Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti
Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy
My sme tiež používali CAM DYNAMICO z roku 2013. Čo sa týka vajíčka a vaničky, odporúčam. Ale športová časť veľmi zle. Vôbec som nebola spokojná. Je síce priestranná, dá sa otočiť v smere i protismere jazdy, ale konštrukčne veľmi zle. Dieťa vôbec nemá oporu chrbátika, malý sa mi v ňom "šmýkal". A taktiež strieška sa mi hýbala zo strany na stranu, nebola vôbec pevná. Po dvoch mesiacoch sme ho zbalili a kúpili golfáč.
Tak aj my moje deti boli vozene v cam dinamico 2013. Najlepši je ako hlboký kočík. Naozaj veľká vanička v ktorom bol do 8m a mladší do 6m vozeny. A to boli obaja veľké deti. Super majú aj polohovanie chrbatika vo banícke cize neskôr boli v polosede a vykúkali ako kukučky kedze na športovu cast boli malí podľa mňa. Vnútro sa dá v pohode vybrať oprať.
Športová časť otocna v oboch smeroch. Ja aby sa mi nesmykal fusak či podložka som si prišila dva pásy zozadu a pretiahla dozadu za kocar poprevliekala a na uzlikpoprevliekala zaviazala. Plus pásy zapla a stačilo. Zdravý sedliacky rozum. Opat materiál super všetko viac krat prane.
Vajíčko ťažké ale tak bezpečné.
Čo mu môžem vytknúť je tá strieška na sporáku že vie padnú. Ale ako padne tak sa aj zdvihne a všetko je ok. A dá sa dať dole takže cez leto sme chodili bez nej.
Je dobré ovladatelny aj 1 rukou a hlavne prejdete nim aj snehové záveje.
dá sa strieška na športovej časti stiahnúť úplne dole? Myslím, že keď dieťa zaspí, tak aby mu tam nefúkalo a neokukávali ho. Dik
@buvadlo13 az tak nie... Je to v jednej linii ale je dlhsia .... Ale uplne dole nie
Ahojte,velmi sa mi zapacil tento locik,tusim model 2012.cakame stvrte babo a povodny kocik uz neslúži.obkukavam ich len v bazariku,nakolko novy je pridrahy,duplom ked je to stvrte babo.som rada ze som sa docitala o lahkej manipulacii a velkej vanickew.na zivo som ho este nevidela no paci sa mi podla obrazkov sportova cast,vyzera velmi priestranna.
Mam Cam Dinamico 2016 a lutujem dna, kedy som sa pre neho rozhodla. Zle sa sklada, hlavne sportova cast, maly kosik, ktory casom vybledne a z cierneho je bordovy. Nekvalitne kolieska a co mi najviac vadi je korytkove sedenie v sportovej casti, takze dcera je pokrutena ako paragraf. Tesim sa, ze po zime ho vymenim. Nikdy viac!
@vanessviki cam dinamico 2015, nie 2016
@bambulalala . Ale kolieska su vhodne len do mesta aj to hrkotaju a sportova cast je tak pre 2rocne deti, mensie deti sa klzu a ked ich zapnes popruhami tak akoby vysia....
Sportiak jej katastrofa po 2 mesiacoch som kupila iny.ta plachta vzadu prefyka v zime ako nic, ked dieta lezi tak je ako v tunely je to taky tank nemotorny...pre dieta ktore este nesedi same nevhodny.smyka sa v nom.vela nedotiahnutych detailov...hlboky bol super no sportiak odflakli.ak mate moznost nekupujte trojkombinaciu.
@ivky dakujem za info...naloniec tento nebude,dostali sme iny,je dost velky sice ale vanicka je super a urcite poslúži,aj vajicko.sportova cast je velka a tazka ale snad chvilu vyuzijeme.ved mam aj spprtiak po detoch,este ppsluzi
@liz_lemon ahojte aj mne sa zdá dosť tá cena a tá športová časť je dosť nízko pri zemi a aj na bezpečnostných pásoch sa mi nepáči, že sú také holé bez tých mäkkých častí ale vraj sa dajú dokúpiť
Ahojte, neviete mi poradit ci sa da kupit nejaka alternativa toho kosika pod kocikom? Mne ho na jednej strane vydralo koliesko a mam tam fajn dieru. Vsetka spina ide dnu este viac ako predtym. Chcela som ho dat prec a kupit iny sportiak,ale chceme stavat dom,tak radsej nevymyslam. Vanicka je super a cakame dalsie babo,tak ju este vyuzijem.
@elanor1 ja som zistovala na jednej stranke a pisali mi mail. No stoji 30€... Mozem poslat kontakt ak mas zaujem
@slniecko3108 dakujem. Predpokladam, ze original na CAM. Este zajdem u nas do setskej predajne. Tam mi vedia zohnat diely na CAM lacnejsie. Napr. mi praskli obe zadne kolesa a vymenili mi ich za 30 Eur oboje. Pritom na internete som nasla, ze len 1 stoji 40-50 Eur 😵.
Skor som myslela nejaku alternativu, iny styl kosika, ktory by sa tam hodil. Tento je dost zly, nepacil sa mi hned na zaciatku, ale brala som to ako banalitu.
@elanor1 ak by nahodou daj prosim vediet. Brala by som i ja... Ak bude nieco lacnejsie... Dakujem
@slniecko3108 dam vediet. Tych 30eur za takyto kosik je vysmech. Je uplne suntavy. Dáa by som zan mozno 5 😁. Skusim sa v predajni spytat aj na nejaku lepsiu alternativu,kt. by sa tam dala namontovat.
@elanor1 no ja som tiez povedala ze 30€ zan nedam. Uz som uvazovala ze zbehem do kozusnictva a dam si spravit a aj z uzatvaranim. A ked to bude stat 30€ tak to uz ano... Nie kus sietky.
Dajú sa zohnať aj predné kolieska na dinamico? Ja som prešla na nete čo sa dalo,ale našla som l n zadne
@chlorika ani cez google, alebo priamo cez firmu cam?
@chlorika www.ricobaby.sk objednaju na cam co len chces.predajna je v trencine ale kludne si tam zavolaj povedia ti co nemaju na stranke ci su schopni zohnat
@maraja ano aj ja som jej pisala tuto firmu. Ale kosik mi pisali ze stoji 30€.
@slniecko3108 no na kazdy kocik su nahradne diely drahe.ja mam.teraz quinny a chcela som vymenit predne plastove koliecka za nafukovacie ale stalo by ma to tolko co cely podvozok
@slniecko3108 presne to jeaj zamer aby sa kupovali nove modely
@maraja mam doma buginu. Ma 5r a neda sa nanu zohnat nic. Ide ma porazit.
Takže nie, kolieska sa vraj už nedaju zohnať,:((
@chlorika zaujimave a nove typy kocikov? Na tie uz netreba? Ved su take iste

@naataaly konstrukcia je velmi pevna... akurat nie je taka obrovska, ako pri niektorych kocikoch,ale pevne to rozhodne je.... ten kocik vas prezije 🙂