Kočík Cam dinamico a vaše skúsenosti
Ahojte, velmi ma zaujal kocik Cam dinamico. Ja som ako prvy kocik mala cam mbx 6 a to, co mi na nom vadilo na Dinamicu vylepsili. Ake mate s Dinamicom skusenosti? Podla popisu velmi pekne sklbena cena, kvalita a vybavenie (nemam rada, ked treba milion veci este doobjednavat ku kociku ako nanozniky, tasky a podobne).
Dakujem za postrehy
Dievčatá keby mal dakto záujem, budem predávat náš Cam Dinamico 2013 v modrej farbe , bola použitá len vanička 7 mesiacov, tašku som nepoužívala vôbec, športová časť tiež nie je používaná.
Ku kočíku je autosedačka a báza pre rýchle upnutie do auta /super vecička/, nánožník na športiak, pláštenka, doprava zdarma. Žiadne poškodenia, záruka do september 2015. Kupovala som ho kvoli veľkej a polohovacej vaničke, ale športiak nám do auta nevojde, tak som už kúpila menší športáčik.
Pôvodná cena 650 eur, teraz 350 Eur, pridám vám k tomu fusak pre novorodenca vhodný do vaničky, aj autosedačky, Lodger zavinovačku pre bábo fialovú a môžem a plnú pampers krabicu oblečenia, odsávačku Avent, prsné tampóny. Uvítam aj osobný odber.
@prenasedetisk ahoj, kedy budes kociarik predavat? My cakame predbezne dievcatko, ale ked nenajdem nic ine, tak by som sa ozvala. Dik:-
prepáčte dievčatá ja neviem prečo mi nechodia na meil notifkácie a na koníka denne nechodím, prepáčte mám doma 4 detičky...ponuka platí a najlepšie osobne 🙂 Inzerát vymazali lebo som tam nemala moje fotky, nevedela som bol to moj prvý inzerát 🙂 ide o tmavomodrý cam
dievčatká, nechce sa mi čítať celé fórum ohľadne Cam dinamica, ale chcem sa spýtať, či sa dá k tomuto kočíku kúpiť dáždnik, máme ho doma, ale chcela by som ho ako clonu na leto. Hodí sa tam akýkoľvek, alebo špeciálne len CAM, či máte skúsenosti. Ďakujem
my sme kupovali Cam Dinamico 2013 v hnedej farbe a som s nim maximalne spokojna. Pouzivame ho uz 10 mesiacov, v hlbokej casti bola dcerka do 7 mesiaca a teraz pouzivame sportovu cast. Dcerka sa v nom rada vozi a v nom pohodlne spinka. Kedze spava od narodenia cez den len v kociku spravili sme na nom kopec kilometrov 😀 a zatial ziadne vrzganie, ziadne defekty a to chodime po lese aj po narocnom terene a v pohode ho vytlacim aj do velkeho kopca kedze je lahucky. do auto ho poskladam jedna dve :P jedine minus, na ktore som prisla su predne kolesa v zime na ktore sa nalepi sneh a potom ide tazsie, ale tomu sme sa tento rok vyhli ;) Urcite ho odporucam 😅 a vajicko sa mi zda dost male to sme nepouzili vobec, ale inak 100 %-tny kocik
hlboka vanicka ok ale sportovy kociar ma nasledovne nedostatky
- strecha je upevneba velmi slabo a kyve sa co mi dooost vadi
- ked dieta sedi nohy ma dole stale ho popravujem , neda sa polohovat pod nohami to je velka chyba
celkovo sa mi zda labilny kocik teda tato sportova cast ale aj vajicko sme nepouzivali tiez slaba kvalita
suhlasim s @lauritta96
vanicka bola super, ale sportak :( strieska sa kyve, ta latka je stale vykrcena..vajicko bolo dost nepohodlne.som sklamana.k takej cene patri vyssia kvalita
Ahojte dievčatá, ak by mala niektorá záujem budem predávať kočík CAM DINAMICO, tmavomodrý s kamienkami. Príslušenstvo - podvozok, hlboká vanička, deka, všetky adaptéry, vajíčko, športová časť, pláštenka, taška, prebaľovacia podložka, proste všetko komplet príslušenstvo 🙂. Kočiarik je vo výbornom stave. V prípade záujmu ma kontaktujte alebo otázok ma kontaktujte 😉.
