icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
dzubo
29. máj 2017

@matulya prosim ta,co je to zaznacku a typ kocika na obrazku?Dakujem 😉

jani255
15. jún 2017

Ahoj dievcata, ak by ste mala niektorá náhodou záujem predávam kočík, nie z dôvodu nespokojnosti, ale my sme rozcestovani a dostali sme sportiak, mam trojkombi, farba sand, kupovaný v januári tohto roku, používaná len hlboká vanička, zhruba 3 mesiace, sportak nedotknuty zabalený v krabici, vajíčko s adaptermi na kočík, kolieska originál plastové a dokupene nafukovacie, pláštenka, nánožník a taška sú samozrejmosťou, PC bola 520, teraz 360 🙂

dzubo
15. jún 2017

@jani255 ahoj,prosim ta,to je tento kocik?
http://www.detsketuzby.sk/detsketuzby/eshop/1-1...
Dakujem

matulya
15. jún 2017

@dzubo aj ja mám tento na predaj až by si mala záujem..

jani255
15. jún 2017

@dzubo áno je to on, prepac, zabudla som fotky pridať 🙂

dzubo
15. jún 2017

@matulya
@jani255
Zvazujem ho,len sa mi nepozdava ta skladacia vanicka....neviem...

matulya
15. jún 2017

Skladacia? Od nutra má také vystuze,je úplne pevná ..

jani255
15. jún 2017

@dzubo vanička nie je skladacia, je pevná,ale ja dosť aj vajíčko využívam na kocikovanie tam sa malej páči, vies len z auta vyberiem a nakliknem, v obchodoch a podobne 🙂

dzubo
15. jún 2017

@matulya
@jani255
Pozerala som toto video a v nom skoro v polovicke sklada vanicku,tak z toho som to vydedukovala

https://www.youtube.com/watch?v=rKpBeVyqIoI
matulya
15. jún 2017

My sme ju zložili keď došiel kočík a od vtedy som to vôbec nerozoberala..aj som na to zabudla .vôbec nieje vidieť,ze je skladacia 😀

jani255
15. jún 2017

@dzubo aha to si myslela, no ved jasne raz a navždy ju zlozis a viac neskladas 🙂

dzubo
16. jún 2017

Chcem sa spytat,pri skladani konstrukcie do auta,musia sa vybrat kolesa?
Ak sa nieco da do kosika,nevlaci sa potom po zemi?
V sportovej casti je take okienko.Da sa zavriet?Napr.v zime,aby tadial nefukalo.
Dakujem 😉

jani255
16. jún 2017

@dzubo nie kolesá nemusíš skladať, športovú časť som ešte nemala zloženú, tak ti neviem povedať 😉

jani255
16. jún 2017

@dzubo ja som mávala full košík s nákupom, nikdy sa nevlacil, on nie je taký chatrny 🙂

denniya
16. jún 2017

@dzubo na sportovej casti je to okienko z igelitu takze tam nefuka+ strecha sa da este rozzipsovat a tam je dalsia sietka

dzubo
16. jún 2017

@denniya aha...dakujem 😉

katkaakarinka
22. jún 2017

Kto je prosim vyrobca tohto kočíka ?? Je skladny ?

ludmila1307
22. jún 2017

@katkaakarinka poliaci 😆 a je o trosicku len mensi ako bezna trojkombinacia, ked sa daju kolieska dole, tak to je lepsie, ako s nimi. Ja som kvoli tomu aj kupovala, aby sme usetrili trosku viac miesta v aute, ale velmi sme si nepomohli 😉 Ak mozem poradit a chces skladny kociarik, tak si kup cisto len sportiak nejaky, toto je predsa len trojkombinacia, aj ked da da kupit cisto len sportovy.

ludmila1307
22. jún 2017

@dzubo Myslim, ze kazdy kociarik teraz funguje takto, ze sa sklada ta hlboka cast, lebo aj my sme to takto mali a kopec ludi tiez. Nam tiez takto prisiel, sme to vystreli a bolo. Boky boli uplne normalne pevne, ani by ma nenapadlo, ze boli zlozene.

sussana2005
24. jún 2017

Ja predávam. Ak by mal.niekto záujem. Vieme sa dohodnúť na cene.

jankavlck
28. jún 2017

Baby kúpim nafukovacie kolesá na optimo easy go.... Ďakujem

dzubo
29. jún 2017

@ludmila1307 ja mam aj tak pocit (mozno nespravny),ze bude v zime prefukovat ☹,ked sa takto sklada ta vanicka....
Este musim pouvazovat nas tym,inak sa mi kocik paci 🙂

lea_nr
29. jún 2017

@dzubo nemá tam čo prefukovať. Je to normálna vanička. Aj tak bude tam mať deku, fusak a nánožník takže tam nemá čo prefúknuť (dcèra sa narodila vo februári)

ludmila1307
29. jún 2017

@dzubo ako kocik je pekny, ale ako hlboky by som ho nekupovala, ak teda mozem poradit, prefukovat ho urcite sice nebude, ale je kopec inych lepsich kocikov, je dost tvrdy a neda sa hojdat, mne by toto vadilo.

sussana2005
30. jún 2017

@jankavlck mám na predaj nafukovacie kolesa

jankavlck
5. júl 2017
sussana2005
14. júl 2017

@jankavlck tak za 30€.sú úplne ako nove.mali sme ich vonku asi 3krat. Nové stálI 45€kupované Z detského obchodu kde.sme kúpili aj kočík Easy go.

jankavlck
20. júl 2017

@sussana2005 . Ďakujem už som kúpila 😉

nelinka158
3. aug 2017

Dobrý deň máte niektorá na predaj ešte tento kočík športový ďakujem

lea_nr
3. aug 2017

@nelinka158 v bazári ho má nahodený nikolv tak pozrite.