Kočík Cosatto Supa bow how
Zienky, mate ho niektora? Celkom ma zaujal, len zatial neviem, ci s nim ma niekto skusenosti, ci je dobry a ci ste s nim spokojne?...Dajte skusenosti, kto ho ma... 🙂
@timea1985 ja som si ho spolu s kocikom objednavala z market 24
http://www.market24.sk/ostatne-doplnky-kociky/c...
je to len na zacvaknutie lahka manipulacia ziadne zlozite montovanie
super...ja uz kocik mam,cize by som potrebovala len to madlo,je to lepsie ked je aj pre dieta....vsak?takto mam aj pocit,ze sa smyka dole,tu sa predsa aj drzat bude....dakujem velmi pekne
@brise dobry den, mate este kocik cosatto supa pixelate, nechceli by ste ho predat? Ja hladam presne taky spodruky a moc sa mi zatial nedari 🙂 vopred dakujem za ochotu pripadne dobru radu 😉
Tento produkt je veľmi kvalitný , odporúčam tento kočík a môžem poradiť aj obchod Market24 a tu je naň aj zľava http://www.kuponyzdarma.sk/market24-sk/ , maju vyše 1000 kočíkov v ponuke.
Ahoj,ahoj...ano,mam ho este 🙂
my sme ani nemali trojkombi, len pozicany hlboky a v tom bol len 4m lebo v novembri by sa uz nebol zmestil na dlzku aj s fusakom tak bol v golfaci nalezato, a ano som s nim spokojna a da sa super poskladat a nezaberie ziadne miesto
Ahojte žienky,už týždeň zháňam madlo na kocarik cosatto supa,ale márne. Nemáte náhodou niekto na predaj?
@migrificka existuju univerzálne madla, ja som niekde obj na nete😉
@ansovi ďakujem skúsim pozriet
Ahojte,prosim vas nepredavate niektora svoj kocik? Strasne sa mi paci,tak ci mi niektora nepredate. Vopred dakujem 🙂
Ahojte,prosim vas nepredavate niektora svoj kocik? Strasne sa mi paci,tak ci mi niektora nepredate. Vopred dakujem 🙂
Ja mam a som max spokojna dcerka sa v nom uz rok vyvaza. Odporucam
@bellla25 a pouzivas este aj sportak? Kolko ma dcerka. My mame rok,tak ci si mam nechat na zimu sportak.
Dakujeeeem 😉
@katulienka123
Od 10 mes pouzivame a teraz ide mat 2r. Kedze bolo veeela snehu tak bola v sportaku resp v sankach to uz sa ani so sportakom nedalo. Ale ako zmizol sneh sup do cosatta. Super je aj ten nanoznik aj fusak som jej napchala a ten nanoznik a super zababusena. A zase v takychto horucavach ocenujem ze v zadu ta latka sa da uplne zdvihnut a fajne jej prudi vzduch. Strecha kocika sa da tak zatiahnut ze to som ozaj pri malo golfkach videla
Ahojte zienky, mate niektora model Supa 2017 a boli by ste ochotne zmerat priemer tyciek v oblasti kam by slo nahradne madlo? Na aliexpresse je kopa univerzalnych madiel, ale potrebujem vediet ci budu pasovat na Cosatto Supa. Bez madla ten golfac nechcem kupovat ☹ Dakujem 🙂
My madlo pouzivame-drobcovi sa tam bez toho nepacilo. Zajtra to premeram a dam vediet aky rozmer sa tam hodi.
Jedinou nevyhodou je ze ked je tam madlo,kocarik sa neda zlozit,ale da sa na to zvyknut.
@migrificka dakujem pekne 🙂
@iluviel poslala som link na nase madlo co som kupovala.
@katulienka123 písala som vam správu 🙂 ak by niekto mal záujem, mám na predaj čisto novy tropico 2017!! So všetkým príslušenstvom...
PC 260 kupovaný koncom augusta
Ponúkam za 200€
@miriam_bamboo ahoj
Mala si ho napokon?
Aký bol?
@luciferkax Nie, nakoniec som kupila Valco Snap a bola som max.spokojna!

@nika1020
Zdravim,
hladam madlo presne na tento tip kocika,co je vyysie na foto,chcem sa spytat,ci nahodou neviete,kde by som to zohnala na ten sportak a ci sa to da v pohode namontovat..vdaka