icon

Kočík Chicco Urban Plus Crossover

sonci11
21. máj 2017

Prosim Vas mamicky, neviem sa rozhodnut aky kociar kupit, celkom ma zaujal Chicco Urban plus crossover. Vase nazory a skusenosti? Potrebujem lahucky kociar, lahko ovladatelny a skladatelny s bezpecnym vajickom. Dakujem krasne

mischelin999
•
22. máj 2017

Za mna by som povedala nie. ako kociar je velmi pekny ale podla mna je maly. To sa tyka velkosti vanicky ale aj sportovej casti. A hlavne sa sportova cast neda dat do rovneho lahu ale naklapa sa cela sedacka a to npre detsky chrbatik a hlavne pohodlie nie je vobec dobre

hiwatari
•
25. máj 2017

Ja po nom pokukujem. Zatial nan citam chvaly. A nie je maly. Je vacsi ako vanicka na poliakoch a to su poriadne vane. Ja praveze hladam korytkove sedenie, nakolko mam kupenu bexu a maly ju odmieta. Paci sa mu len v hojdacom kresielku.

sonci11
autor
•
25. máj 2017

@mischelin999 bola som sa nanho pozriet v obchode a je to tak ako pises...nakoniec sme vybrali cam dinamico, pretoze ma väcsiu vanicku ako ostatne kociare...teda inglessina a emmaljunga maju väcsiu, ale tie ceny su 🙈😂 poliakov nepocitam, pretoze sme chceli kvalitnejsi a hlavne lahky kociar, ten cam ma len 8,5kg 😊😊😊

sonci11
autor
•
25. máj 2017

@mischelin999 pozeram, ze tiez budes mat julovcatko 😊😊😊 uz mate kociarik? Ako sa citis?

sonci11
autor
•
25. máj 2017

@hiwatari ahoj, mne sa zdal v skutocnosti dost maly🤔

hiwatari
•
25. máj 2017

@sonci11 je mensi ako cam? Lebo suseda ma cam dinamico a je neakutocne prtavy. Ja len podla rozmerov co udavaju ma chicco az 87 cm dlzku zatial co moja bexa ma vanicku 79 a je fakt ze obrovska

chiara189
•
25. máj 2017

my sme ho mali a ja som bola velmi spokojná a malý tiež. A vajíčko bolo do 13 kg takže tiež super

sonci11
autor
•
26. máj 2017

@hiwatari no v obchode mi povedali, ze to su celkove rozmery, teda vonkajsie a ze chicco je dost maly, ze dinamico je väcsi...ja som zatial pocula same dobre hodnotenia

hiwatari
•
27. máj 2017

@sonci11 u mna by nepresiel, ja hladam korytkove sedenie. A tie su asi vsetky male 🙂