Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti
Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy
Kocky, ak by ste niektora mala zaujem, predavame uz kocik Cam dinamico 2012, este v zaruke a v 100% stave, pretoze som ho striedala este s inym. Blizsie info v sprave
Baby, tiez predavam cam dinamico 2012 v bezovej farbe. Ak by ste mali zaujem, info,cenu a foto poslem.
@loralo
ešte ponukate kočik Cam dinamico na predaj? ak ano hneď sa spytam na farbu a odkial ste. Ďakujem
Ano. Levice a farba siva
Mamicky, tiez predavam cam dinamico, este v zaruke, pouzivana vanicka a obcas vajicko, moje skusenosti - klady - lahky na prenasanie, super na manipulaciu, velka vanicka, velmi pekny dizajn, vela ludi ho chvalilo, bezova farba je dobra volba - nevytaha ju slnko ako ine pestre farby a minusy - mozno by boli lepsie vsetky kolesa nafukovacie, ale sneh bez problemov, len pri velmi rozbitej ceste tam mozno dieta nema taky komfort, alebo skor matka, ktora ho vezie po zadnych kolesach 🙂 a strecha sa na tomto type kocika neda uplne nasponovat. tot asi vse. ale u mna spokojnost 🙂
Ahojte žienky,mam cam dinamico2013 a vobec sa mi nepaci ta blbo riesena športova cast,ta strieska ma miesto kadial ''prefukuje''ked ju dam tak ako to ma byt poskladane,to nejak nedomysleli,inak je krasny az nato ze by som skor pruznejsi nasa mala sa skor radcej hompala ked ju chceme uspat v kociari takze brala ale do buducna mam ponaučenie.A ja som pri kupe objavila chybu co sa tyka hlbokej casti,ze klamu v letaku aj na tomvideu kde ho predvadzaju,chybaju tam cvoky po boku na búde alebo ako to volate 🙂 cim tam nieje dost ta budka prichytena a je tam volne miesto a je to neesteticke a vyskakuje to a vysuva sa .tak som obvolala vsade mozne a vyrobca na SR a aj CR dovaza kociare bez toho.to je tiez taka chyba.farbu mame malinovu,taku na inych typoch kocikov nevidno ale inak by som hned brala iny.NIE VSETKO DRAHE JE AJ DOBRE.ale to je len moj nazor🙂
K tej chybe na hlbokej casti si pozrite fotky prospekty alebo videa ze tam vsade cvoky su ako vzadu na streche aby to bolo naspoovane ale to je chytak na sprostych.
http://www.4mama.sk/cam/cam-dinamico-2013/ našla som cam za super cenu. lepšia ako sme my kúpili na konci roka :o) keby niekto chcel kúpiť 😉
@llenulka aj ja xcem vediet
Inak ja ho mám doma ako sekundárny kocík (iba sportovú cast) v tmavomodrej farbe a som s ním spokojná ale budeme ho predávať kedze ho uz nevyuzijeme.
K jeho nedostatkom: ja som si s nimi poradila- tu plantajucu cast vzadu som vytunovala tak aby sa dala krasne utiahnut a nefukalo, mám k nemu predlžený zateplený nánožník z vnutra podšitý flísom. predlženy kvoli tomu ze ak babo lezi ten original podlamna malo kryje a tento sa da krasne az po striesku dat ak je treba. + este zopar vychytaných doplnkov co som dala usit
ak by som mala druhe babo kupim ho znovu len teda 3kombinaciu lebo je vazne kraaasny
@aristokratka opytaj sa mexsi,ona navod pisala mne 🙂
@mexsi poradis aj mne akko? 🙂
Ahojte kočky. Budem predávať cam dinamico 2013 trojkombinácia v neutrálnej čiernej farbe (čiernosivá). Používaný od apríla 2013 do januára 2014. Ak by mal niekto záujem píšte do IP, lebo zatiaľ som ho nedala na bazár. S kočíkom som veľmi spokojná, ale bohužiaľ malý tam už nechce byť, tak som musela kúpiť menší golfáč. 😒 Určite by som ho kúpila opäť, lebo klady prevyšujú tých pár múch . 🙂
Aj my mame cam dinamico 2013 hnedy a som veelmi spokojna. Zalubila som sa do neho 🙂 zatial pouzivame len hlboky a to ma krpec 6 mesiacov a uplne v pohode sa tam zmesti 🙂 na hlbokom som nenasla ani jednu chybu,kupila by som ho zas 🙂 uvidime ako to bude so sportovou castou lebo pokukujem po golfaci ale s hpbokym sa budem taaaazko lucit ☹
My mame cam dinamico 2013 hnedy a maly ma 8 mesiacov a stale sa vozi v hlbokej vanicke. Je priestranny siroky aj dlhy. Je odolny voci narazom dobre koliecka. Lahucky vecne som soferovala jednou rukou 🙂. Aj vycistit sa da v pohode. Trosku jari a je to. Nevyhoda ze sa neda kolisat ale kazdy si najde sposob trasenia. A este ze ten kryt na hlbokej vanicke by mohol byt vyssi ale da sa to vyriesit ze pripnete plienocku o kraje kocika.
@silviaaa21
@babatko2012
@galanthus
@aristokratka
@owitcho
Baby myslíte ,ze bude cam dinamicco vhodný aj do hrbolateho terenu? Po lesnej cestičke? Páči sa mi ,ale vyzerá pevný-nie moc odpružený, tak neviem či to bude pre babätko pohodlne, či by sme ho moc nevytriasli 🙂
@ri_jana definuj lesnu cestickku ak ma byt sama jama tak ti ho neodporucam ak je to teren napr takyto http://blog.sme.sk/blog/4667/160451/cestanahrad... tak ho prejdes samozrejme kolesa musia byt zaaretovane ale to snad u kazdeho kociku.
On odpruzenie ma sice to nie je taka hojdacka ako polske kociky ale su aj pevnejsie kociky od neho (na zadnych kolieskach su nejake pruzinky a aj predne kolesa ma odpruzene)
a moja skusenost je tiez taka ze cim viac hrka tak o to lepsie mmoja je tiez spokojna len ked sa s nou v kociku hrka 😀 ber to tak ze babo je v tebe natriasane 9 mesiacov takze v kociku a vlastne hocikde je to pre neho prirodzene 🙂
@aristokratka ano asi taku cestičku mám na mysli 🙂 Ide mi skôr o to, aby to konštrukcia vydržala...časte prechadzky po takomto terene...nie po mestských dodníčkoch.
@ri_jana to zvlada ak s nim nebudes utekat 😀 ale priprav sa ze ak bude sklon cesty bude tym smerom tahat aspon u nas v dedine na chodniku to robi - ale hovorim o sportiaku umiestnenom v protismere vtedy je tazisko v kociku viac v predu v smere to uz ide lahsie. Neviem ci to robia ostatne kociky ja som mala vanicku velkeho polskeho tanku a tam ziadna diera nemala sancu 😀
@aristokratka krásny tuning 😎
@aristokratka a tu kozusinku si odkial zohnala?
@llenulka dala na mieru ušiť u susedky ona robí kocikove tuningy
Cafte baby. Pouzivate k autosedacke aj Base area zero ?? vraj to ma ulahcit priputavanie.
@ri_jana urcite to konstrukcia vydrzi ak to bude cesta ako pisala aristokratka 🙂
@aristokratka krasa 🙂 skoda,ze som toto nevidela pred zimou 🙂 hned by som si objednala tu kozusinku...je super

ahojte, aky je rozdiel medzi cortinou x3 evolution a dinamicom? teda okrem poctu kolies 🙂 dakujem