icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

nevesta12
25. sep 2016

Baby kde je teraz dobra cena na ten wander? Chcela by som kupit, dakujem za info

kucierqa
25. sep 2016

Myslim,ze predeti.sk maju za prijatelnu cenu uz 2016 🙂 a maju pobocky rozne po SVK

zuzanka21
3. okt 2016

Prosím vás aké máte aktuálne skúsenosti s Concord Wanderer 2016-mobility set? Je s ním nejaký problém tak ako bývali s tými staršími modelmi?

xpetruskax
3. okt 2016

@zuzanka21 ziaden problem, uplna parada, rucka gumena, konstrukcia zmenena...mali sme ho, tym, ze sme reklamovali 2014, zlomenu konstrukciu, poslali nam tento novy typ 2016 a ozaj je super 😊

zuzanka21
3. okt 2016

@xpetruskax tak to si ma potešila 🙂 uvažujeme nad kúpou tohto kočíka a preto by som rada poznala všetky pre a proti. A kolieska nevrzgajú alebo nezodrali sa velmi?

bugyna
5. okt 2016

@xpetruskax to vam vymenili za uplne novy kocik? My sme reklamovali 4krat z toho dvakrat tu istu vec a novy kocik nam teda nedali vzdy len opravili :(

2medvede
12. okt 2016

@xpetruskax ahoj, pouzivate aktualne verziu 2016? Prosim ta vies porovnat ci su tie pasy rovnako kratke ako mali tie starsie verzie? My sme nedavno kupili 2016 a nedokazem maleho priputat ked je vo fusaku. A aky fusak ste pouzivali? ten co mame tam velmi nepasuje. Dakujem

2medvede
12. okt 2016

@natalushka ahoj, precitala som si tvoj prispevok, ze ste pouzivali fusak pinkie. Prosim ta dali sa vam odpojit ramenne popruhy od tych brusnych, aby sa dali prevliect cez otvory na fusaku? Mne to nejde nijako odpojit a vyvliect. Dakujem

petulig
12. okt 2016

@2medvede musis odparat ten koniec mne to tiez nijako neslo. Odparala som prevliekla a navliekla naspat

natalushka
12. okt 2016

@2medvede hej,hej..vsetko islo..le. teraz rozmyslam,ze som tusim musela rozparat na tych popruhoch ten jeden sev na konci..co spaja vsetky tie casti do jednej..dufam,ze chapes🙂

natalushka
12. okt 2016

Az teraz xitam,ze aj petulig to tak spravila🙂

xpetruskax
13. okt 2016

@zuzanka21 nie, vobec nevrzgaju, ani sa nederu, fakt oproti starsiemu typu je to parada 😊

xpetruskax
13. okt 2016

@bugyna ano, za uplne novy, no my sme ho v Nemecku kupovali, keby tu na SR, tak sa nedohadame

2medvede
13. okt 2016

@petulig
@natalushka baby dakujem, dufala som, ze to pojde aj bez parania. Nie je to az take tazke odparat, ale predsa len je to novy kocik a hned treba robit take zasahy. Potom ste to znovu zasili, ci drzali vam tie pasy aj tak?

natalushka
13. okt 2016

@2medvede neprisivala..drzali uplne be problemov..a kedze sa podloKy aj vsetko pralo kazdu chvilu..by ma slak trafil to sit a parat stale dookola🙂

2medvede
14. okt 2016

@natalushka no ved prave😃 idem teda parat😁

silvinka666
19. okt 2016

Zienky nehodili by ste mi niektorá foto dieťatka v wardereri? Chcem ho kupit, veľmi sa mi páči, ale prechádzam z kočíka Jane crosswalk a ten bol celkovo užší a nejak tam nevedel sedieť malicky, len ho dako klatilo furt dozadu,akoby bolo krátke to sedenie či čo...nie je tu taký problém?bojim sa ,že zas vyvalim 500€ a bude to to isté.. vďaka

petulig
20. okt 2016
mata0312
20. okt 2016
petulig
20. okt 2016

@mata0312 ako prkne sedka nam sa to neda dat do takeho uplneho sedu alebo to teda neviem 🙂

mata0312
20. okt 2016

@petulig ako to asi mate novsi model , my nemame ten najnovsi 😉 ale ja som s kocikom velmi spokojna aj ked na zaciatku som ze jeee aky velky 😀 ale teraz spokojnost, malej sa tiez paci 😉

petulig
20. okt 2016

@mata0312 mame 2014 tusim a neviem veru ale. Mne pride ze tam je stale tak trosku dosikma ze nie je 90atup uhol

mata0312
20. okt 2016

@petulig aj my mame 2014 🙂 ale mne sa zda ze je rovno v pohode

mirkaaa80
20. okt 2016

@2medvede akoze sa nedajú odopnut pásy ramenné od toho brušného? Veď tam je taká spona a cez to sa to dá prevliect. To my chcete povedať že concord by urobil pásy cez ktoré si neviete do kočíka dať podlozku alebo fusak? A to zakaždým budete parat a šiť či ako? No nejde mi to do hlavy.

silvinka666
21. okt 2016

Dakujem za foto dievčatá, už je objednaný, tak som zvedavá..tesim sa nan

momoqui
21. okt 2016

@mirkaaa80 @2medvede ja mam concord neo. Pasy sa daju oddelit ale nie takym typickym sposobom ale trochu inak, nie su spojene tou zapinacou sponou, ale je to spojene tak, ze je to prevlecene ... neviem to opisat slovne 🙂 ja som si to vsimla pretoze novy kociar to mal nenavlecene. Skus aj ty urcite ti to pojde

mirkaaa80
21. okt 2016

@momoqui aj wanderer to tam ma poprevliekane cez takú sponu, preto som jej pisala že prečo to chce parat, aj fusion to má takisto. Takze len sa treba s tým pohrať a pojde to, netreba to parat, stačí to vyvliecť. A inak tiež nechápem ak sú niekomu krátke pásy, ja som mala zimný fusak altabebe, maly bol v zimnej bunde alebo overale a normalne som ho zapla aj v 20 mesiacoch, a ak by aj boli krátke, sak sa tam dá pripojiť to predĺženie pásov.

momoqui
21. okt 2016

@mirkaaa80 to neviem ani ja nam su na concorde dost dlhe ale lepsie dlhe ako kratke 🙂 prosim ta co myslis tym predlzovadlom pasov? Sorry to nepoznam 😀

mirkaaa80
21. okt 2016

@momoqui no wanderer mal zevraj krátke tie pasy, tak začali vyrábať také predĺženie k pásom....sú to len také cca 20-25 cm dlhé pásy, ktoré si prevlecies k tým pôvodným čo sú na kociku, v podstate také napojenie pásov aby boli dlhšie.

sysasebestian
25. okt 2016

dievčata ja som kupila Wanderer na amazone. de aj s postou 295 eur