icon

Kočík Concord Fusion a zámena kolies za nafukovacie

teri737
13. mar 2011

ahojte, má niekto skúsenosť alebo informáciu, či sa dajú rozobrať tie dve veľké kolesá od kočíka CONCORD FUSION a vybrať tie osky, lebo ja som si dokúpila , lepšie povedané objednala nafukovacie kolesá, ale tie sú pre CONCORD NEO, oni pasujú, len to kolečko pri oske je iné, lebo neo 2010 je už s ručnou brzdou, fusion nie, takže nedá sa mi zabrzdiť kočík. Potrebovala by som tam osku s kolečkom ponechať z fusion a ostatok z nea. Bojím sa , či sa to vôbec dá, aby som náhodou neprišla o obidvoje kolesá. Díky za pomoc. Terezka

Strana
z3
nikolino2
11. mar 2016

a nevieš koľko ju vyšli vdaka a aké si objednala tie nafukovacie alebo tie penové?

dadka323
12. mar 2016

@nikolino2 kupila tie penove, len tie zadne a vysli ju nieco okolo 80 eur myslim

nikolino2
13. mar 2016

tak to je riadna pálka vdaka za info

vvia
1. okt 2016

Zhanam predne na concor fusion. Nejake tipy?

lujzatimo
19. okt 2016

Prosím zohnali ste tie predné kolesá na concord fusion

dijany
21. feb 2017

@brisilda mozem sa spytat pasovali kolesa s jane nomad na concord? Nieco sa spomina este o oskach. Vy ste to mali?dakujem

brisilda
21. feb 2017

@dijany ahoj ja som mala tusim jane slalom a pasovali na concord ... neviem ako je to teraz ked su uz nove kociky .... no na stare to pasovalo

adus126
20. mar 2017

@brisilda ahoj, takze nafukovacie z jane slalom pasovali na concord fusion? Vdaka

dijany
21. mar 2017

@adus126 ja mam na concorde fusion kolesa z jane nomad - tie su čierne, takže budu pasovat aj z jane slalom tie su tuším strieborne 🙂

sallyka
4. apr 2018

@kjistinka aj ja zhanam kolesa na neo. Da sa to vobec niekde kupit? Prosim o pomoc

kjistinka
4. apr 2018

@sallyka kupit sa daju tusim za cca 70€ :(

sallyka
4. apr 2018

@kjistinka a kde?

paulinka05022011
16. sep 2018

@teri737
Dobry den a pasuji na fusion?kolko by ste za ne chceli?

Strana
z3