Kočík Dexter X3. Máte s ním skúsenosti?
ahojte,cchela by som sa spytat ci mate niektora skusenosti s kocikom dexter?
dikk 🙂
kitty pre co nemam cit??? 😕 😕 😕
nechapem. sorry ale nema to ani hlavu ani pätu co tu pises. chces povedat ze vies o pripade ze sa prevrhla trojkolka? a napr quinny ma pre teba aky tvar stvorec alebo kvader? lebo podla mna ak kocik splna europske normy tak nie je o com
iwonita tvarovo som myslela, tu striesku ma tak vyoko, a su aj ine farby ci len tie co na internete? aj to, ze sa neda polohovat.
to už nikdo o dextere nič nové?zaspal každý či čo?
čaute-ja mám už doma kočík dexter x3 zeleno-čierny a je velmi super.Na budúci týžden odfotím lebo mám v oprave tel. pá
sonita ahoj, tak to mame tu istu varku z ppluxbazar 🙂
len ja ho nemam doma, lebo nam ho p. meszarosova prinesie do ZA koncom marca. strasne sa nan tesim a tesi ma aj to, ze sa ti pozdava 🙂))
iwonita ahoj, no ja som sneho nadšená neviem sa vynadívať mám ho v obývačke a furd ho obzerám.Dcérka tam aj dala bábätko no super kočík.Ešte nemám doma autosedačku ale mi ho už chcela poslať ale do konca marca bude určite doma lebo som chcela celý zelený a tú vložku pre bábätko čierne ale iné doniesla.Tak som povedala radšej počkám na ten vysnívaní.Ináč je suprová ta p.meszarosova no mi sme tam boli viac než 2 hodiny a ona bola taká milá všetko poukazovala aj ked som jej povedala už teraz mám určite vybratí asi po hodine.Ja som si ešte u nej našla farbu ale mala to na 4 kolesovom a pýtala som sa teraz či si ho môžem zobrať a ona hej len to musí odskúšať, bol problém zo športovím lebo tam bola vada na konštrukcii kde má dieťatko nohy no ale ona zase to nie je problém vymením potah na inú konštrukciu a trvalo to len 5 až 10 min.A ja super beriem hned.Ešte vten večer o 22 ked sme prišli domov mm hovorím prosím ešte teraz mi to poskladaj a za pár minut bol kočík poskladaný suprový aj mm je sneho nadšení aj dcérka.Svokor hovoril že ten kočík sám ide.Ti kedy rodíš ja okolo 12 mája ale už sa neviem dočkať.som rada že aj ti máš ten istí. 🙂 🙂 🙂 🙂 😉
aaahoj ... tak kocik mame doma 🙂
vsetko je na nom super ... len ta farba je vymenena 🙂))))) sa mi zda ze sa to pani Meszarosovej stava dost casto ze nezada dobre objednavku ... no ale vsak krasny je, tak si ho nechavame taky aky prisiel 🙂 fotky dam do albumu uz coskoro....
iwonita-a aká farba ti prišla??????????
no chceli sme olivovo zelenu s takou strakatou a vsetky casti su v poriadku, akurat vanicka je cela strakata ... manzelovi sa to moc nepacilo ... ale mne hej, takze je to o.k.
inak je super ... som sa s nim uz prechadzala doma . uz mam aj fotky v albume, tak kludne kukni 🙂 ... aj ked neviem preco sa nam na fotkach farba javi ako hneda
ahojte dala som hore aj ja fotky môžte pozrieť
ešte nemám doma autosedačku bude doma začiatkom mája potom pofotím.
ahojte-mi používame už kočík a je velmi suprový aj iním sa lúbi že ide velmi lahko no ja som zneho dojatá aj mm s dcérkou.No nevymenila by som ho za štvorkolesový som strašne spokojná s trojkolesovým.Aj sa velmi lahko skladá je suprový.

kitty normalne si ma rozosmiala s tou geometriou 😀
No ja som este nepocula aby sa niekomu prevrhla trojkolka a to sa ich na svete predava hojne, nechapem o com sa tu toci aka stabilita alebo nestabilita, ja som pri skusani oboch kocikov nic take nepocitila 😕 😕
a to som vyskusala uz dosta trojkolesovych kocikov aj stvor 😅
A co sa tyka polohovania, to je vidiet uz na pohlad, ze dexter je ovela vacsi stupen sedu ako bexa, tam je to mozno rozdiel dva - tri stupne