Kočík easy go 2 us pre dvojičky

mamickalisticka
14. feb 2021

Ahojte, máte prosím skúsenosť s kočíkom easy go 2 us? Pre dvojky.. Alebo skôr solar duo? Je lepšie ich mat za sebou alebo vedľa?

11lienka11
14. feb 2021

Ja som mala bugaboo donkey, najlepší kočík pre dvojičky. Je síce drahší ale dá sa dobre predať alebo kúpiť používaný. Lepšie sa ovláda podľa mňa kočík keď sú deti vedľa seba.

jajka71
14. feb 2021

To ako keby si sa pýtala ci dlhé ci krátke vlasy, sú mamičky a deti ktorým vyhovovalo tak, sú také, čo im to vyhovovalo inak, ja keby som mala mat dvojičky zajtra tak jednoznačne bumbleride Indie twin, dvojičky mali dosť miesta, dosť miesta na nákup, zvládol aj terén, nezavadzali si, všade som sa vošla a krásne sa im v ňom spalo, nehovoriac tom ze kebyže mam novy od počiatku, tak si vy nesiem dvojičky vo vanička h za rúčky na 2he nadzemné kde sme 3r bývali bez výťahu. . A nedošlo by k nehode kebyže mame novu konštrukciu.... Ale sú mamičky, ktorým vyhovovalo mat detičky tvárou od seba ci detičky za sebou ( my sme mali aj Jane twin ci Graco duo). Každej vyhovuje niečo iné.... Každá má ine podmienky na odkladanie kočíka ci iné nároky na kočík ako taký. ....