icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

gabdda
29. júl 2014

@karamelkax my už máme aerosleep.
Ospravedlňujem sa za kvalitu. Fotene s malou na rukách vychystané von 😀

karamelkax
29. júl 2014

@zuzanikaaa Dobre skusim to zajtra pri svetle odfotit 🙂

karamelkax
30. júl 2014

@zuzanikaaa Tu je fotka nadpojených popruhov:

karamelkax
30. júl 2014

@zuzanikaaa A tu sú fotky návodu na nadpojenie tých popruhov:

zuzanikaaa
30. júl 2014

@karamelkax ďakujeeeeem!!! 😉

verronica
31. júl 2014

@gabdda ahoj wanderer mas lava red 2014 ? ak ano mohla by si prosim dat real fotky ? ja chcem pre dievcatko, len neviem aku farbu, neviem sa rozhodnut. ty mas dievcatko ?

gabdda
31. júl 2014

@verronica ahoj. Hej mame dievčatko ale model red 2013 :-/
Keby som bola vedela, tak si počkám na 2014

romisami
31. júl 2014

ahojte, ja som dnes dala kočík na reklamáciu, jednu šroubu sme stratili a koliesko začalo ešte viac vibrovať. V pohode mi to vzali, dali mi náhradný podvozok Fusion Tak uvidíme aká bude odpoveď, predpokladám že dajú novú skrutku a druhú dotiahnu. Dnes boli pani predavačky iné ako minule v predeti.sk, boli veľmi milé a ústretové, objednali mi aj pásy na športiak a dokonca mi zobrali kočík na reklamáciu aj bez bločka-poprosila som nech ho nájdu v zošite u nich, majú tam záznam z minulého roka keď sme dali zálohu.
Btw, ten fusion sa mi tiež páči ako sa s ním jazdí, i keď zabral skoro celý kufor 😀

slniecko2551
5. aug 2014

Babenky stratila som krytku na konštrukcii.Myslite ze to sa da vyreklamovat alebo zohnať?Ide ma poraziť.

slniecko2551
5. aug 2014

@petravelasova pasuje aj elodie detsils podložka...my mame taku

miskah
5. aug 2014

@slniecko2551 urcite by som to dala na reklamaciu. Tiez sa mi to raz stalo ze mi to vypadlo, nastastie som to hned nasla, poriadne som to tam pritlacila a uz sa to neopakovalo.

petravelasova
5. aug 2014

@slniecko2551 dakujem,ala ja som kociarik uz medzi casom predala🙂

mayuska112
10. aug 2014

@standu odporucate,my mame 8mesacnu slecnu a zhaname nieco co nam uz vyrzi do konca! kde sa mala krasne vyspinka a nieco ozaj kvalitne za taku cenu.budem vdacna za odpovede🙂) 😉 🙂

vladkaluckalukas
10. aug 2014

@karamelkax prosim ta..kde to kupim?

standu
11. aug 2014

@mayuska112 nas kocik stale jazdi, nic nevypadava, vsetko drzi takze ja za seba odporucam. manzelovi velmi vadia tie vibracie prednych kolies ale kocik nepredavam, lozna plocha je super, otocne sedenie tiez. hladala som tento kocik, nasla, ale bohuzial moje dieta nezodpoveda mojim narokom na kocik 😉 spala v nom asi 2x a najradsej chodi peso takze ho zachvilu uz ani nebudeme porebovat. riadila som sa skusenostami pri strasej dcere, ktora sa rada vozila, dlho nechodila, v kociku do roka a pol denne spavala a celkovo sme kocik pouzivali pri nej takmer do 4 rokov co teraz nehrozi 😀 😀 naozaj treba zvazit vsetky poziadavky ake mas na kocik.

karamelkax
11. aug 2014

@vladkaluckalukas Čo máš na mysli? Podložku do kočíka čo som spomínala v diskusii dávnejšie, alebo nadpájacie popruhy? Tie sa nekupujú (alebo sa dajú?), mali by ti ich dať zadarmo v obchode kde si kúpila kočík...

vladkaluckalukas
11. aug 2014

hm tie popruhy....ja som kupovala cez net
@karamelkax

karamelkax
13. aug 2014

@vladkaluckalukas Hm, no aj keď si kočík kupovala cez net, tak skus napísať do toho shopu, a možno ti tie popruhy budú vedieť vybaviť a poslať ak sú seriózni, inak niektoré maminky takéto podobné (asi univerzálne?) popruhy kupujú aj v galantérii, možno by si sa mohla skúsiť opýtať aj tam...inak neviem či sa dajú niekde cez net objednať presne tieto popruhy na wanderer...

julka82
15. aug 2014

@miskah
@petravelasova
@vladkaluckalukas
@karamelkax
@vladkaluckalukas žienky odporúčate tento kočík? Lebo my sa stále nevieme rozhodnúť. Akože páči sa nám aj peg perego book kt. je výrazne lacnejší, ale tento vyzerá byť parádny do terénu. Odrádza ma od neho len tá malá vanička. Budeme mať drobca na zimu a neviem, či ho tam zmestím s fusakom. Navyše tá vanička nie je pogumovaná, tak myslím, že raz-dva premokne. Čo vy na to?

julka82
15. aug 2014

@gabinecka_ môžem aj ja poprosiť fotku vo fusaku? Obávam sa, že tam malého nezmestím

vladkaluckalukas
15. aug 2014

Do terenu je skvely..lepsi neni...ja jednou rukou.cez.les ho soferujem. Vanu kup jazdenu proton...ta je velka. Alebo Scouta kup...ta je z neoprenu.

