icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

lulua22
11. júl 2014

@zuzik007s a aky ma nazov ta farba?

zuzanikaaa
11. júl 2014

@karamelkax prosim ta, tie popruhy nove mate?

vladkaluckalukas
13. júl 2014

Vam obidu tie pasy decka????? Bud som to nedala dobre...alebo je to kratke.

alakapo
13. júl 2014

Mne zatial povodne popruhy stacia,ale v obchode pre deti mi dali predlzovacie popruhy co sa daju krasne prepojit s tými povodnymi . Tie tam dam ked budeme väčší . Vyrobca uznal ze su prikratke a teda tie "predlzovaky" mi dali zadarmo... A baby ,chcem podlozku do sportaku ,ale orginal sa zohnat neda. Ja mam zatial v sportaku ergonomicku podlozku babymoove,je super pre mensie babo,krasne drzi hlavku a aj chrbatik. Ale o nejaky mesiac nam uz bude mala tak tam chcem klasicku podlozku. Aku mate?

sendym
14. júl 2014

Ahojte ,maly sa uz nechce vozit v kociky,tak wanderer predavam ak by ste mala niektora zaujem ;)

gabdda
14. júl 2014

@alakapo aj ja riešim podložku. Keby bolo nejaké odporučenie budem rada. 😀

vladkaluckalukas
15. júl 2014

@alakapo to je asi kamenny obchod, ze?

petravelasova
15. júl 2014

@gabdda
@alakapo ahojte baby aj ja chcem podlozku do kocika,,zohnali ste si nejaku?dajte tip prosim🙂 asi jedine usit na mieru kvoli tym popruhom,vsak??diik za kazdu radu🙂

gabdda
16. júl 2014

@petravelasova mne bola v obchode odporučena Aerosleep. Tak si objednam tu. Potom dám vedieť ako pasuje

petravelasova
16. júl 2014

A odkial si ju prosim ta objednavas?mozes prosim poslat link?ak ta to nebude zrdzovat🙂 ?budem ti mooc vdacna,,ja som tu na mk nasla jednu pani ktora sije krasne podlozky,lenze ja si to musim pomerat,aby to vedela usit a bojim sa trosku kvoli tym popruhom ci to dobre zmeriam:(

petravelasova
16. júl 2014
gabdda
17. júl 2014

@petravelasova majú ich aj v predeti a na aladdin. Sa mi páči že to je aj ''funkcna'' podložka a nie len obyčajná.

alakapo
17. júl 2014

@vladkaluckalukas Ahoj ,ano to je predajna pre deti v BB.

alakapo
17. júl 2014

@gabdda Ja som inak baby nasla tu ergonomicku podlozku babymoove aj od 6 mesiacov. Idem to objednat a dam vediet.. Tu aerosleep pojdem kuk do obchodu v BB .

romisami
20. júl 2014

baby a nepadá vám strieška na športiaku? my sme včera prvýkrát skúšali, všetko ok, ale musela som pár krát napraviť striešku,
a ďalšia vec, ohľadne tých pásov, mne sa tam dáko nepodarilo malého pripútať a to je ešte malinký, keď som sa na tie predlžovacie pásy pýtala v predeti.sk v b.bystrici tak oničom nevedeli 😖

alakapo
21. júl 2014

@romisami Ahoj ,to je zvlastne,lebo mne ich tam dali uplne bez problemov... Ale v tom bystrickom pre deti tiez nie su vsetky predavacky rovnake su tam dve uplne zlate a sikovne poradia,ukazu a potom su dve no radsej pomlcim.... Inak my mame cca 70cm a okolo7,5kg.a este som tam predlzovaky nedala a uplne v pohodke sa zapneme ,dokonca tam mam este aj tu podlozku ergomoove a ta je ze dost hruba...

romisami
22. júl 2014

@alakapo ano uz sme sa aj my zapli 🙂 manzel mi to poposuval a uz je to ok 🙂 skusim sa ale opytat tych druhych predavaciek, predsa keď podrastie aby sme sa mali čím pripútať 🙂

romisami
22. júl 2014

@alakapo a prosím Ťa mohla by si mi dať link na tú podložku? 🙂

sendym
23. júl 2014

@romisami ahoj,oni ti musia dat tie nahradne pasy,urcite tam maju nejakeho veduceho predajne a skus to s nim riesit.

alakapo
23. júl 2014

@romisami Ahoj vola sa babymoove CosyCusion tato je od 6m. A my sme mali do teraz babymoove do 6m. ale uz musim objednat tu vacsiu lebo tato co mame je nam uz len tak tak.Na mall.sk ju teraz maju za 22,40 tu do 6m. a 37,40 stoji ta od 6m. My mame dva velke sportaky a nam to velmi pomohlo ,je na nej tak fajn ulozeny a nelieta v tych kocikoch. Papa

romisami
24. júl 2014

@sendym veď jasné, určite tam pôjdem ešte raz. Len ma zaskočilo že o tom absolútne nič nevedela tá pani 😕

lolissima
25. júl 2014

Kocky, ktore mate vanicky sleeper, odmerali by ste mi prosim vnutorne rozmery vanicky? Dakujem 🙂

adush123
25. júl 2014

@zuzik007s i mne aretovalo a dotiahli mi len uvolnenu maticu.uz som 2x reklamovala vypadujuce sruby.
dizajn z 2014 je podstatne krajsi ako mame my z 2013.skoda.

zuzik007s
26. júl 2014

@adush123
No ved uvidime,co s tym porobili. Zatial (odklopem), je to dobre, a vraveli,ze hocikedy hocico a da sa reklamovat. Ved ked zase bude koliesko haprovat,okamzite na reklamaciu. Ja si to zaaretovavat nebudem,nechcem mat horsiu ovladatelnost. Moja farba je poda mna lepsia v 2013 kolekcii, lebo mam sedaciu cast cokoladovej farby,co bude vidiet menej spinu a strieska je bezova,a v 2014 je sedacka bezova a strieska cokoladova. Ale v 2014 sa mi paci ta aqua blue aj ta seda farba kocika je krasna,ale zase svetly potah...ty mas aku farbu?

adush123
26. júl 2014

@zuzik007s ja mam cierny a vnutro sive.my sme za 2 mesuace uzivania 2x reklamovali.sklamal ma ten kocik.no sportiak mi vyhovuje.maly nema ani 4mesiace a je uz vyse mesiaca v nom tak uvidime dokedy mu bude dobry.

karamelkax
29. júl 2014

@zuzanikaaa Ahoj, sorry že až teraz odpovedam, ale dlhšie som bola preč, áno máme tie popruhy nadpájacie už namontované, dostali sme ich zadarmo v predeti.sk -tam sme kupovali kočík, dostali sme čierne aj ked máme béžový kočík, ale nevadí...podľa návodu som ich namontovala, celkom jednoduché a fakt je to o dosť dlhšie...

karamelkax
29. júl 2014

@gabdda Ja som kúpila do športiaku podložku od emitex tú najdlhšiu a je dobrá, tu je link: http://www.enikibeniki.sk/kategoria/textilne-pr...

zuzanikaaa
29. júl 2014

@karamelkax a neodfotis mi to prosim ta?

karamelkax
29. júl 2014

@zuzanikaaa Odfotiť myslíš tie namontované popruhy, alebo samotný návod? 🙂

zuzanikaaa
29. júl 2014

@karamelkax mozes oboje 😉