icon

Kočík Concord Wanderer

lucia246
5. jún 2013

Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem

sysasebestian
23. jan 2017

@lenkamaxim a kedy chces kupovat sportak. Ja ho budem na zaciatku maja asi predavat, dokupovala som k nemu univerzalny nanoznik, vlozku a mam aj slnecnik.

lenkamaxim
23. jan 2017

@sysasebestian dakujem velmi pekne,mohla by si mi prosim dat link ci obrazok alebo nieco na tu gumenu podlozku? 🙂

lenkamaxim
23. jan 2017

@sysasebestian
Asi zajtra.. uz potrebujeme nutne novy 😉

sysasebestian
23. jan 2017

@lenkamaxim skúsim to nejako odfotiť ale až zajtra lebo manžel mi zobral vyčistiť podvozok lebo nemôžeme dnes von tak ho nechá v práci aj vysušiť Zajtra pošlem

286
26. jan 2017

Mne sa dnes ta rucka zlomila

sysasebestian
26. jan 2017

@286 aka rucka? a v ktorej casti,
ak ho mas v zaruke reklamuj

sysasebestian
26. jan 2017

niekde na nete som videla, ze jedna maminka predavala len konstrukciu, ale bolo to mozno dva mesiace dozadu tu na MK skus kuknut@286
@sysasebestian

lenkamaxim
26. jan 2017

My sme nakoniec objednali Pp,tak uvidime.. Uz som akosi zmierena s tym,ze mi urcite nebude vyhovovat na 100% , dokonaly kocik neexistuje,tak ako aj dokonaly chlap 😀

286
26. jan 2017

@sysasebestian dakujem.uz tu neni

286
26. jan 2017

@sysasebestian praveze nemam uz záruku co s nim

petulig
26. jan 2017

@286 zlomil sa ti klb? Ta plastova cast kde su zasadene rucky? Ja som s tym sla do pre deti.sk a oni mi to poslali do servisu 50 eur a cymenili mi oba klby a kocik je ako novy

286
26. jan 2017

Ahoj zlomilo sa mi ta rúčka čo ide do kĺbu tiež som tam volala A povedali mi že oprava má vyjde 59€ dala by som to opraviť si myslímV že sa mi oplatí len mi neposlali adresu nemáš nahodou☺

petulig
26. jan 2017

@286 ja som to niesla osobne do pobocky v bb a oni to posielali do servisu nechxˇi mi povedat nazov ale niekde v senci tusim spomenula

momoqui
26. jan 2017

@286 ked sa spytas v predeti ti daju kontakt na servis, oni posielaju do senca niakam...ale pozor, su tam motaci...nam bolo treba povolit len 1 srob na konstrukcii a to sice spravili ale stratili nam kosik, dodatocne poslali uplne iny ... takze riadne pokontroluj co im posles a co urobia 🙂

286
26. jan 2017

Dnes som tam volala ze by to vedeli opraviť len mi neposlali adresu bola by som rada keby ho dali do kopy

286
26. jan 2017

@petulig tiez sa vam to zlomilo

286
26. jan 2017
petulig
27. jan 2017

@286 ano presne to iste

286
27. jan 2017

@petulig si ma potesila ze sa to da opravit pondelok ho posielame🙂

katarinav83
6. feb 2017

Dobrý večer, pridávam zlú recenziu na concord wanderer, ak môžte vyberte si inú značku kočíka. My sme v záruke reklamovali kočík 4x, naposledy sa nám zlomila rúčka presne v tom mieste ako 286 pridala fotku. teraz nam beží už tretí rok od kúpy, vozíme v ňom druhé dieťa a začali nám vypadávať z podvozku (v mieste brzdy) nity, ktoré sa nedajú opraviť, zajtra ideme dať kočík do servisu. mysleli sme si že keď kúpime drahší kočík, vydrží nám aspoň 2 deti a mali sme veľký problém už pri prvom.

286
6. feb 2017

Tak to mate pravdu taky drahy kocik a nic nevydrží mne sa to zlomilo za 3mesiace co som ho pouzivala bol v zaruke do augusta minuleho roka este v ňom vyvozim malú aspon do 2.5roka a potom sa ho musim zbavit si myslim ze je slabý ten klb mohli dat ako hlinik a nie plast

dancura
7. feb 2017

Kocky, nepredavate niekto concord wanderer?dakujem

sysasebestian
7. feb 2017

@dancura ahoj ja budem predavat, ale az koncom aprila. Ponahla Ti to?

sysasebestian
7. feb 2017

@sysasebestian ale tu vaničku Concord sleeper už nemám len tu zelenu

dancura
7. feb 2017

@sysasebestian aha, ja by som chcela rovno tu trojkombinaciu. A termin mam zaciatok aprila🙂

petulig
7. feb 2017

@dancura ja predavam ale ruzovy

sysasebestian
8. feb 2017

@dancura ahoj. No ako som pisala sleeper uz nemam, ale na MK urcite by si zohnala. Ja som mala tiez tak kupenu. Sportova cast je nova, kociarik bol kupeny v aprily 2016, ale pouzivany az od 28 augusta 2016. Bol kupovany v nemecku. Mam k nemu aj autosedacku, ale ta je starsia, my sme ju vyuzili par krat. Na leto je tato skladacia vanicka super.

dancura
8. feb 2017

@sysasebestian dakujem.Tak ak sa ti da,posli mi prosim, nejake fotky, popis a cenu....ak to ma nejake nedostatky,tak spomen prosim aj tie(poskodenia, skrabance, atd) Len ja by som to fakt potrebovala tak od cca zaciatkom marca...ci nejaky tyzden neskor. Inak nie. Dakujem pekne

sysasebestian
8. feb 2017

@dancura Nehnevaj sa, ale budem ho naozaj predavat az koncom aprila. Keby bolo krajsie pocasie tak ho predam skor, ale to v tychto zemepisnych sirkach asi nebude. Tak Ti drzim palceky pri vybere. Hlavne si pozeraj ci su v poriadku kolesa lebo predne vedia na niektorych modeloch hlavne 2014, 2015 modeloch triast, ono to nevadi az tak moc, da sa to vyriesit ked das podlozku pod klb kolesa. A hlavne rukovat kociarika, ci neni popraskana. Nas kociarik ma len jeden maly skriabancek asi pol cm inak mu nic nieje. Aj kolieska triasli ale uz netrasu, manzel dal podlozku.. Je to fajn kociarik, da sa dat v smere aj proti smeru jazdy a prekliknes to aj ked je v nom dietatko, teda hovorim o sportovej casti. Sklada sa rychlo a hlavne sportova cast je priestranna. Ja ho budem predavat len z dovodu, ze vela cestujeme a nemame az take velke auto, aby sme sa v pohode zmestili. Ja som k nemu dokupovala aj nanoznik lebo ten zabudovany je lentaky proti vetriku, strasne tenucky. Prajem vela stastia. Sysa

sysasebestian
8. feb 2017

@dancura inak ho budem so vsetkym s autosedackou a tou letnou vanickou predavat tak okolo 250 euro a este sa budem vediet dohodnut. Tak ak by si o niekom vedela, mozes mu dat typ Sysa