icon

Kočík DorJan Danny Sport Prestige 2011 Flower?

lucia1981
8. mar 2011

ahojte baby! máte niektorá tento kočík? mne sa veľmi páči len na živo som ho ešte nevidela len na nete a neviete kde na Slovensku ho predávajú ?

petulka3331
12. máj 2012

@karin01 Ahoj, v najbližšom okolí BA tieto kočíky zrejme nenájdeš. Najbližšie predajne, kde by ich mali mať sú v mestách Prievidza a Komárno. Na stránke Dorjan nájdeš aj adresy tých predajni.

petulka3331
12. máj 2012

@karin01 Ahoj 🙂 aj ja mám záujem o kočiar značky dorjan, tak čítam diskusie o ňom, no a práve som sa dočítala, že sa dodávaju do predajne na ulici Pekná cesta 3, takže predsa len sa v najbližšom okolí BA dajú vidieť. 🙂

kiakocikovsvet
13. máj 2012

@petulka3331 na tejto stránke nie sú všetky predajne, ktoré od nás odoberajú dorjan, ak napíšete mesto kde ho chcete vidieť, pošleme adresu s tel. kontaktom

kiakocikovsvet
13. máj 2012

@karin01 Bratislava,Senec,Trnava, ak potrebujete presné adresy alebo tel. kontak, radí poskytneme

karin01
13. máj 2012

dobry vecer, mozem teda poprosit o kontakt na predajnu v Bratislave? dakujem Karin

petulka3331
14. máj 2012

@kiakocikovsvet tak mňa by v tom prípade zaujímala predajňa v Poprade, ďakujem...

drahomira123
15. máj 2012

aj mna by zaujimala adresa v bratislave na predajnu pre kociky dorjan

kiakocikovsvet
16. máj 2012

AZOR
obchodné centrum
Poprad

kiakocikovsvet
16. máj 2012

@drahomira123
Pekná cesta 3
predajňa kočíkov ak máte záujem aj o tel.kontak tak nám napíšte

kiakocikovsvet
16. máj 2012

@petulka3331 firma AZOR,obchodné centrum, Poprad

kiakocikovsvet
16. máj 2012

@karin01 Pekná cesta 3, ak potrebujete tel.kontakt tak nám napíšte

petulka3331
23. máj 2012

@kiakocikovsvet No bola som tam, ale nemali ani jeden Dorjan. Ževraj ich tu veľmi mamičky nechcú, od kedy predajňa existuje, tak predali len 2. Je tu v blízkom okolí Popradu ešte nejaká ďalšia predajňa, kde by sa dal ten kočiar vidieť? Ďakujem.

kiakocikovsvet
23. máj 2012

@petulka3331 do Bardejova je Vám ďaleko ?

kiakocikovsvet
25. máj 2012

dám Vám ešte jednu adresu

lucianak
6. jún 2012

@kiakocikovsvet Prosím vás, dal by sa kočiar tejto značky pozrieť niekde v Košiciach? Ďakujem

kiakocikovsvet
6. jún 2012

Maderna predáva značku DorJan

saska2208
8. jún 2012

@lucia1981 ahoj, ja ho mam tiez kupeny,cely komplet aj s vajickom.viem ze tato tema bola rozoberana uz daaavno no chcem sa spytat bola alebo si snim spokojna? Nic sa nepokazilo. Ja mam ten zeleny crocus. Je krasny,uz len babo donho dat. Sportova cast pekne drzi? A vanicka je teda dost velka? Lebo ono pisu ze je velka,ale podla mna je ako kazda ina. Dakujem za odpoved.

saska2208
8. jún 2012

Inak ja som si ho bola pozriet v Trencine. Ak to niekomu pomoze,do IP napiste a povien vam co a ako. Je krasny ja ho mam. 🙂 dufam,ze budem spokojna

saska2208
8. jún 2012

@mykky ja somm mala vybraty taky lacnejsi,teda ukazovala som priatelovi objednavku potvrdzujucu, a llen tak som preklikla na stranku a vravim aj tento je pekny a bol to prave dorjan dany sport flower crocus,zeleny, a hned mi povedal,zrus objednavku,objednaj tento a ja vravim ale tento je o stovku drahsi, a on nevadi ale je krajsi.mimochodom predtym koccik bol tiez zeleny :D .D a novy

