icon

Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti

mmacko
16. máj 2012

Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy

sardinka335
11. mar 2016

Vajce ma podla mna ,,blby,, uchyt - tam vzadu napratať ten pas do toho modreho kolieska je snad nemozne....tie kovove uchyty na vajci akurat sa tým ,,šlahnem,, do nohy ked vajce nesiem. S hlbokou častou som spokojna - strieška sice nedolieha je labilna, ale čert to ber. konštrukcia lahka, spratna. Ten košik sa mi zda dost nizko, šucha sa napr. o obrubnik ked ide s kočikom na chodnik, z chodnika...Ocenujem, ze všetko sa da dat lahko dole a oprat v pripade potreby. Uvidime čím ohuri športova čast ešte pouzivame hlboku a to uz ma 8 mes. ..ako viac menej som spokojna aj ked určite su aj lepšie kočiky, ale teda neplanujem kupovat novy, iny potom to zase predavat dalej...uz vydržime.

desno
15. mar 2016

@elanor1 mám rovnakú skúsenosť a zdieľam názor.. vyššie som o tomto type kočika písala aj ja .. dnes máme 19 mesiacov a kočík už nepoužívam .. tá športová časť je na figu a úplne .. vždy sa v ňom šmýkala podložka ani deka nepomohla, krk mala neraz červený od pasov a strieška sa vyhegala tak že hocikedy padá za sedadlo alebo sa s ňou malá hrala a sťahovala si ju na hlavu (že kukuk :D ) a tak som to nakoniec vzdala a kúpila golfoví kočík ... malá je v ňom spokojná nič ju netlačí sedí sa jej pohodlne teda aspoň to tak vypadá ... tak ale vaničku využijeme teraz pri druhom .... 🙂

andrejka88888
29. mar 2016

ja som bola s dinamicom velmi nespokojna, zial, velmi skoro sme ho predali.. sportova cast- pada strieska, predne kolesa su plastove, hrkaju a trasu babatko, dcera sa mi velmi budila ked lezala vo vani, sportova cast nema poriadny nanoznik, malym babatkam visia nozky vo vzduchu.. sportova cast je definitivne prevelka na prechod dietata z vanicky...a samozrejme zle chodniky su hotova katastrofa... to je moja osobna skusenost...

simonecka84
1. apr 2016

@stankac xi ?

vronni
26. apr 2016

Nemate niekto nahodou CAM dinamico 2016??? po tych negativnych recenziach na sport.cast dinamica 2015 sa obavam ze aj 2016 bude rovnaka..vie mi niekto povedat nieco viac??

tatianade
27. apr 2016

Kocik Cam dinamico mame uz 3 roky a som s nim velmi spokojna. Povozil nam oboch nasich chlapcov. (3 a 1 r.). Momentalne vyuzivame uz iba sportovu verziu. Jediny priblem co s nim bol, ze nam nedavno praskla pneumatika. Asi sme ju velmi prehustili a pri prevoze v kufri auta nam strelila. Prave sme boli na ceste do zoo a tak sme zastavili v Prievidzi v pneuservise 🙂 mily ujo nas odporucil na predajnu kocikov v centre mesta www.kocikybarbora.sk. Nahradnu dusu sice nemali ale vylet s detmi do zoo nam zachranili tym, ze nam pozicali cele koleso z kocika Cam. Touto cestou by som im chcela podakovat a kazdemu z okolia Prievidze odporucam navstivit ich predajnu. Vyber maju velmi siroky a su to SUPER ludia. Dakujem.

vronni
28. apr 2016

@tatianade vela bab pisalo, ze sa im v tej sportovej casti deti stale zosmikovali dole..u teba to bolo ok??

tatianade
29. apr 2016

@vronni Obom detom som zapinala popruhy. Je pravda, ze ked boli stasi tak sa mi zosmikovali dolu z kocika aby mohli behat. Ale ked idem niekam na dlhsie tak beriem vzdy Cam, pretoze je velky a mozem v nom maleho aj prebalit. Moze si v nom kludne pospinkat po leziacky a nie v sede.

tatianade
29. apr 2016

@vronni Inak nedam na dinamico dopustit. Mam model 2013. Je to lahucky kocik aj ked je objemnejsi a soferujes ho jednou rukou. Vanicka bola super velka a priestranna. Dokonca mi tam deti spavali aj v noci ked boli este v perinke. Vajicko je na mna dost tazke ale to kvoli bezpecnostnym prvkom do auta. Neviem ake su novsie modely ale nas kocik povozil dve deti.

