s vysunutím striešky pre väčšie dieťa, iný tvar sedačky, lepšie riešenie popruhov,na starom modeli prefukuje cez tie otvory, ktorých je tam kopec, má jednoduchší spôsob otočenia/odňatia sedačky, má inú striešku.Nesadne ti to ....striešky sú iné, ani len staré adaptéry na autosedačku nesedia na nové bee.
@bebel dakujem velmi pekne, este ze som sa opitala, bo by som kupila horsiu verziu na akciu 😠
kto uvazuje kupit bugaboo bee plus?
neviete mi poradit co je v cene. pršiplást sietka? da sa zohnat nanoznik? neviete kedy výde 2011 co pozeram tak je 2010
@duplicka tak super, aspoň vieme, že reklamácie u nich fungujú, uvažujem o ňom veľmi je môj vysnívaný, ale mám aj cameleona a zapp xtra a neviem ktorého sa mám potom zbaviť, cameleon je srdcovka a zapp zasa malinký do auta, dokonca som rozmýšľala, že si nechám len bee, ale zasa ak bude druhé bábo,cameleon by bol fajn, aj keď pri mne neviem, čo sa mi bude zasa páčiť, no dilema poriadna... 😀
@ellysa no ja plusko odporucam, kolieska sa doriesili a teda myslim,ze uz automatocky pri dalsich kusoch su poriesene. bugaboo servis je vyborny. podla mna si cameleona este nechaj na zimu, uvidis malej v nom bude super, urcite jej bude este ok a nechala by som mozno aj zapp, ale ak by som si vyberala tak cameleon a plusko 😉 😉 😉 😉 zapp ti staci o rok, ja som zapp pouzivala do troch rokov.
mimibazar.sk/foto.php?id=10735542&tab=0
Zdravim, chcela by som sa spytat, tie co uz mate BGB bee kočik, nie je problem ze nema madlo? Nema dietatko tendenciu sa drat von? Vioem ze su tam bezpecnostne pasy ale zaujima ma ako sa v nom citie deti 🙂 Uvazujeme o kupe.
robi niekomu plusko toto
https://www.youtube.com/watch?v=UaJijhxgTwc
Jo a jinak si ty predni kolecka fixuju, kdyz potrebuju pospichat, ale to uz je pak o nicem :( :( Jsem zklamana dost, za tu cenu by mela byt kvalita a ne ze se cosi vycvachta ani ne po pul roce uzivani.