Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@jsemnejkrassnejsi Dana nebo Michaela Puzejova na bazosu a mimibazaru. Bacha na ne!!! Jsou to podvodnice!!!
Kdyby mel nekdo zajem, tak ten concord wanderer black prodam za 10 000,- dnes mi dosel zpet,pani se nevyjadruje a ja ted momentalne nemam silu na soud, mame umrti v rodine a to je to posledni ted.
Takze je uplne novej a ja ho koupila za 14 000,-
ahojte, zaujimal by ma nazor pouzivatela wanderer-u. Ak ho uz niekto mate doma, prosim nenapisali by ste doterajsie postrehy ?? Chcela som tento kocik ale niektore prispevky tu na fore ma odradili, ale boli od ludi co ho nepouzivali ... tak neviem ... dakujem moc
@lubk_ka Ahoj, my sme práve dnes objednali celý set Wanderera 🙂Boli sme s manželom rozhodnutí pre Brio, ale nakoniec sme vybrali tento. Niekoľkokrát sme ho v obchode skúšali, porovnávali s inými kočíkmi ale vyhral to tento no... verím že budeme spokojní, najlepšie sa nám zložil do kufra, je priestranný, dobre ovládateľný, super odpružený-na všetkých 4 kolesách,..
Ahojte dievčence, ja mam tiež už objednany wanderer, tiež v tej farbe beige. Videla som ho nazivo a je super. Tiez sme najprv chceli Brio go, ale predavacka nas od neho odhovorila, ze v posl. dobe maju vela reklamacii a vraj asi bude problem s nahradnymi dielmi, kedze sa fabrika kde sa brio vyraba stahuje ci co..... cez vikend bol u nas jarmok a ja som v meste za dva dni napocitala asi zo 30 kocikov brio. Uz ho ma asi kazda druha mamina.... tak som rada, ze sme objednali ten wanderer. A vyriesila som to tak, ze som objednala len novy sportak a vanicku som si kupila zanovnu tutok od jednej holky. Este dokupim vajicko a hotovo.Cele ma to vyjde cca 550 Eur 🙂
Hm....tak super, mna vysiel cely set + isofix zakladna a postovne 1013 eur 🙂.......no, tak jednoznacne mu odporucam, aby ma nesklamal 😀
A stoji za tie peniaze alebo je to len imidžovka?
Ja verim, ze ano. Na prvy pohlad je to poriadny kvalitny kocik. Ma odlahcenu konstrukciu ako horske bicykle ram, super kolesa, nenafukovacie, velke a v pohode aj na teren, material pouzity velmi kvalitny, co brio go ma problem s tym, velky priestrany sportak s otocnou sedackou, 20 l nakupny kos, viem porovnat s inglesinou, co ma stala cca 30 000 a slovenskou demou.......pri druhom som zvolila lascnejsi variant kociku a nikdy viac to neurobim. Ta inglesina a tie prachy nestala, ja som spokojna zatial, je to nemecky kvalitny kocik. Verim, ze vydrzi vsetko, co na neho chystam 😀
No my mame doma už dva týždne Modry wanderer set a zatiaľ len kolegynine deti s ním jazdia po byte. Vajíčko je super ľahké a športová časť dosť skladna, zatiaľ sa mi pozdáva. Inak jedna baba písala že hartan je za tu cenu kvalitnejší , tak s tým nesúhlasím mame v rodine a nie je až taký úžasný , ma otrasy dizajn všetky sú tmavé tie kociky a hlavne rovnako rozhojdane. Dúfam že malému sa bude v ňom páčiť.
@vladkaluckalukas a v akej farbe ste kočík objednali? 🙂 Všetky sú pekné, ja som mala veľký problém sa rozhodnúť sa 😀
Mame cokoladovo zlty.........bezovy sa mi zdal moc bledy, lebo vsak to bude vselico zuvat v nom, modry a cierny strasne tmavy na 40 stupnove horucavy a ten zeleno modry taky studeny. No a cerveny a ruzovy sa nam nehodi 😀
Ja hartan absolutne nemozem a teutonku detto.......tam sa mi to vidi premrstene a zbytocne, davat za celu vybavu 1400 eur, tak to je brutalita. A gesslein ma malo aj desingovo vydarenych kuskov a ak, tak tiez za taku sumu, ze konec. Myslim, ze v tomto pripade cena a kvalita idu ruka v ruke. Ale 100 ludi - 100 chuti. Niekto je spokojny s nakupom v Polsku a kocikom 3 kombinacia za 300 eur a neda na nu dopustit. Takze asi tolko.
