icon

Kočík Cosatto Supa bow how

miriam_bamboo
31. júl 2013

Zienky, mate ho niektora? Celkom ma zaujal, len zatial neviem, ci s nim ma niekto skusenosti, ci je dobry a ci ste s nim spokojne?...Dajte skusenosti, kto ho ma... 🙂

nika1020
13. máj 2014

@lucinka1104
ahoj , ja som v nom vozila dcerku stvormesacnu... bolo leto, ale musela som davat pozor aby som ju "nevysypala" a chranila som ju ked velmi fucalo...)) alebo pred vyfukmi od aut, predsa len je ten kocik nizsi... je idealny tak od 7 mesiaca.. podla mna..ja ho mam uz skor.. a vyuzila som ho práve v lete, pre rokom.

lucinka1104
13. máj 2014

@nika1020 ja som nakoniec kupila Britax ale tiež nie som spokojná tak som predsa len chcela tento neviem teda čo urobiť

brise
14. máj 2014

myslim ze hej, samozrejme treba ratat ze su to golfky a je uzssi, cize na prepravu, dovolenky a nevyhnutny spanok ;) mne sa don zmesti 4r. dcerka ;)

lucinka1104
16. máj 2014

baby da sa aj jednpou rukou ovládať ?

lucinka1104
22. máj 2014

No tak ankoniec mam doma dva lebo som ich objednávala z dvoch stranok na tu jednu som písala že nie a aj tak mi ho včera kurier doviezol na adresu ešťe že som ho mala z čoho vyplatiť :🙂)) takže ak by ste nieektorá chcela presne tento typ s dvojročnou zárukou predám len za 178 eur takže ušetríte , doporučujem ten môj nám všetci chvália a kolieska su uplne super

gabika249
3. jún 2014

ahojte dievčata moja dcera ma 15mesiacov a 81 cm a 11 a polkil, ked som ju dala do kočiara cossato tak v nom bola natlačena a hlavu mala skoro pri strieške, kočiar je sice pekny ale velmi maly podla mna, u mna momentalne zvitazil peg prego si completo, tiež z drahšich kočiarov no si mylsím , že aj dost lepši , niekedy netreba pozerat len na dizajn 🙂 pekny den

adriana001
4. jún 2014

@nika1020 ahoj, môžeš prosím aj mne poslať adresu, kde sa dá zohnať madlo? A dá sa potom odklopiť z jednej strany alebo sa musí dat dole celé? Ďakujem 🙂

nika1020
4. jún 2014

@adriana001
Madlo sa uchytava takym cvaknutim na oboch stran.
Nie je "odklapacie".
adresu poslem.
Baby poradte mi cez ip ako sa tu vkladaju do spravy fotky. Mne to cez copy past nejde. Rada pridam foto madielka.

nika1020
8. jún 2014

@lucinka1104
@adriana001

Ahojte, pripojila som fotografiu madla na kocíku Cossato pre zaujemcov, ktorí chcu vidieť, ako to vyzera s upevnením. Madielko sa dá upevniť aj naopak a dieťa sa potom drzi vyššie. Pozerala som na golfačoch aj takéto upevnenie, aj tak, že sa dieť drží vyššie.

lucinka1104
9. jún 2014

ja už mam elodie doma

sap
20. jún 2014

@lucinka1104 ahhoj pises ze mas elodie..myslis stockholm golfac?
Ja sa rozhodujem medzi cosatto yo a elodie stockholm a este nad quinny zapp xtra som premyslala...vobec neviem..nemate skusenosti s tymito kocikmi??

mayuska112
30. jún 2014

no zienky,precitala som vsetko co pisete:D mam podobny problem chcela by som cosatto:DD nasa ma 7mes a 3kombinaciu posuvam dalej,mame Jane rider ale ten ma korytkove sedenie a nasej to vobec nesadlo:(nakolko spi na boku a neviem ju ani narychlo prebalit..tak opakujem vase otazky ste spokojne???🙂)a prosim vas cena toho madielka?dakujeem za odpovede akekolvek info potesi! 😉

barbyna
4. júl 2014

my mame cosatto supa a je super. Mala ma 9 mesiacov a 10 kil a v pohode je tam, nieje tam napasovana. Jej sa velmi paci, rada sa v nom vozi. Pouzivame ho od jej 6 mesiacov, ked chcem ist na nakup alebo ak sa mi nechce trepat Jane slalom do auta, ked treba nieco vybavit a na nosenie mi je uz tazka. Ja som sa rozhodovala medzi cosatto supa, lebo je mensi od Yo a este sa tu daju polohovat nozky. A tiez sa mi paci aj Mclaren, ale tu je ovela väcsia vybava a je lacnejsi. Zatial sme nemali problem s koleckami, pekne sa ovlada, kludne jednou rukou. Daju sa nastavit aj rukovete. Prikupili sme madlo, ale zatial sme ho tam ani nedavali. Da sa dat do lahu a ma perfektnu striesku. A este ma aj super velke vrecko na budke, a da sa tam zapojit MP3 a prehravat babu hudba, ale to sme tiez este neskusali 🙂 My sme velmi spokojni. 🙂 kocik odporucam

lusib24
14. júl 2014

ahojte, ako je to s tym zloženim do auta? mi mame totiž taky menši kufor... či som dobre urobila, že som objednala cossato... sice z podruky, ale aj tak 🙂 ... neviete sem dať fotky v zloženom stave? vďaka vďaka 🙂 potrebujeme tak na cestovanie hlavne... na dovolenky a tak... a aby nebol mega ako náš šporťák... 🙂 a ľahší... lebo náš šporťák ledva sama nesiem 🙂 vďaka

brana2
17. júl 2014

@nika1020 prosim mozes aj mne do ip poslat odkial si kupovala toto madlo? A otazka -preco si si kupila supu a nie yo? Vopred velmi pekne dakujem

simmi80
26. júl 2014

@nika1020 ahoj nika aj mne mozes prosim napisat kde si kupila origos madlo?

