Kočík DorJan Danny Sport Prestige 2011 Flower?
ahojte baby! máte niektorá tento kočík? mne sa veľmi páči len na živo som ho ešte nevidela len na nete a neviete kde na Slovensku ho predávajú ?
Ahojte, prosím Vás, nemáte niektorá návod k tomuto kočíku? My sme si ho boli dnes vyzdvihnúť v predajni, len nám bohužiaľ návod nedali. Ak by ste ho mali doma, boli by ste také zlaté a naskenovali a poslali mi ho? Budem vám veľmi vďačná.
@lady24 ahoj, prosim nemozes mi do spravy napisat, kde v Ziline ste boli tie kociky pozerat? Ktory to bol obchod? Dakujem krasne, velmi mi tym pomozes🙂
Pri Carefoure je taký drevenný domček na parkovisku - bambino kočíky a tam majú rôzne kočíky
@lusylienka Ahoj, nájdeš ho aj v Hlohovci.. my sme ho boli pozrieť tam 🙂
@vacica59 ahoj jee super dakujem to nemam daleko 🙂 , tam je ten obchod na tej nitrianskej ulici že?
@lusylienka No to som rada 🙂, obchod je na ulici Za poštou, je to iba mala odbočka z nitrianskej. Volá sa Aladdin.. najdeš aj ich stránku na nete.. 🙂 Stači keď si to daš do googlu ..
Tak nam tento tyzden dosiel kociarik - sunflower a je uzasny 😵 Som velmi spokojna a myslim ze aj manzel. Velmi lahko sa ovlada, do vytahu nam vojde a je aj velky, teda vanicka sa mi vidi dost priestranna. Celkovo sa mi zda ze je to kvalitny kociar za dobru cenu. Nas stal 400 eur. A inak plastenka a sietka su vo vybave kociara takze to nie je nutne objednavat. Zatial mame babo v brusku ale verim ze budeme aj pri pouzivani spoko
@danka.chomka
Aj si potom kupila ten Dorjan?ja sa neviem rozhodnut medzi dorjan dany sport 3 line a camarello q 12.poradi mi niekto?
@mata128 nakoniec som dorjan nekupila, lebo ma odradila jeho vaha a to ze by sa mi nezmestil do fabiovskeho kufra 😉 Tiez som chcela testovanu autosedacku, bezpecnu kedze vela cestujeme (kompatibilnu s podvozkom bez adapterov) a to jeho vajko mi to nesplanalo. skoncili sme pri brittax b-smart 3 s autovanickou romer baby safe sleeper kvoli castemu cestovaniu, a potom aj preto ze britax je lahsi a skladnejsi, to v mojom pripade muselo mat prednost. Dorjan je vsak stale velmi velmi pekny kociarik pre mna🙂
No ja strasne vaham medzi tym dorjanom a camarellom q 12
@vacica59 dakujem tak uz viem tam som bola na4D ultrazvuku na tej ulici a ten obchod som si tam nevsimla 🙂
@lusylienka On je tak vo dvore, ale je tam veľká tabuľa. Tú neprehliadneš 🙂
@vacica59 vdaka urcite sa tam pojdem pozriet 😉
Ahojte, aj mne sa najviac paci Danny Sport Prestige 2011 Flower, pozerala som na nete vsetky mozne kociky ale tento typ sa mi paci najviac a ked tak citam komentare je pre mna jasnym favoritom, len by som ho rada videla aj nazivo. Neviete ci ho predavaju aj v Ziline?
ja uz som rozhodnuta, len sa neviem rozhodnut pre farbu. preto by som ich chcela nazivo vidiet.
ahojte, neviete poradit kde sa da pozriet nazivo v BA, NR alebo okoli NM?
@kata13 No ja by som tiez isla dorjan pozriet niekde live. ..som z Ba a nechce sa mi verit , ze by tu v ziadnej predajni nebol k nahliadnutiu , ale tak potom najblizsie co viem , ze ho maju v Trnave v bambini, kukni ten obchodik na nete, ,tam je aj mapa ,sikovny obchod. uz sme tam raz boli , len dorjany mali vypredane. ..
@kata13 NO mne odtial ta teta volala min. tyzden ,ze im doviezli Butterfly a jednofarebny. .Ja chcem sice flower , ale aspon konstrukcne mi bude stacit ked ich uvidim nazivo a potom objednam dakde z netu. .tak kludne im cinkni , ci sa nepredali a verim ,ze ak sa tam vyberies potom, tak si nakupis aj ine veci.. maju tam kopu krascnych veciciek.. 🙂
no my ho máme len je dosť ťažký keď ho teraz porovnávam s inými kočiarikmi, na môj vkus má nejaká veľkú striešku na športovej časti a mne sa to nepáči ale inak do terenu v zime bol veľmi dobrý akurát sme 2 krát mali defekt
ja som ho konecne videla vcera nazivo, doviezli ho na predajnu a je nadherny. hnedy flower. dnes ho chcem aj kupit. nevadi mi, ze je tazsi, ked som skusala ine kociky co tam boli, lahsie neboli.
@mysiatko dakujem 🙂 tiez som to nejak tak skusala,len sa mi zda,ze to dobre nedrzi,musim to nejak este doladit. aj mne sa kocik velmi pacil,ked som ho kupovala, aj doteraz som bola spokojna,kym bol maly vo vanicke. vsetkym sa kocik pacil, lebo je fakt krasny. ale ta sportova cast- nemyslela som na to,ze ju budem pouzivat ovela dlhsie,ako vanicku. cakala som,ze uz bude kocik trochu lahsi,ako s vanickou a je to vlastne rovnake. sportova cast je sice pohodlna,ale dost tazka a robustna.novy sportovy kociar sa uz nechystam kupovat, nejak vydrzime v tomto, len idem dokupit mensi kociarik do auta. ty uz mas?
@pimma ano kupili sme chicco for me...mala som podmienku aby to malo otocnu sedacku a aby to bol golfac kôli priestoru v aute...som spokojna ale zatial sa vozime v dorjane ale na leto urcite budem pouzivat chicco
ahoj, prave som si vyguuglila tuto znacku a tiez sa mi velmi paci a co je skvele - skvela je aj cena v porovnani s ostatnymi. my cakame prirastok koncom jula - je mozne ten kocar niekde v okoli Ba vidiet, vyskusat? nech guuuglim ako chcem, zatial som nasla len i-netove shopy. dakujem za kazdu radu 😵

@mimuska1115 Ahoj, ja ho predavam ak by si chcela, tiez je zeleny len neni flower, mam ho v inzeratoch, je ako novy. Ten flower by som kvoli ekokozi nebrala, moze popraskat, ten nas sa da v pohode cely vyprat a ma aj vacsiu prirucnu tasku ako flower.