mirka_jurko
5. máj 2016

@vronni my sme kupili model 2016. Strieska na sportaku vyzera uz o dost pevnejsie a lepsie ako pri starych modeloch.. odskusany este nie je.. v tej cen. kategorii to pri nasich poziadavkach bola jasna volba. 🙂

maraja
6. máj 2016

Ahojte,ak dovolite prispejem aj ja zatial s 3 mesacnou skusenostou s dinamicom.co sa tyka striesky to uz tu bolo dost popisane s cim suhlasim,necham preco ju urobili takuto "pokrcenu" nepevnu ale v podstate je to len esteticka zalezitost.tiez mi vadi brzda ktora je dost vzadu a ked mi visi narucke taska,ledva ju nohou zatlacim/zabrzdim.ine nedokonalosti som so zatial nevsimla uvidime ako dlho budu odolne kolesa kedze jazdime po dedine kde su teda chodniky a cesty katastrofa.z hladiska lahkosti a jednoduchosti v skladani mozem cam dinamico len odporucit.kocikujem s mamickami ktore maju polsle kociky ako napr. Camarelo ( netvrdim ze su zle ) ale neskutocne oproti camu tazke a nemotorne.krasne sa s camom vsade vlezem do dveri,vytahov a ovladatelnost je skvela.uvidime ako na tom bude sportova cast...

paulakolla
23. máj 2016

Babi poradite mi? Neviem vyzliekat vajicko☹ Neviem vytiahnut potah spod toho plastoveho uchytu medzi nozkami. Da sa vyzliect aj striezka?

paulakolla
23. máj 2016

Paneboze babi?? 😲 Hold no materska neprospieva pravopisu 😀 😀 😀

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík

ivky
24. máj 2016

Neviem ci ma vyznam nieco pisat po tolkych negativach, ale ja mozem hlboky kocik len doporucit. Co tam po krciacej sa strieske, vypada stale cool. Hlboku vanicku sme vyuzili az do 8 mesiaca aj s fusakom, co do ineho kocika uz dieta nezmestis. Da sa aj nadvihnut chrbatik pre sediace zvedave babo ;) sportak sme dali na dedinu k starkym. Je pravda ze madlo aj opierka na nozky su daleko aj ze sa natriasa strieska ale da sa to prezit na dedine cize v meste o to lahsie. My behame uz po horach dolach lesnych cestickach cize z toho dovodu sme volili sportak jane slalom pro z gumennymi kolesami v style trojkolky. Co sa tyka vajicka, tazsie sa zapina bezpecnostnymi pasmi, ale na bezne obcasne cestovanie to zas neni az taky problem. Strieska na nom skor zavadzia ako pomaha. Kazdopadne hlboky kocik aj vajce sa v priemere vyuzije tak asi pol roka cize ziadne katastrofy sa z toho nemaju robit. Preleti to sko voda...

irek
24. máj 2016

My pouzivame Dinamico 2014 uz 15 mesiacov a som velmi spokojna. Kocikujem dcerku denne a to kilometre aj po nerovnom terene a kocik to bez problemov zvlada. Defekt sme este nemali. Vela sa vozime aj v aute, takze kocik casto skladam a tiez nemame ziaden problem. Strieska mi sem tam spadne, ale je to uplne maly nedostatok, oproti inym (niekedy aj drahsim kocikom). Dcerku nepriputavam a nezosmykava sa mi, aj ked jej nozicky nedociahnu na opierku na nohy. Chyti sa vpredu madla a pekne sa vozi. Je to velmi dobry kompromis ceny a kvality. Urcite odporucam aj pre narocnejsie maminky.

sardinka335
24. máj 2016

Tak my uz tiez pouzivame športovu čast....suhlasim s tým, ze madielko je dalej ako opierka na nohy. Ta opeierka na nohy sa neda dvihnut samostatne 😖 ale len ked ide do polohy lahu tak sa dvihne aj predok s nohami...Ešte mi tam chyba nejaka vnutorna vlozka do tej športovej časti, čo sa lahko vyberie, da prat...mozno aj na madielko si viem predstavit niečo na suchy zips - furt tom mam dochytane, lahko špinave a potom ,,zvliekam,, cely kočiar a premacham v pračke. Uz som pozerala na doplnky ku kočikom. Ale inak nemam nejake vyhrady, ubehne to ako voda a deti uz budu behat. Mala mi v športovom kočiku aj dobre spi, je dlhy a ta strecha je tiez dlha, takze ked je v lahu tak ta strecha zakryje polovicu kočika.

