Kočík Easy Go Optimo
Ja predavam .. v tej bezovej -svetlo hnedej verzii 🙂
Tento kociar je dobry ze je lahky a spratny. Vanicka ok ale v zime to bolo tazke. Teraz ked uz mala sedi je to celkom v pohode. Kamoska ma vzhladovo identicky no o 100€ drahsi a ma to iste takze za ten peniaz si myslim ze v pohode len obcas teeba premazat 😁
Baby prosim Vas, neviete mi poradit kde zozeniem nahradne plastne na tie predne male kolieska? Kupila som kocik od jednej maminy na prednom kolese je defekt a su aj dost zodrane :( dakujem za odpoved
Nám kocik vrzgal kúpila som wd sprej a už jazdime bez vŕzgania 🤗😊
Baby praskali aj vám rafiky na kolieskach? ??
Na nafukovacich
Maminky, nemá niekto na predaj vajíčko k tomuto kočíku???
@nini29dobry vecer, je to este aktualne???
Ja mám 3komb. zatial vyuzivam len vajicko a vanicku. Som s nim velmi spokojna. Akurat odporucam nafukovacie kolesa. Konstrukcia mi nehrka ani nevrzga, prekocikovala som snim celu zimu na Kysuciach.
ahojte, mate niekto tento sportiak? su na nom nejake chyby?
@zuzuliennka1 pouzivam sportovu cast,zatial som negativa nenasla
@danky24 ahoj, prosim ta - ten kocik, ked je zatazeny, ze sa mu tak rozchadzaju kolieska? to si mala na mysli?
No v podstate áno teraz aj keď idem po rovnej ceste celý sa trasie ale sak už to malej nevadi
Ahojte baby, boze ako by to bolo vcera ked som to tu zakladala a dnes sme sa rozhodli ze nasho tatosa predame. Mala v nom uz od noveho roku nesedela. Kde ten cas leti....
@danky24 a kolko vazi dcera? lebo pisu ze do 15kg a chcem ho kupit synovi, kamoska ho ma, dllho hladala sportiak aj do lahu, aj otocny v oboch smeroch, aj dost vysoky - a ona je spokojna
baby a este sa chcem opytat - ak ho vezmem, kde sa daju kupit nafukovacie kolesa?
@zuzuliennka1 ja som kupovala.nafukovacie na aladdin.sk
@zuzuliennka1 mala ma 8kg ale sesternicin ma 11 a to isté. V tom je super ze sa da dat do ľahu a aj v oboch smeroch.
@danky24 viem, prave preto ho aj chcem 😊

Baby nevrzga vám ten kočík? Mňa to strašne znervózňuje