simmi80
26. júl 2014

Kocky, ja tuto znacku poznam len z obrazkov, takze netusim ake druhy golfacov ma cosatto 🙂 ale ktory typ od nich je s najvacsou plochou pre dieta? pre dceru mam maclaren, ale hladam nieco pekne pre syna... potom este rozmyslam na Peg Perego Si...

simmi80
26. júl 2014

@evamarket24 mozno vy by ste mi mohli poradit 🙂 ze ktory z golfacov cosatto ma najvacsiu plochu pre dieta. prip. nejake porovnanie (vyhody, nevyhody, rozdiel v rozmeroch plochy pre dieta) s PP Si. Dakujem pekne.

mirkab79
3. aug 2014

my mame cosatto supa bow how a sme spokojni, dcerka ma skoro 21 mesiacov, 13kg a je aj vyssia a v pohode sa zmesti, urcite jej hlava o striesku nesucha. Ono je to golfac takze na celodenne vozenie a dlhe spanie to nie je, ale na kratsie vylety, do obchodov a do auta je super a vybava fajn. Pozitiva: krasny dizajn, dobre a kvalitne spracovanie - materialy, perfektna strieska proti slnku, velmi dobre ovladanie aj jednou rukou, skladnost, lahky. Negativa: pre niekoho moze byt uzsi, ale je to golfac takze cca. 32cm sirka staci, material je odolny a dobre umyvatelny ale napr. teraz v lete ma dcera cely chrbat mokry lebo latka nedycha (neviem ako je to u inych nemam skusenost), nanoznik - velmi pekny ale mali sme ho asi 2x, je dost maly a pri dietati okolo 1-1.5roka sa ani nevyuzije, dcerka tam neda nohy, cena 200eur - pre niekoho moc, Madlo nam nechyba, popruhy su dost bezpecne, prevazuju ale pozitiva, som s nim spokojna, ale mam aj casualplay S4 do terenu keby nieco 🙂

ullucka
11. aug 2014

@nika1020 ja by som poprosila tu pani ktora predava tieto kociky mozte mi dat kontakt?dakujem

iffka85
24. aug 2014

dievcence, viete mi poradit ci ho maju v nejakej predajni v BA? chcem ho kupit, ale najradsej by som ho najskor videla... a co sa toho madla tyka... odkial ste ho objednavali? dakujeeeeeeem

michaelahorn
14. okt 2014

Ahojte babule chcem sa opytat nika1020 alebo kohokolvek kde ste zohnali to uni madlo na tento kocik?

michaelahorn
14. okt 2014

@nika1020 kde ste prosim kúpili madielko? 🙂

amorko1
12. jan 2015

Co myslite mozem si kupit cosatto ste snim spokojne diky

ansovi
25. mar 2015

mame ruzovy gulickovany,je krasny,velmi sa z neho tesime,jedina nevyhoda je,ze ked dieta zaspi a potrebujem sklopit striesku,je velmi hlucna.kocik bol kupovany najma koli letnej dovolenke k moru,aby na letisku bol skladny,co naozaj je,. je potrebne dokupit univerzalne madlo,pre komfort dietata,ale niej to nutnost,zatial max spokojnost 😉 🙂

lauritta96
5. apr 2015

Mate prosim niekto skusenosti s Cosatto monster, ci sa vojde 20 mes dieta?

agathi
24. apr 2015

@ansovi chcem sa spytat,kde ste kupovali to madlo ku kociku Cosatto.

miminkova
11. sep 2015

@lucinka1104 ahoj. Z akej stranky si ho objednavala?

lissbeth
30. sep 2015

Tak dnes dosiel uz aj nam a som zatial veeelmi spokojna, kedze prvy kocik sme mali uz po neviem kolkych detoch s dost velkou vanickou. Nas "drobec" sa uz narodil ze 3810g/57cm a leeeen rastie hlavne na tie cm a kedze sa blizi zima tak ho uz naobliekaneho vobec nenarvem do vanicky ked uz teraz je v nej tak akurat. Toto cosatto sa mi velmi paci hlavne preto ze je to uz golfac a predsa sa da dat na lezato pretoze mame zatial len 11 tyzdnov ale uz 68cm ...........a ovladanie eno nuno este aj na koberci 😀 .......... aj malemu sa velmi lubi 🙂
objednavala som aj s madlom z market24.sk

patkaza
2. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

kráásny je .. keby som už nemala kočík tak by som si ho tiež kúpila http://akoapreco.com/ako-vybrat-kocik/