Kočík Concord Wanderer
Ahojte maminky, máte niektorá doma nový športový kočík concord wanderer? Veľmi sa mi páči, len sa nikde nedá vidieť naživo. Ďakujem
@gabdda aky konkretny problem mas? treba stlacit tie strieborne dzindziky vnutri na rucke, stlecene potiahnut hore a uz sa sklapa sam dole. rucku zahybam smerom nadol, ked ju uz mas na zemi ken potiahnes ten pas latkovy nad kosikom. hotovo. zlozit sa da vcelku iba ked je sedak nasadeny v smere jazdy.
ahoj, no ja si myslim, ze kod zlozis konstrukciu, tak si to tym poistits proti rozlozeniu...ale este nemam vyskusane.
@kukucka26 asi si sa pomýlila...tuto kočky preberaju CONCORD WANDERER a nie Fusion... 😉
@kukucka26 no ani som ti nestihla odpovedať a už bol admin rýchlejší len som ešte chcela že športová časť sa tu nehodííí ale autosedačka a vanička v pohode lebo pasuje aj na wanderer...aj ja by som kupila športovu wanderer a dokupila by som autosedačku a vaničku staršiu a ušetrila by som eurká...tak rýchlo predaj 😉 pá
Ahojte, tak nám dnes dorazil hnedý Wandererik jupííí 🙂 Prišiel mi už aj fusak od Concordu - Cocoon tak sa vytešujem 🙂
Ahoj, mozes mi poslat link na ten fusak? A mas aku vanicku? Mne sa do tejsleeper akosi nic nevleze ☹
@vladkaluckalukas nech sa páči tu je link http://www.predeti.sk/produkt/fusak-cocoon--dumbo/. On sa zospodu dá podhnúť a cvokmi pripnúť aby sa tak skrátil a pasoval do vaničky. Vrchná časť sa dá úplne odzipsovať čo sa mi veľmi páči. Vnútri dole kde budú nožičky je pogumovaný aby sa nezašpinil od topánočiek keď už bude bábo chodiť. Vaničku máme tú Scout-skladaciu. Zdá sa Ti tá sleeper príliš malá? ☹
@katkaromi sleeper je malinka, mam dva fusaky a ani jeden tam nevlezie 😀
@vladkaluckalukas Fíha, inakšie ešte mi napadá Lodger Wrapper http://www.miminkovo.sk/lodger-wrapper-fleece-p..., že ten by mohol pasovať, v obchode som skúšala ten wrapper denim a bol veľmi teplučký, pritom menší, takže by sa mohol vojsť.
No,my sa mame marodit 28.12. dp úproadmej zimy, tak mam pocit, ze to chce poriadny teply paperovy fusak.Rozmyslam nad concord hug moving, musim ale zostit este rozmery. Vanicka je uzka..to je problem, dlzkumaako vacsina, ale na sirku tam proste nevlezie nic.....hladam dalej.
ahojte, planujem kupit wanderer sportiak a dokupit autosedacku a vanicku no viete mi porovnat vanicky scout / sleeper / proton ? ake maju vyhody/nevyhody? dakujem 🙂
@timea27 ahoj, no mne osobne sa scout nepaci, je platena, sice z neoprenu, ale akosi tomuu neverim, hlavne v zime. Ale zas ju vies paradne poskladat a v aute nezabera vela miesta, ja mam sleeper, je to autovanicka, je mensia, ale krasne lpastova, polstrovana, makka a ma aj moznost ventilacie po bokoch..ak by sa brutalne oteplilo, co nam asi nehrozi, lebo rodim v polke zimy a proton tu ma znama, je vacsia, je to starsi typ, tusim sa uz ani nevyraba nova, ale je fajn a mam pocit, ze tiez homologizovana na prepravu babenka v aute. Zalezi od teba, co ocakavas od nej a na ako dlho ju chces, ak ju chces aj pre polrocne babo..mozno 8 mesacne rozhodne zvol scout alebo proton, sleeper urcite nie, tak pocitam 4-5 mesacne babenko a koniec...ale zas do toho sportaku otoceneho k tebe vojde aj s fusakom a da sa dat do lahu aj take malinke. Tak uvaz prajem stastnu ruku.
@vladkaluckalukas @timea27 ja som mala skladaciu scout a kupila som ju preto lebo je najdlchšia aj v zime uplne stačila nepremokla neprefukalo...drobec ale musel už v 5mesiacoch do šporťaku nevošiel tam ked mal fusak...tak pochybujem že do sleeper-proton sa vojde kedže su kratšie... 8 mesačné nevopcháš do žiadnej...
@ma_ta1975 ale vopchas, ja som mala inglesinu magnum pri prvej a ta sa 8 mesacna vozila aj s fusakom aj s dekou jedna radost vo vani 🙂
@vladkaluckalukas ja som myslela do vaniciek concord sa nezmesti.... Ja som mala pri staršom synovi Demu a tam sa mi zmestil pomali ročný ...neni nad starú klasiku tieto nové sú čím drahšie a modernejsie tým menšie vanicky.... ;)
@vladkaluckalukas @ma_ta1975 dakujem za rady. termin mam v marci (aj ked myslim ze to bude vo februari) takze na zimu uz budeme v sportiaku. zrejme teda vyhra proton 😉 mal by byt tiez ako autovanicka. potom napisem ako sa nam vozi 🙂
nemate niekto wanderera v sivej farbe? rada by som ho videla lebo nikde ho nemaju nazivo vylozeny :-/
máme v modrej ... podľa mňa je tmavšia ako originál obrázok ... inak zatiaľ sa mi zdá super 😉
ahojte baby, rozmyslam nad kupou sportaku Wanderer, ale vanicku a vajicko by som chcela z nejakej starsej verzie Concord Neo, alebo Fusion. Bude mi to pasovat na tu konstrukciu Wanderer?? 😉
@christi Ahoj Christi,citam ze aj tebe sa zdaju male popruhy.My mame ten isty problem ,prosim ta neprisla si na nejaky sposob ako sa daju zvacsit?my mame ten kocik iba jeden den nas maly ma 11mes a neviem si predstavit ako sa tam ma zmestit vacsie dieta?pridu mi extra kratke v oblasti bruska :(
@sendym Ahoj Sendym, zial neprisla som na ziaden figel s tymi popruhmi :( moj syn ma tiez 11 mesiacov. Kocik mam od jeho 8 mesiacov, uz vtedy mu boli popruhy kratke, a to bolo leto a este nebol naobliekany 😒 cize zimu si v tom absolutne neviem predstavit ☹ zatial to riesim tak, ze mu dam popruhy iba cez stehienka, cez ramienka nie je sanca. No a v zime netusim... ci mu to dam len cez 1 stehienko....ale vsak to je somarina 😒 ak prides na daky tip, prosim daj vediet ! Inak som s kocikom spokojna, hlavne s dlzkou, vo vsetkych ostatnych smeroch nam plne vyhovuje, az na tie popruhy, to teda urobil Concord fatalnu chybu !!!

@kety75 zaistuje sa nim konstrukcia ked kocik zlozeny.