icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

natalushka
6. feb 2016

@zoy3 no skusit to moze..ale neviem..skus preskumat tu konstrukciu,ci sa ti tiez nelame..ja som mala stastie,ze bol este v zaruke..ale ci sa da kupit len samostatna konstrukcia,to neviem..

natalushka
6. feb 2016

Este to..mne aj brzda padala stale doke..sme rapkali jak na kolotococh🙂ale vravim,mne vsetko asi podotahovali,bo yen kocar prisiel fakt v uplne inom stave ako odisiel..

zoy3
6. feb 2016

@natalushka ale to opravovali v ramci zaruky ze?

natalushka
6. feb 2016

Ano,ano..to bolo jedine stastie..na tu brzdu mi napisali,ze sa to mevztahuje..ale aj tak to utiahli .vravim..neviem,ci to bolo ceke tou lamajucou sa konstrukciou alebo sa na reklamacke niekto zlutoval a poutahoval co sa dalo. .ale je to lepsie..do oktobra edte bol v zaruke,tak som rada,ze som to stihla🙂a teraz uz sa skoro nevozime..takze je to ok🙂skoro ako novy🙂

adush123
6. feb 2016

V servise vraj aj ked to nespada pod reklamaciu tak to opravia v ramci dobrych vztahov...

natalushka
8. feb 2016

Maminky..asi budem predavat moj wanderer 2013..v oktobri mu skocila zaruka,ale ma konstrukciu ako novu(v servise opravena,podotahovana,uz sa nebude lamat)..len male odreninky,nic velke,vyrazne viditelne..farba cierna,uz bohuzial tmavo hneda,ale aspon rovnomerne🙂daju sa usit nove potahy,aj tu na mk ich siju sikovne zienky..pridam k nemu novy nepremokavy a neprefukujuci nanoznik pinkie,rovnaku tasku a rukavnik..farba bielo,modro,zeleno,cierne pruzky..bol by zaujem?

zoy3
8. feb 2016

Dievcata ako je to s udrzbou a pranim?co vsetko mozem oprat?nejake vystrahy?a vanicku asi len handrickou?

natalushka
8. feb 2016

@zoy3 operies uplne vsetko..konstrukcia sa ti da rozobrat,vytiahnes z toho cele sedenie,aj kosik..mne aj trsieska vlezie do pracky..

zoy3
10. feb 2016

@natalushka a este sa spytam na autosedacke (concord air) su polystyrenove vystuze ktore sa nedaju vybrat, aj tie si davala do pracky? kompletne? a sportiak si ako cistila?

natalushka
10. feb 2016

Ja mam len sportiak..takze s vajickom ani hlbokou neporadim🙂ale sportiak rozoberies komplet cely..ked mas dobre dvierka na pracke,tak tam strcis aj striesku..ja som zrovna dnes prala..

zoy3
10. feb 2016

@natalushka tak to ziram akurat som to pozerala celkom dobre sa to asi bude davat dolu bo vidim same cvoky a aj na strieske vidim taky otvor tam sa asi da aj ta vystuz vyvliect...akurat prosim ta ako ma nozicky to polohovanie tam je to akoby napevno vidim len dvojo srobov to si ako odstranila?

natalushka
10. feb 2016

Normalne s imbusovym klucom..krasne to ide dole..najprv spodok,potom vrch odsrobujes..navrchu je to tak zospodu svhovane tie srobiky..vytiahnes,vyvlecies a peries🙂

natalushka
10. feb 2016

@zoy3 prvy krat sa snaz si zapamatat ako si rozoberala. 🙂na druhy krat uz to bude raz dva🙂

zoy3
11. feb 2016

@natalushka skvele dakujem🙂hadam to dako prezije🙂

lenika86
18. feb 2016

Ahojte baby chcem sa spytat ci niektorej vrzga lebo vrzgala konstrukcia.ak ano ako ste to riesili?...ja mam kocik len tyzden a som z toho dost sklamana 😢

natalushka
18. feb 2016

Ono asi tie plastove casti proste vrzgaju..mne teda len obcas kolieska,ti plastove klby alebo co to je..mozno rucks obcas..ale nic vyrazne rusive

makodob
18. feb 2016

@lenika86 mne začali vrzgat kolieska tiez ale cca po pol roku nie hned, ale všimla som si, ze ked nadmerne často s nim chodim vonku, tak vtedy a ked par dni stojí tak potom prestane na nejaky čas. Rozmyslala som, ze ich nejak premastim a uvidím, ale inak nic ine som si nevšimla ze vrzga.

