Kočík Cosatto Supa bow how
Zienky, mate ho niektora? Celkom ma zaujal, len zatial neviem, ci s nim ma niekto skusenosti, ci je dobry a ci ste s nim spokojne?...Dajte skusenosti, kto ho ma... 🙂
Baby este nejake rady:
Dobrý večer, cosatto prodávám protože jsem ho koupila pozdě, bohužel...moc jsem ho chtěla, ale měla jsem ho koupit minimálně o půl roku dřív, dcera už mi v něm nechce být, nemá ho ráda a teď na zimu je i malý....
Ale je krásný, desingově dokonalý, každý se za náma otáčel, když jsme vyjely. Ale pořád je to JEN golfáč, takže nečekejte zázraky. Skladný je, ale jestli vám jde o skladnost do auta, tak to byla lepší Nuna, ta se složí opravdu na malou placku.Koupila jsem teď Red Castle a tam má malá prostor a i s fusakem se krásně vejde.Ono záleží jestli chcete kočárek jen na občasné cestování nebo na dennodenní ježdění.
Pokud byste chtěla, mohu vám poslat fotku s dítětem, Dáša
Nunu ma kamoska a je uzunky a neviem ci tam vobec vojde fusak... ☹( Skladny je pekne, to je pravda, ale povedala, ze uz by nekupila Nunu. Ale nepytala som sa preco... Tak neviem. Asi v kazdom kociariku nieco najdeme za a nieco proti. Ide o to, co sme ochotne akceptovat a nebude nam to az tak vadit a co nie... 🙂))
@miriam_bamboo ahoj, neviem odkial si, ale v ba budu otvarat po novom roku predajnu... tak vraj bude aj cosatto supa vystaveny...
@kapokapo Som z BA. Super, a kde to bude nech si ju konecne mozem pozriet aj v skutocnosti 🙂 A tiez jej vahu a velkost pri zlozeni...Konecne! 😀
@miriam_bamboo napisem ti do IP, inac to vymaze admin...
@miriam_bamboo Weight: 8kg
Size: H: 110cm W: 50cm D: 74cm
Zlozeny L: 109cm W: 29cm H: 35cm
@kapokapo Daaakujem 🙂
Dievcata ma niektora supa dupa twin??? Potrebovala by som vedet skutocne ako je siroky lebo ked pozriem viac stranok tak su rozmery od 70 do 76,5 dakujem
Jej tento kocik mam aj ja a som s nim velmi spokojna 🙂
@brise dobrý deň ako ste prosím spokojná s kočíkom? Ešte ho asi máte krátko ale tak prvé dojmy? Ďakujem 😀
@tomkovazuzi je uzasnyyy ;)
Ahojte chcem sa opýtať myslíťe , že by do neho mohlo ísť aj 4 mesačné dieťatko ?
@lucinka1104 na leto urcite ano ;) da sa dat do uplneho lahu, a ma aj taku akokeby podopierku na hlavicku kym si este v sede nevie udrzat ;)
@brise dakujem a čo tie kolieska su v pohode na rozbité chodníky ?Ja už tri týždne nespím čo chcem konečne dobrý kočík furt kupujem dake použité čo po chvíľke vrzgaju teraz chcem nový lebo tento jej zajtra posielam preč vanička mi už príde zbytočná no mam rozpočet do 200 eur takže bud 2 roky požívaný Mamas and papas , britax alebo tento a ja naozaj neviem (((
@lucinka1104 treba ratat s tym ze su to golfky a je taky labilnejsi no ja som ho kupovala aj s tym ze len na dovolenky a do auta inak mame bgb cameleon.
ale myslim ze zvladne ak nebudes chodit s nim po horach ;)
@brise moja a da sa ovládať jednou rukou ? J asom kupila nakoniec britax B smart 4 ale nezmestí sa nam do výťahu a to je pruser ((
Ja ho mám...presne tento.. zatial len pár dní ale zatial som spokojná. Podla mna velmi praktický.
Ak niekto stale hladate madlo na Cossato v originalnom prevedeni, napiste mi do Ip mam novy tip kde som ho objavila v obchode.specialne pre cossato ho vyrabaju.
Ja som chvilu pouzivala taku nahradu ale nebola som spokojna...
Dievčatá co mate tento kočík, je vhodný veľkosťou aj pre 2 ročné dieťatko? Veľmi sa mi páči ale chcem aby nám už tento kočík vydržal a aby v ňom mala dcérka hlavne dostatok priestoru. Ďakujem za každú radu 🙂

Weight: 8kg
Size: H: 110cm W: 50cm D: 74cm
Zlozeny L: 109cm W: 29cm H: 35cm