@kiakocikovsvet dobrý deň, aj ja by som si rada kocik cam dinamico 2013 pozrela nazivo v Košiciach, viete mi poradiť?
Dobrý deň. V ponuke je už kočík Cam 2014
@rejkaa Dobrý deň. V ponuke je už kočík Cam 2014
Ahojte baby mám na predaj Cam Dinamico 4s 2013 dvojkombinácia v tmavomodrej farbe. Športová časť nepoužívaná vôbec. Viac info v správe 🙂
ja by som uz dinamico nekupila. hlboky kocik bol v pohode, ale akonahle sme presli do sportoveho, je problem - sedadlo ma zly sklon a dcerka mi "visi" za rozkrok, stale sa zosuva dopredu. takze stojime kazdu chvilu a treba ju znovu lepsie posadit. ked tak nesiem nakup a kazdu chvilu treba upravovat polohu, slak ma triafa. nepomaha pripasanie natesno ani nic ine a na opierku na nohy este nedociahne - a to je na 17 mesiacov vyssia. inak vsetko ostatne by bolo fajn, kocik je priestranny, dobry aj do lahsieho terenu, dobre sa sklada, zmesti sa do nasho maleho kufra na aute, nebledne na slnku, dobre sa cisti...ale tuto jednu velmi dolezitu vec nedomysleli.
Ak by mal niekto záujem tak predávam cam dinamico 2013 v malinovej farbe. Bližšie info v IP.
Ahojte, ak by mal niekto záujem predávam Cam dinamico 2014 v sivej farbe. Podľa mňa na zimu hlboká časť ako stvorená pre bábätko. Nánožník sa dá úplne vytiahnuť, čiže malému vôbec nefúkalo. Mne by to osobne u iných kočíkov chýbalo. Športová časť ešte nepoužitá.
Ahojte, chcela by som sa spýtať na pár vecí pri CAM DINAMICO 2014, keďže vážne uvažujeme nad jeho kúpou a u nás zatiaľ vyhráva aj nad Peg Peregom. Viete mi povedať, či tá plantajúca zadná časť striešky sa dá napevno pripevniť aby to tam nevialo? Máte ho niekto v tej čokoládovej? zodpovedá tá farba v skutočnosti obrázku? Zistili ste nejaké vážnejšie vady na verzii 2014? Ďakujem
@inka81 úplne s Tebou súhlasím, športová časť je jedna katastrofa! Ja mám dinamico 2012 šedý - už by som si ho nekúpila! Látka je nekvalitná - vyblednutá, na to mi v obchode povedali, že je to dizajnová záležitosť :D Už nikdy CAM!!! 🙂
@ludmilka86 my mame vraj cierne dinamico - ale od vyroby je tmavosede 🙂 ja uz idem dinamico vymenit, stahujeme sa na dedinu a do terenu je uplne nevhodne. dokonca ani rovny mestsky travnik nezvladame v tomto kociku.
@ludmilka86 ten potah je uplny des ... Podla mna ho uz ani nepredam ten kocik, vyzera hrozne, myslim presne tu sivu z 2012.. Ja som oprala striesku a uuplne vybladla.. Kupovala som na objednavku novu z talianska od vyrobcu a prisla mi taka ista ako ta z pracky:D no katastrofa
Najlepsi je Cam cortina evolution,starsi rocnik,2008-2010.Vela sme cestovali,praktickejsi kocik nepoznam.Jedine,co mu chyba je brzda na rukovät.Pri malej sme za 7mesiacov vystriedali 2kociky a nakoniec sme zase kupili cortinu,ale 2012 ,nevyhovovala nam autosedacka,tak sme kupili ten starsi model sedacky,da sa nakliknut na novsi podvozok,je super.Maleho sme v nej mali do roka.Malej bude stacit dufam tiez.Vanicku pouzivame este stale a vojde tam mala aj s fusakom a ma dost miesta.Kazdy ma ine predstavy a naroky na kocik,ale my na tento nedame dopustit,je do mesta aj do terenu.

@vebka12 my nepouzivame 🙂