lucia1981
autor
8. jún 2012

@saska2208 ahoj! s kočíkom sme spokojný, vo vaničke bol malý aj cez zimu vo fusaku a v pohode sa zmestil, na jar sme dali až športovú časť a v nej spáva vonku aj teraz a má už 80 cm, je dosť veľká a priestranná, jediné čo nás na kočíku hnevá sú kolesá, už sme 2-3 krát menili tuším dušu, nevyznám sa do toho.... ale inak je super... 🙂

kiakocikovsvet
19. jún 2012

@lucia1981 skúste skontrolovať či sú kolesa správne nahustené

bettya
26. jún 2012

@georgia333 dobrý den, mozem sa spytat kde pred carrefourom je predajna s kocikmi? dakujem

marianna07
26. jún 2012

Dobrý,aj u nás sa dá kúpiť značka dorjan-kvalitné kočiky
Trenčín internetový obchod

tinushka13
3. júl 2012

Babuľky ja som včera u nás v mestečku zvanom Stupava 5km od BA.. vošla do predajne s kočíkmi.. a skoro som odpadla.. majú tam Dorjan Flower a aj Butterfly.. nádhera.. 🙂 krajšie než na nete.. praktické, veľké, odpružený. U mňa láska na prvý pohľad a ke%d ho dnes videl priateľ, konečná a záverečné slovo padlo DORJAN to vyhral. 😀 U nás sa da objednať akýkoľvek. Pracujú so stránkou www.kociky-autosedacky.sk ale na predajni je fakt ochotná babuľka čo rada predvedie a vysvetlí. Keby mali moju farbu tak už dnes ho beriem do auta 😀 😀

ivca82
4. júl 2012

@tinushka13 a Butterfly si nevidela náhodu fialovo-ružový a šedo-zelený? Ten druhý chcem ale pri tom prvom ak by náááhodou bola tá ružová taká nevýrazná, tak by som zvažovala 😅

tinushka13
4. júl 2012

@ivca82 Videla som šedo-zelený ale captiva mohican. na foto sa mi páčil. v real nie je až taký fajn.. 😒 pozerala si tu na bazáre? Ja som si tu vybrala kočík len mi kočka ešte neodpísala.. ☹ ale veľmi ho chcem..
pozri tu ružový: https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/hcdu/zac...
https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/vgti/dan...

Inak poviem ti v obchode mali vystavený butterfly bielo- čierny. Tú striešku mali zakazenú. Tá čierna farba ormálne pustila do tej bielej koženky ako bola tá strieška zložena. Ale predavačka vravela, že sa to dá vyčistiť. Nuž len neviem čo to urobí keď sa to operie. 😅 😅

Ja túžim po tomto,len čakám nech sa mi ozve: https://www.modrykonik.sk/bazar/kociky/ve27/dan...

ivca82
4. júl 2012

@tinushka13 fuuha,tak myslím, že tie farby budú asi rovnaké aj u Danny Sport Prestige Butterfly 2012 popozerám aj tu na koni aj na mmb,aspoň budem vidieť ako vypadajú farby po nejakom čase, díky za tip 🙂 No vyčistiť....viem ako som bola rada, že som vytriasla omrvinky s kočíka a nie ešte sa trápiť s flakmi od farby 😒 ☹ možno keby tam nedávali tú koženku, tak by to bolo iné..

kojka306
30. aug 2012

ahojte, kupila som si dorjan sport prestine, no vanicka, resp. vnutro bolo pred tym prane a neviem to asi spravne navrstvit na seba. nemohla by som poprosit o popis prip fotky hlbokej vanicky co kam patri?
kocik mam kupeny z MK

kiakocikovsvet
1. sep 2012

@kojka306 napíšte tel. kontakt a poradíme

zuzana1404
11. feb 2013

Ahojte maminy, chcem sa spýtať na kočík Dor Jan Sport model 2013, páči sa mi veľkosť vaničky aj športovej časti, ale čo jeho skladnosť do auta? Čítala som, že je veľmi veľký a ťažký a tiež veľa negat. recenzií na kolieska(časté defekty, odpadávanie koliesok) a brzdu- ťažké a hlučné ovládanie. Väčšina recenzií je pozitívnych, ale keďže už mám dve deti a aj nejaké tie skúsenosti s kočíkami, tak viem, že je veľa praktických vecí, na ktoré netreba zabúdať, napr. aj ľahká manipulácia, spoľahlivosť, nekazivosť, nehlučnosť, ľahké polohovanie bábätka. Tak neviem, mám ešte čas sa rozhodnúť a preto zbieram informácie.