Kočík Easy Go Optimo
Ahoj dievcata, ak by ste mala niektorá náhodou záujem predávam kočík, nie z dôvodu nespokojnosti, ale my sme rozcestovani a dostali sme sportiak, mam trojkombi, farba sand, kupovaný v januári tohto roku, používaná len hlboká vanička, zhruba 3 mesiace, sportak nedotknuty zabalený v krabici, vajíčko s adaptermi na kočík, kolieska originál plastové a dokupene nafukovacie, pláštenka, nánožník a taška sú samozrejmosťou, PC bola 520, teraz 360 🙂
@jani255 ahoj,prosim ta,to je tento kocik?
http://www.detsketuzby.sk/detsketuzby/eshop/1-1...
Dakujem
@matulya
@jani255
Pozerala som toto video a v nom skoro v polovicke sklada vanicku,tak z toho som to vydedukovala
My sme ju zložili keď došiel kočík a od vtedy som to vôbec nerozoberala..aj som na to zabudla .vôbec nieje vidieť,ze je skladacia 😀
Chcem sa spytat,pri skladani konstrukcie do auta,musia sa vybrat kolesa?
Ak sa nieco da do kosika,nevlaci sa potom po zemi?
V sportovej casti je take okienko.Da sa zavriet?Napr.v zime,aby tadial nefukalo.
Dakujem 😉
@katkaakarinka poliaci 😆 a je o trosicku len mensi ako bezna trojkombinacia, ked sa daju kolieska dole, tak to je lepsie, ako s nimi. Ja som kvoli tomu aj kupovala, aby sme usetrili trosku viac miesta v aute, ale velmi sme si nepomohli 😉 Ak mozem poradit a chces skladny kociarik, tak si kup cisto len sportiak nejaky, toto je predsa len trojkombinacia, aj ked da da kupit cisto len sportovy.
@dzubo Myslim, ze kazdy kociarik teraz funguje takto, ze sa sklada ta hlboka cast, lebo aj my sme to takto mali a kopec ludi tiez. Nam tiez takto prisiel, sme to vystreli a bolo. Boky boli uplne normalne pevne, ani by ma nenapadlo, ze boli zlozene.
@ludmila1307 ja mam aj tak pocit (mozno nespravny),ze bude v zime prefukovat ☹,ked sa takto sklada ta vanicka....
Este musim pouvazovat nas tym,inak sa mi kocik paci 🙂
@dzubo ako kocik je pekny, ale ako hlboky by som ho nekupovala, ak teda mozem poradit, prefukovat ho urcite sice nebude, ale je kopec inych lepsich kocikov, je dost tvrdy a neda sa hojdat, mne by toto vadilo.
@jankavlck tak za 30€.sú úplne ako nove.mali sme ich vonku asi 3krat. Nové stálI 45€kupované Z detského obchodu kde.sme kúpili aj kočík Easy go.

@matulya prosim ta,co je to zaznacku a typ kocika na obrazku?Dakujem 😉