icon

Kočík Cosatto Supa bow how

miriam_bamboo
31. júl 2013

Zienky, mate ho niektora? Celkom ma zaujal, len zatial neviem, ci s nim ma niekto skusenosti, ci je dobry a ci ste s nim spokojne?...Dajte skusenosti, kto ho ma... 🙂

kapokapo
30. nov 2013

Weight: 8kg
Size: H: 110cm W: 50cm D: 74cm
Zlozeny L: 109cm W: 29cm H: 35cm

kapokapo
30. nov 2013

Baby este nejake rady:
Dobrý večer, cosatto prodávám protože jsem ho koupila pozdě, bohužel...moc jsem ho chtěla, ale měla jsem ho koupit minimálně o půl roku dřív, dcera už mi v něm nechce být, nemá ho ráda a teď na zimu je i malý....
Ale je krásný, desingově dokonalý, každý se za náma otáčel, když jsme vyjely. Ale pořád je to JEN golfáč, takže nečekejte zázraky. Skladný je, ale jestli vám jde o skladnost do auta, tak to byla lepší Nuna, ta se složí opravdu na malou placku.Koupila jsem teď Red Castle a tam má malá prostor a i s fusakem se krásně vejde.Ono záleží jestli chcete kočárek jen na občasné cestování nebo na dennodenní ježdění.
Pokud byste chtěla, mohu vám poslat fotku s dítětem, Dáša

miriam_bamboo
autor
2. dec 2013

Nunu ma kamoska a je uzunky a neviem ci tam vobec vojde fusak... ☹( Skladny je pekne, to je pravda, ale povedala, ze uz by nekupila Nunu. Ale nepytala som sa preco... Tak neviem. Asi v kazdom kociariku nieco najdeme za a nieco proti. Ide o to, co sme ochotne akceptovat a nebude nam to az tak vadit a co nie... 🙂))

kapokapo
7. dec 2013

@miriam_bamboo ahoj, neviem odkial si, ale v ba budu otvarat po novom roku predajnu... tak vraj bude aj cosatto supa vystaveny...

miriam_bamboo
autor
7. dec 2013

@kapokapo Som z BA. Super, a kde to bude nech si ju konecne mozem pozriet aj v skutocnosti 🙂 A tiez jej vahu a velkost pri zlozeni...Konecne! 😀

kapokapo
7. dec 2013

@miriam_bamboo napisem ti do IP, inac to vymaze admin...

kapokapo
7. dec 2013

@miriam_bamboo Weight: 8kg
Size: H: 110cm W: 50cm D: 74cm
Zlozeny L: 109cm W: 29cm H: 35cm

miriam_bamboo
autor
8. dec 2013

@kapokapo Daaakujem 🙂

yashmin
16. dec 2013

Dievcata ma niektora supa dupa twin??? Potrebovala by som vedet skutocne ako je siroky lebo ked pozriem viac stranok tak su rozmery od 70 do 76,5 dakujem

zuzfor
6. jan 2014

@nika1020 chcem sa spytat na ten kocik cosatto ci ma aj odpružene kolieska a kde si kupila to univerz madlo lebo aj ja by som ho chcela na leto prave koli tej strieške.

zuzfor
6. jan 2014

@kapokapo chcem sa spytat že kde v Ba budu otvarat tu predajnu? diky

kapokapo
6. jan 2014

@zuzfor ahoj, cca v polovici januara...

zuzfor
6. jan 2014

@kapokapo ale nevieš nahodou že kde?

kapokapo
6. jan 2014

@zuzfor poslem do IP

miminy
17. feb 2014

@kapokapo ahoj mozes prosim aj mne napisat, kde by som si vedela cosatto obzriet. vdaka 🙂

kapokapo
18. feb 2014

@miminy ahoj, maju ho v alltoys v avione

nafnaf
25. feb 2014

Jej tento kocik mam aj ja a som s nim velmi spokojna 🙂

brise
17. mar 2014

My sme SUPA kupili minuly tyzden zatial sme spokojny aj ten divoky vietor cez weekend prezil striesku sme uuplne sklopili tak malemu ani dnu nefukalo.

tomkovazuzi
24. mar 2014

@brise dobrý deň ako ste prosím spokojná s kočíkom? Ešte ho asi máte krátko ale tak prvé dojmy? Ďakujem 😀

brise
24. mar 2014

@tomkovazuzi je uzasnyyy ;)

lucinka1104
7. apr 2014

Ahojte chcem sa opýtať myslíťe , že by do neho mohlo ísť aj 4 mesačné dieťatko ?

brise
8. apr 2014

@lucinka1104 na leto urcite ano ;) da sa dat do uplneho lahu, a ma aj taku akokeby podopierku na hlavicku kym si este v sede nevie udrzat ;)

lucinka1104
8. apr 2014

@brise dakujem a čo tie kolieska su v pohode na rozbité chodníky ?Ja už tri týždne nespím čo chcem konečne dobrý kočík furt kupujem dake použité čo po chvíľke vrzgaju teraz chcem nový lebo tento jej zajtra posielam preč vanička mi už príde zbytočná no mam rozpočet do 200 eur takže bud 2 roky požívaný Mamas and papas , britax alebo tento a ja naozaj neviem (((

brise
8. apr 2014

@lucinka1104 treba ratat s tym ze su to golfky a je taky labilnejsi no ja som ho kupovala aj s tym ze len na dovolenky a do auta inak mame bgb cameleon.
ale myslim ze zvladne ak nebudes chodit s nim po horach ;)

lucinka1104
14. apr 2014

@brise moja a da sa ovládať jednou rukou ? J asom kupila nakoniec britax B smart 4 ale nezmestí sa nam do výťahu a to je pruser ((

kati00816
27. apr 2014

Ja ho mám...presne tento.. zatial len pár dní ale zatial som spokojná. Podla mna velmi praktický.

nika1020
27. apr 2014

Ak niekto stale hladate madlo na Cossato v originalnom prevedeni, napiste mi do Ip mam novy tip kde som ho objavila v obchode.specialne pre cossato ho vyrabaju.
Ja som chvilu pouzivala taku nahradu ale nebola som spokojna...

sonlique
1. máj 2014

Dievčatá co mate tento kočík, je vhodný veľkosťou aj pre 2 ročné dieťatko? Veľmi sa mi páči ale chcem aby nám už tento kočík vydržal a aby v ňom mala dcérka hlavne dostatok priestoru. Ďakujem za každú radu 🙂

suana
13. máj 2014

@nika1020
ahoj,
mohla by si mi prosím ťa poslať adresu, kde by som kúpila to madlo na kočík cosatto?
Moc mi to pomôže, ďakujem
Zuzana

suana
13. máj 2014

@brise
veľmi pekný golfáč, chcela by som si ho kúpiť, len si nie som istá, či sa malý (veľký) doň vmestí.
Myslíš, že je O.K. aj pre skoro dvojročného??