lenika86
18. feb 2016

No mne prave vrzga akokeby cela konstrukcia ☹ ..ja som to hned riesila aj z predajcom(objednala som ho z miminkova) a dnes sa konecne vyjadrili:vraj mi tam chyba nejaka pruzinka ,ze do styroch dni mi to opravia a ku tomu mi vystavia dobropis na 50eur alebo vymenia za novu na ktoru budem asi dlho cakat alebo ho mozem vratit..poradim sa s manzelom a uvidime 😉 ...inak je to superr kocik 🙂

asia83
18. feb 2016

My sme išli kupovať kočík do predajne k jednej milej pani, má tam široký výber kočíkov. Zn. Concord nám vyslovene neodporúčala, ba zakázala kúpiť, hoci ho v predajni mala. Veľa reklamácií, konštrukcia vŕzga. Chceli sme retro kočík, nakoniec sme kúpili zn. Kajtex VERTIGO s retro kolesami, na ktorý nemá sťažnosti. Uvidíme, keď sa malá narodí, ako sa osvedčí.

livkab
19. feb 2016

@adush123 necitala som celu diskusiu, ake mam 2013 a bohuzial nemam blok.. Akjy si mala problkem? Resp. Kde by som si mohla o tom precitat? Ja som prave zistila, ze sa mi lame ram...ako je rukoved.. Dakujem za odpoved.

kikushaa
19. feb 2016

@livkab to ze sa lame ram to sa stalo viacerym ale tam kde je ten klb na ktory sa naklikava vanicka a sportova cast, myslim ze pri rukovati sa nikomu nelamal zatial, skus napisat do skupiny concord kociky

livkab
19. feb 2016

@kikushaa dakujem, pozrem skupinu🙂 zle som sa vyjadrila, je to sice rukoved, ale pri tom klbe ako naklikavaju, tak mozno myslime to iste;)

adush123
19. feb 2016

@livkab mne vypadavali sruby z casti pri kolesach. Na servise pri 3.reklamacii mi ich zanitovali a teraz drzi. Pisala som i do cocnordu.de a odtial mi poslali nahradny diel na tu cast. Ako sa ti tam zlomilo? Bol vytvoreny velky tlak pri zdvihani?

kikushaa
19. feb 2016

@livkab urcite myslime, vedia to opravit aj moj bol tak nalomeny, len zial ak nemas blocek budes si to musiet hradit sama 😒

adush123
19. feb 2016

@livkab ked vies kedy si ho kupila v obchode maju kopie blockov. Ak by boli ochotni tak by ti to nasli.

livkab
19. feb 2016

@adush123 práveže nebol, maximálne ho dvíham na jeden schod, vôbec neskladám, používam ho len na dedine, na zaspanie.. Bol kupovaný v predeti, myslíš, ze taký dlhy čas uchovávajú bločky?

livkab
19. feb 2016

@kikushaa skôr som myslela, ci to nebola nejaká chybná séria, ked toho bolo tak veľa -že zvolávajú a opravujú, bez ohľadu na záruku. Ako pri autách;)

adush123
19. feb 2016

@livkab hej. Oni musia par rokov len ci budu ochotni...skus sa spytat ist.

natalushka
19. feb 2016

@livkab ajne sa lamala ta konstrukcia jak tebe..dole v tom ako keby klbe,ten plast jak sa naklikava vanicka,tak na tom prechode rucka-plast..jak keby sa ten plast odlepoval od rucky..rocniky 2013 vraj boli nachylne na lamanie konstrukcie..ale aj mnohe ine chyby. .ja som nastastie stihla este zaruku..ale tak skus si zavolat,co ti povedia,tam kde si ho kupovala..

kikushaa
19. feb 2016

@natalushka ja som mala 2014 aj tak m rupol 🙂 😉 😒