petravelasova
15. aug 2014

@julka82 ahoj🙂 ja som mala len sportiacik,takze ku vanicke sa vyjadrit nemozem,lebo nemam skusenosti,ale ja som sportiak kupila a po tyzdni som ho predavala:(zial mne nevyhovoval,,ako v terene bol fajn,,al v meste podla mna nemotorny,zle ovladatelny,na obrubnik sa s nim strasne zle vychadzalo,premna ta sport.cast az mocvelka,mala v nom bola stratena,plus tie popruhy boli hrozne:(,zle sa manupiluje jednou rukou,a ked je v leziacej polohe tak strasne dlhy,vsade sm zavadzali v obchode,,no mne nevyhovoval vobec,,ale sto kudi sto chuti🙂 niektore mamicky nanho nedaju dopustit,,to je len moj pohlad a skusenosti na kocik,,nech ti napisu aj ine baby🙂 drzim palce aby si si spravne vybrala🙂

miskah
15. aug 2014

@julka82 ahoj, ja som mala tiez len sportiak a uz som ho predala, mam este X-Lander s ktorym som viac spokojna. Ako som uz predtym v nejakom prispevku pisala, na Wandereri mi vadili kratke popruhy, ktore sa ze odopinali, ked som tam chcela dat podlozku alebo fusak. Chrbtova opierka sa nedala dat uplne do sedu. Asi po 2 mesiacoch pouzivania som stratila sroub z predneho kolesa a koleso kmitalo, takze kocik islel na reklamaciu, nastastie to opravili a uz to drzalo. Tiez sa daval tazko dolu potah zo sportovej casti, ked som ho isla oprat, to som mala riadne nervy. Na druhej strane bol krasny, lahko sa ovlada, sportova cast je velka, dietatko tam ma dost miesta, co mne vyhovovalo, da sa dat uplne do lahu. Kolesa su prakticky neznicitelne. Kazdy kocik ma svoje klady a zapory, bohuzial tie zapory zisti az ked si ho kupi☹

julka82
15. aug 2014

@vladkaluckalukas
@petravelasova
@miskah jooj dakujem kocky, tak som fakt na pochybach. Pomaly termin a my este nemame vybraty kocik :(

petravelasova
15. aug 2014

@julka82 tak sup.sup ryychlo nejaky vybrat🙂 ja mam teraz quinny buzz xtra a je supeeer🙂je lahko spratny,tato novinka 2014 sa da zlozit v celku,da sa otocit aj v smere aj proti smere jazdy,lahko sa ovladaovlada,ja som max spokojna,vanicka je priestranna,ale sa sa kupit aj ta nova ktora sa da zlozit uplne ako placka🙂 ved pokukaj recenzie,videa na youtube🙂 ja nedam nanho dopustit🙂

vladkaluckalukas
15. aug 2014

@julka82 ako podla mna je dobry, ja sa v nim aj v malych potreavinych otocim, ten sed..no v smere jazdy sa neda dat uplne do sedu, v protismere ano...sroby sme podotahovali, poporuhy neriesim, zapinam len spodok, lebo aj tak neznasa byt prilepeny k opierke..tak to mi nevadi...na fusak je super, lebo vsetky fusaky maju 100 cm. Do terenu je ako stvoreny, dam ti fotky sem.

vladkaluckalukas
15. aug 2014

Na jednej je Lukas..ma 3.5 roka a na poslednej sed....podla mna dostacujuci. Ako ja ho predavam...ale aj s autosedackou, lebo je mala a aj proton vanu mam k nemu..ja cely travel set a aj s isofixom do auta. Mne sa maly nechce vozit..takze mi je zbytocny tak drahy kocar.

julka82
15. aug 2014

@petravelasova aha super dakujem za tip kuknem 🙂

julka82
15. aug 2014

@vladkaluckalukas dakujem za foto 🙂 ta posledna je najkrajsia 😀

karamelkax
15. aug 2014

@julka82 Ahoj, ja som mala dieťa do zimy, narodil sa v novembri a k novému Wandereru som kúpila staršiu vaničku Proton, lebo tá je najväčšia z tých vaničiek (neviem aký je ten Scout) moje bábo bolo po narodení valibuk, 55 cm, 4250g a v pohode sa zmestil do vaničky Proton (Argon 2008) vo fusaku a nababušený, vo vaničke sme ho mali do 5 mesiacov keď tam bol už na doraz - to už bola našťastie jar, využívali sme ju pri cestovaní v aute miesto vajíčka, lebo malý mohol spať na tie dlhé vzdialenosti...moje kamošky majú Peg Perego Book plus a na porovnanie s Wandererom by som si Peg Perego nekúpila. Je strašne tvrdý!!! To som bola nemilo prekvapená keď som ho skúšala kočíkovať, Wanderer je príjemne "mäkký" a oproti Peg Perego je obrovský, aj vanička aj športiak...a tie kolieska na Wandereri sú fakt nezničiteľné, keď ich umyjem vyzerajú ako nové a to kočíkujem už vyše 9 mesiacov. Na Peg Peregu sú kolieska hneď vydraté a mne sa nepáči proste to hrkotanie na ňom. Je pravda že mi na Wandereri už vypadol jeden šrób a občas mi vibruje koliesko ale nie je to v takej miere že by mi to výrazne prekážalo, aj na obrubník sa mi na začiatku vychádzalo ťažšie, ale treba prísť na tú správnu manipuláciu a potom je to OK, ja som s ním spokojná a nemenila by som.