paulakolla
24. máj 2016

Vyriesil niekto to smykanie sa v sportovej casti? Ak ano,ako?

naataaly
26. máj 2016

Ahojte chcela by som sa spýtať je tu nejaká mamina čo má cam dinamico up 2016? Nemôžeme nájsť žiadnu predajňu v okolí BA kde by sme ho mohli vidieť naživo. Potrebujem poradiť či je konštrukcia pevná, pretože mám náročného priateľa. 😕

mirka_jurko
26. máj 2016

@naataaly my ho mame,maju ho na predajni v hlohovci az by ste mali niekedy cestu..este sme ho neodskusali,termin mame v auguste 🙂

sardinka335
26. máj 2016

@paulakolla proste dceru priputavam tymi pasmi...inak ma tendenciu zošmyknut sa doslova von z kočika, ma 11 mesiacov takze je ešte realtivne mala a pod to madlo kludne prepadne, pripadne ak sedi a nie je opreta čo zvyčajne nie je, tak to ležadlo trošku sklopím a tým sa dvihne opierka na nohy a tak nemoze vypadnut - takze takto ja ,,čarujem,,. 🙂 🙂 🙂

naataaly
28. máj 2016

@mirka_jurko Ďakujem veľmi pekne... a kde presne v Hlohovci? Ja mám termín už v júli a ešte stále nemám kočík :(

mirka_jurko
17. jún 2016

@naataaly neviem ci je to este aktualne,az teraz som si vsimla prispevok.. neviem ci mozem takto nazov,aby mi nezrusili prispevok ze propagujem predajnu.. je to Alad*in.. pozrite stranku a adresu na internete...da sa s nimi aj na cene dohodnut 🙂

naataaly
17. jún 2016

@mirka_jurko hej hej dakujem 🙂 už sme tam boli a niesom z neho moc nadšená.. som čakala že tá konštrukcia bude pevnejšia

slniecko3108
19. jún 2016

Ahojte kocky. My mame taktiez cam dinamico. Sme velmi spokojny. Len by ma zaujimalo kde a ci sa daju kupit nahradne diely. Potrebovala by som novy kosik na spodok. Poradte nejaku stranku pripadne mail. Dakujem

mirka_jurko
19. jún 2016

@naataaly my sme zistili ze ked by sme chceli pevnejsiu,kocik musi byt o dost tazsi..a kedze sme potrebovali co najlahsi, tak sa nam zdal idealny,dobre sa mi s nim manipuluje

maraja
19. jún 2016

@slniecko3108 www.ricobaby.sk skalna predajna je v trencine.su velmi ochotny po telefone objednaju na camy aj nahradne diely.su na znacku Cam zamerany

slniecko3108
20. jún 2016

@maraja super kuknem a popripade im napisem mail. Dakujem krasne

katrin21
20. jún 2016

baby, mam CAM dynamico a kupovala som ho hlavne kvoli limitke swarovsky, co ma na sebe 😀
a potom som lutovala, ze hmm, mohla som si kupit viacej odpruzeny kocik...
Ale ! po 2 mesiacoch pouzivania mozem napisat, ze NELUTUJEM....
skvele sa s nim chodi, velmi velmi jednoducho sa manevruje jednou rukou, je pomerne subtilny a skladny aj do auta, vanicka je priestranna a vnutri velka, ale pritom navonok nezabera tolko miesta a nie je tka robustna....
CHcela som ho vymenit za TAKO, alebo nieco take... ale uz nechcem.... som spokojna! po tom , co som mala moznost chvilu kocikovat kocik TAKO a RICO , tak jednoznacne moj je skvely ...
Tie kociky sice krasne hojdaju, ale samotne vozenie a manevrovanie ide ovela tažsie, mala som pocit, ze pred sebou tlacim tank!!! a napr. mi zadrhavali kolieska na RICO ak som chcela kocik len tak vozit pocas stacia a rozpravania sa od seba a k sebe dookola... tie predne kolesa sa tam vzdy nejako zaseklo.... ZLATY DOBRY CAM !
Takze odporucam, je lahucky, skvely, moderny dizajn bezh zbytocnej robustnosti a darmo.. Taliani su Taliani a je to overena znacka.. POliaci zostanu Poliakmi.. uz by som nemenila veru....asi tak....