icon

Kočík Cosatto Supa bow how

miriam_bamboo
31. júl 2013

Zienky, mate ho niektora? Celkom ma zaujal, len zatial neviem, ci s nim ma niekto skusenosti, ci je dobry a ci ste s nim spokojne?...Dajte skusenosti, kto ho ma... 🙂

Strana
z4
timea1985
17. mar 2016

@nika1020
Zdravim,
hladam madlo presne na tento tip kocika,co je vyysie na foto,chcem sa spytat,ci nahodou neviete,kde by som to zohnala na ten sportak a ci sa to da v pohode namontovat..vdaka

lissbeth
17. mar 2016

@timea1985 ja som si ho spolu s kocikom objednavala z market 24
http://www.market24.sk/ostatne-doplnky-kociky/c...

lissbeth
17. mar 2016

je to len na zacvaknutie lahka manipulacia ziadne zlozite montovanie

timea1985
17. mar 2016

super...ja uz kocik mam,cize by som potrebovala len to madlo,je to lepsie ked je aj pre dieta....vsak?takto mam aj pocit,ze sa smyka dole,tu sa predsa aj drzat bude....dakujem velmi pekne

liubiu
12. máj 2016

@brise dobry den, mate este kocik cosatto supa pixelate, nechceli by ste ho predat? Ja hladam presne taky spodruky a moc sa mi zatial nedari 🙂 vopred dakujem za ochotu pripadne dobru radu 😉

marcinho11
23. máj 2016

Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.

majrab
4. okt 2016

@lissbeth ahoj prosim ta ak estd mas tento golfac nebudes ho predavat?

timea1985
4. okt 2016

Ahoj,ahoj...ano,mam ho este 🙂

lissbeth
4. okt 2016

@majrab urcite nebudem najblizsich par rokov, je to nas jediny kocik, maly sa na nom este vozi a bude aj pre surodenca

majrab
4. okt 2016

@lissbeth cize si s nim spokojna? Ja som chcela kupit 3 kombinaciu,ale tam je to korytkove sedenie tak uvazujem uz nad golfacom,kedze tie motivy su nadherne

lissbeth
4. okt 2016

my sme ani nemali trojkombi, len pozicany hlboky a v tom bol len 4m lebo v novembri by sa uz nebol zmestil na dlzku aj s fusakom tak bol v golfaci nalezato, a ano som s nim spokojna a da sa super poskladat a nezaberie ziadne miesto

majrab
5. okt 2016

@lissbeth super dakujem 🙂

migrificka
5. mar 2017

Ahojte žienky,už týždeň zháňam madlo na kocarik cosatto supa,ale márne. Nemáte náhodou niekto na predaj?

ansovi
5. mar 2017

@migrificka existuju univerzálne madla, ja som niekde obj na nete😉

migrificka
7. mar 2017

@ansovi ďakujem skúsim pozriet

katulienka123
21. jún 2017

Ahojte,prosim vas nepredavate niektora svoj kocik? Strasne sa mi paci,tak ci mi niektora nepredate. Vopred dakujem 🙂

katulienka123
21. jún 2017

Ahojte,prosim vas nepredavate niektora svoj kocik? Strasne sa mi paci,tak ci mi niektora nepredate. Vopred dakujem 🙂

bellla25
21. jún 2017

Ja mam a som max spokojna dcerka sa v nom uz rok vyvaza. Odporucam

katulienka123
21. jún 2017

@bellla25 a pouzivas este aj sportak? Kolko ma dcerka. My mame rok,tak ci si mam nechat na zimu sportak.
Dakujeeeem 😉

bellla25
22. jún 2017

@katulienka123
Od 10 mes pouzivame a teraz ide mat 2r. Kedze bolo veeela snehu tak bola v sportaku resp v sankach to uz sa ani so sportakom nedalo. Ale ako zmizol sneh sup do cosatta. Super je aj ten nanoznik aj fusak som jej napchala a ten nanoznik a super zababusena. A zase v takychto horucavach ocenujem ze v zadu ta latka sa da uplne zdvihnut a fajne jej prudi vzduch. Strecha kocika sa da tak zatiahnut ze to som ozaj pri malo golfkach videla

iluviel
10. júl 2017

Ahojte zienky, mate niektora model Supa 2017 a boli by ste ochotne zmerat priemer tyciek v oblasti kam by slo nahradne madlo? Na aliexpresse je kopa univerzalnych madiel, ale potrebujem vediet ci budu pasovat na Cosatto Supa. Bez madla ten golfac nechcem kupovat ☹ Dakujem 🙂

ansovi
10. júl 2017

@iluviel mala som aj to madlo z Alí.. no je to podľa mna teda , riadna somarina. Ležalo mi to doma a nakoniec som to predala . Ten golfac je fajn . Ja som si zvykla bez madla a v poho , nechýbalo to. 😉

migrificka
11. júl 2017

My madlo pouzivame-drobcovi sa tam bez toho nepacilo. Zajtra to premeram a dam vediet aky rozmer sa tam hodi.
Jedinou nevyhodou je ze ked je tam madlo,kocarik sa neda zlozit,ale da sa na to zvyknut.

iluviel
11. júl 2017

@migrificka dakujem pekne 🙂

migrificka
11. júl 2017

@iluviel poslala som link na nase madlo co som kupovala.

any3
8. sep 2017

@katulienka123 písala som vam správu 🙂 ak by niekto mal záujem, mám na predaj čisto novy tropico 2017!! So všetkým príslušenstvom...

PC 260 kupovaný koncom augusta

Ponúkam za 200€

triana
22. apr 2018

@nika1020 môžem poprosiť aj ja adresu alebo tip madla ? Ja mám dvojickovsky a madlo by sa zišlo, ďakujem 😊

luciferkax
23. jan 2020

@miriam_bamboo ahoj
Mala si ho napokon?
Aký bol?

miriam_bamboo
autor
23. jan 2020

@luciferkax Nie, nakoniec som kupila Valco Snap a bola som max.spokojna!

Strana
z4