Tak neviem či je vyrobený v čine ale chlapík v ba tvrdil že je to vyrobené v Nemecku a na podvozku mame nálepku made in deutland s nemeckou vlajkou. A čo sa týka gesslainu tak kamoske sa po roku rozpadla cela konštrukcia a najhoršie sú tam tie kolesa vyzerá ako tank. Hartan detto, netvrdim že wanderer je najlepsi kocik ale aspoň tými farbami trochu tým deťom pridá na energii lebo ta móda v čiernych farbách ma normálne desi pri tých malých drobcoch, a hlavne zatiaľ len Jane a concord vyrobili autovanicku s ktorom môžem ísť aj na východ vela km, to bolo pre nás rozhodujúce. To ani hartan ani gesslain nemá k dispozícii.
Tu cenu som ratala pri teutonii be you, vanicka, autosedacka, sporrtak, iso fix zakladna, taska, prsiplast, nanoznik a slnecnik. A aj nas wanderer je made in Deutchland.
To je mi jasne že autovanicka nie je až taká bezpečná ako vajíčko, ale nech mi nikto nehovorí že tomu dieťaťu nie je lepsie keď lezka ako keď je tam natlacene a hlavne v zime. Ja v tom vidím zatiaľ výhody ale uvidíme ako dopadne v praxi🙂
My rodime v zime, december, januar.....ja som spominala, ze vanicka je mala, neplanujem ju pouzivat ako autovanicku, preto som kupila aj zakladnu, v cene mas slnecnu clonu, nanoznik, sice tenky, ale ja nepouzivam v sportaku nanozniky vobec, idu mi na nervy staleto zapinat a odopinat a podobne, mam poriadny fusak , ktory tam mam stabilne namontovany a len to tam posadim, zasipsujem a idem. Vanicka mi absolutne mala vyhovuje, sportak je otocny, nevadi mi, ze nema prahadzovaciu rucku...inak vyzera ten system otrasne, a co som ja ti pisala, ze ten set stoji tolko, tak skutocne tolko stoji....ponukalai mi jazdenu Teutonku v tejto vybave za 800...no mozem sa na nu vy.....
Ja som si kocik vyberala podla mojich potrieb a podla toho, co od neho ocakavam a aby aj desing mal prijatelny, ako som pisala...ani jeden nie je dokonaly a clovek musi robit kompromis, nikto ta nenuti si ho kupovat, tak nevidim dovod, preco ho znechutovat ostatnym. Mas rada Teutonky, Gessleiny a Hartany....ved super, pokial mas s nimi pozitvne skusenosti, chvalabohu...za tie prachy. Ale nie jedna diskusia poukazala na to, ze Teutonka ma strasne vela chyb.....a Hartany su mimoriadne skarede kociky. Zhanala som kocik pre moje tretie babo asi 4 mesiace, neustale citanie referencii, skusenosti, diskusii a odporucani, skusani a podobne......neni kocik, ktory by bol dokonaly. Ak ma jedno..chyba mu druhe, a stale dookola. Tak len tolko.
@katkaromi tak sme boli vyskusat nazivo. Dojmy su pozitivne a kocik objednany. Rucka vobec nevyzera ako z lepenky ale klasika ako ma hociktory iny kocik. Lahka manipulacia, dobre skladanie, po zlozeni mala konstrukcia co je super lebo mam male auto 🙂 velky sportiak sa da prehodit do oboch smerov. Rucka nie ale v tom problem nevidim. jedine minus mala hlboka vanicka ale predavacka mi povedala zvlastnu vec ktorej neviem ci mam verit a to ze vanicka aj jej "kryt" je z materialu ktory je ovela kvalitnejsi a ze maju info od vyrobcu ze by sa deti donho nemuseli az tak zababusovat vraj netreba fusak.... No neviem prax ukaze 🙂 a vyska minusovych stupnov v zime 🙂
@lubk_ka..kamoska mala malu vo februari a mala ju len v spanielskej deke......a je ziva a zdrava 😀

@jsemnejkrassnejsi tak bacha na to aby to nebyla ta pani u ktere jsem ho kupovala ja!!! 😢