Kočík Easy Go Optimo
Ahoj dievcata, ak by ste mala niektorá náhodou záujem predávam kočík, nie z dôvodu nespokojnosti, ale my sme rozcestovani a dostali sme sportiak, mam trojkombi, farba sand, kupovaný v januári tohto roku, používaná len hlboká vanička, zhruba 3 mesiace, sportak nedotknuty zabalený v krabici, vajíčko s adaptermi na kočík, kolieska originál plastové a dokupene nafukovacie, pláštenka, nánožník a taška sú samozrejmosťou, PC bola 520, teraz 360 🙂
@jani255 ahoj,prosim ta,to je tento kocik?
http://www.detsketuzby.sk/detsketuzby/eshop/1-1...
Dakujem
Skladacia? Od nutra má také vystuze,je úplne pevná ..
@matulya
@jani255
Pozerala som toto video a v nom skoro v polovicke sklada vanicku,tak z toho som to vydedukovala
My sme ju zložili keď došiel kočík a od vtedy som to vôbec nerozoberala..aj som na to zabudla .vôbec nieje vidieť,ze je skladacia 😀
Chcem sa spytat,pri skladani konstrukcie do auta,musia sa vybrat kolesa?
Ak sa nieco da do kosika,nevlaci sa potom po zemi?
V sportovej casti je take okienko.Da sa zavriet?Napr.v zime,aby tadial nefukalo.
Dakujem 😉
Kto je prosim vyrobca tohto kočíka ?? Je skladny ?
@katkaakarinka poliaci 😆 a je o trosicku len mensi ako bezna trojkombinacia, ked sa daju kolieska dole, tak to je lepsie, ako s nimi. Ja som kvoli tomu aj kupovala, aby sme usetrili trosku viac miesta v aute, ale velmi sme si nepomohli 😉 Ak mozem poradit a chces skladny kociarik, tak si kup cisto len sportiak nejaky, toto je predsa len trojkombinacia, aj ked da da kupit cisto len sportovy.
@dzubo Myslim, ze kazdy kociarik teraz funguje takto, ze sa sklada ta hlboka cast, lebo aj my sme to takto mali a kopec ludi tiez. Nam tiez takto prisiel, sme to vystreli a bolo. Boky boli uplne normalne pevne, ani by ma nenapadlo, ze boli zlozene.
Ja predávam. Ak by mal.niekto záujem. Vieme sa dohodnúť na cene.
Baby kúpim nafukovacie kolesá na optimo easy go.... Ďakujem
@ludmila1307 ja mam aj tak pocit (mozno nespravny),ze bude v zime prefukovat ☹,ked sa takto sklada ta vanicka....
Este musim pouvazovat nas tym,inak sa mi kocik paci 🙂
@dzubo ako kocik je pekny, ale ako hlboky by som ho nekupovala, ak teda mozem poradit, prefukovat ho urcite sice nebude, ale je kopec inych lepsich kocikov, je dost tvrdy a neda sa hojdat, mne by toto vadilo.
@jankavlck mám na predaj nafukovacie kolesa
@sussana2005 cena?
@jankavlck tak za 30€.sú úplne ako nove.mali sme ich vonku asi 3krat. Nové stálI 45€kupované Z detského obchodu kde.sme kúpili aj kočík Easy go.
@sussana2005 . Ďakujem už som kúpila 😉
Dobrý deň máte niektorá na predaj ešte tento kočík športový ďakujem
@nelinka158 v bazári ho má nahodený nikolv tak pozrite.

@matulya prosim ta,co je to zaznacku a typ kocika na obrazku?Dakujem 😉