Kočík Concord Fusion a zámena kolies za nafukovacie
ahojte, má niekto skúsenosť alebo informáciu, či sa dajú rozobrať tie dve veľké kolesá od kočíka CONCORD FUSION a vybrať tie osky, lebo ja som si dokúpila , lepšie povedané objednala nafukovacie kolesá, ale tie sú pre CONCORD NEO, oni pasujú, len to kolečko pri oske je iné, lebo neo 2010 je už s ručnou brzdou, fusion nie, takže nedá sa mi zabrzdiť kočík. Potrebovala by som tam osku s kolečkom ponechať z fusion a ostatok z nea. Bojím sa , či sa to vôbec dá, aby som náhodou neprišla o obidvoje kolesá. Díky za pomoc. Terezka
Ked si vymenite kolieska je ten kovik pruznejsi ?
Helou, potrebujem kolieska na neo, tie zadne, my ich mame vydrane tek do V, takze hocico lepsie/novsie je lepsie... A este sme im dali kvalitne zabrat na dovci, takze asi ai piesok v loziskach... Kueeeem... K
tu sú nejaké kolesá na concord: http://www.babytrend.sk/kategoria/kociky/kolesa...
dobrý den kde konkretne môžem kupit nafukovacie kolieska na concord neo ? dakujem
@viktoria3108 dobrý deň, zohnali ste nafukovačky na concord neo? aj my zháňame a neviem, či to vôbec vyrábajú, neviem to níjisť, ďakujem :! L
vyrabaju ja som si ich objedla ale kedy priduto nebedia asi ani oni ...
@siriel25 ja mam informacie, ze momentalne nie su nikde na sklade a ze vyrobca sa nevyjadril, kedy budu opat k dispozicii, co mi pripada velmi neseriozne.
@viktoria3108 odkial ste ich objednavali, ak sa smiem spytat? ja mam kontakt len na nejakeho cloveka v Uk, ktory ma na starosti customer service, ale kvalita komunikacie no comment
na concord neo vraj pasuju aj jane plastove kolesa, len ja som chcela nafukovacie, predsa len su maksie
menili ste uz kolieska na kociku ked sa vam povodne uplne znicili a uz ste take nezohnali...podla coho vam pasovali? a kde by som zohnala nejake? dakujem
Pasuju kolieska s jane na concord neo ?ak by mal niekto kolieska na concord neo kupim dakujem🙂)
Predava niektora kolieska na concoed fusion? Alebo kde ich kupim?
Ahoj dievcata, tie original kolieska na concord fusion su este v hre?...za kolko??? Dakujem 😎
@katkanr3271 Aj ja take hladam..zistila si nieco?dakujem.
@kajola1 nie už som kúpila bugaboo
A pasuju aj kolesa inej znacky?
@katkanr3271 a pasuju na concord?
To neviem žiaľ
@katkanr3271 a este hadam posledna otazka. Ste kupili kolesa bugaboo na concord? Tie pasuju? Dakujem.
...kočky....ked mam len sportovu cast concord fusion samostatne kupovanu...nasadim tam vajicko maxi cosi ? dakujem
@teri737
Ahoj prosim ta ak sa smiem spytat nevies mi poradit ,kde zohnat kolesa (zadne dve)na concord neo?dakujem pekne hena
ja som ich objednávala z Nemecka a boli teda dosť drahé, Terezka
Ahojte, nemate niekto na predaj taketo zadne kolesa na concord fusion, malo jazdene alebo nove? Alebo neviete mi poradit obchod alebo internetovu stranku kde by som ich mohla kupit...
@yeanne ahoj, ja tiez zhanam tieto iste kolesa na concord fusion, mne sa konkretne na jednom zasekol ten stredovy gombik v zatlacenej polohe a neda sa to nijak "odseknut", tym padom je na kociku nasadene a nezacvaknute. Proste hroza :( nasla si nakoniec daky obchod ktory by ich predaval?
tu zozeniete kolesa na concordy, ešte som odital neobjednávala ale myslim že to v pohode pojde
http://www.marama-kinderartikel.de/Joggers/Stro...
@nikolino2 ahoj, este zatial nie. Planujem ale teraz dakedy na jar to poriesit, zimu som uz chcela odjazdit na starych. A dokonca mam novinku - moja znama si tieto kolesa dala objednat cez obchod predeti.sk. Oni jej ich objednali a dosli jej z nemecka priamo na predajnu. Takze aj tak sa da.

potrebujem nafukovacie kolieska na concord fusion, ak mate, ozvite sa mi: 0908872393.