icon

Kočík Easy Go Optimo

martinkaa299
3. júl 2016

našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

Kočík Easy Go Optimo
jenn44
12. apr 2018

Baby nevrzga vám ten kočík? Mňa to strašne znervózňuje

sibicelka
14. apr 2018

Ja predavam .. v tej bezovej -svetlo hnedej verzii 🙂

danky24
14. apr 2018

@jenn44 my sme ho mali v zime iba na balkone kde spava do obeda mala a na von sme mali iny a aj tak vrzga a hlavne kolesa sa ohli alebo ako to nazvat. Rozmyslam ze pojdem reklamovat. Len sa k tomu neviem dokopat

alexch
14. apr 2018

@danky24 vrzganie a vykrivenie kokies sme mali aj my a vobec to nevyreklamovali podla nich je to ok. Tento polsky kocik nikdy viac som rada ze som sa ho zbavila

jenn44
14. apr 2018

@danky24 ako ohli? Nemáš foto?

jenn44
14. apr 2018

@alexch fajne...mne sa zdá byť ok len to vŕzganie no...ja mám i predošlý starý a poľský tak neviem či to tak ma byt alebo nie

monik297
14. apr 2018

@jenn44 Presne aj my máme ten istý problém. A to sme prvý majitelia. Ak nezabudnem tak aj ja pridám foto. Preto si myslím, že jedine čo je dobré na tomto kočíku je vanička, ktorá sa dá komplet vyprať. 😂

danky24
15. apr 2018

@jenn44 zle sa to foti ale akoby bola 8 na kolese viac na pravom

danky24
15. apr 2018

Tento kociar je dobry ze je lahky a spratny. Vanicka ok ale v zime to bolo tazke. Teraz ked uz mala sedi je to celkom v pohode. Kamoska ma vzhladovo identicky no o 100€ drahsi a ma to iste takze za ten peniaz si myslim ze v pohode len obcas teeba premazat 😁

jenn44
15. apr 2018

@danky24 ďakujem hm nevidím nejako, ale to by mi tak nevadilo skôr ma naozaj štve to vrzganie...zajtra ho celý nastriekam wd :D a áno...ja celkovo usudzujem že áno...kočík za ten peniaz pekný ozaj...

monik297
15. apr 2018

Pridávam aj ja foto. Mne sa zdá, že je ako rozčapená kačica a to s týmito plastovými kolieskami sa dá na ňho ako-tak pozerať. Keď sú tam nafukovacie je to čistý masaker😂.

danky24
16. apr 2018

@monik297 presne si to nazvala rozcapena kacica u teba je to viac lave u nas viac prave. No co uz snad ho nebudeme dlho uz potrebovat a potom pojde 😉

8deni9
21. apr 2018

Baby prosim Vas, neviete mi poradit kde zozeniem nahradne plastne na tie predne male kolieska? Kupila som kocik od jednej maminy na prednom kolese je defekt a su aj dost zodrane :( dakujem za odpoved

sibicelka
21. apr 2018

@8deni9 predpokladam ze len u vyrobcu, resp.dovozcu.
Popr.skuste kontaktovat nejaky cykloobchod, ale myslim, ze drzat to nebudu a nevidim to ani ruzovo s objednanim....

lenkamydlekova
30. apr 2018

Nám kocik vrzgal kúpila som wd sprej a už jazdime bez vŕzgania 🤗😊

vivien1990
10. máj 2018

Baby praskali aj vám rafiky na kolieskach? ??

vivien1990
10. máj 2018

Na nafukovacich

piatyapril
10. máj 2018

Maminky, nemá niekto na predaj vajíčko k tomuto kočíku???

piatyapril
10. máj 2018

@nini29dobry vecer, je to este aktualne???

mivalik
10. máj 2018

Ja mám 3komb. zatial vyuzivam len vajicko a vanicku. Som s nim velmi spokojna. Akurat odporucam nafukovacie kolesa. Konstrukcia mi nehrka ani nevrzga, prekocikovala som snim celu zimu na Kysuciach.

zuzuliennka1
28. máj 2018

ahojte, mate niekto tento sportiak? su na nom nejake chyby?

mivalik
28. máj 2018

@zuzuliennka1 pouzivam sportovu cast,zatial som negativa nenasla

zuzuliennka1
28. máj 2018

@danky24 ahoj, prosim ta - ten kocik, ked je zatazeny, ze sa mu tak rozchadzaju kolieska? to si mala na mysli?

danky24
29. máj 2018

No v podstate áno teraz aj keď idem po rovnej ceste celý sa trasie ale sak už to malej nevadi

martinkaa299
autor
30. máj 2018

Ahojte baby, boze ako by to bolo vcera ked som to tu zakladala a dnes sme sa rozhodli ze nasho tatosa predame. Mala v nom uz od noveho roku nesedela. Kde ten cas leti....

zuzuliennka1
4. jún 2018

@danky24 a kolko vazi dcera? lebo pisu ze do 15kg a chcem ho kupit synovi, kamoska ho ma, dllho hladala sportiak aj do lahu, aj otocny v oboch smeroch, aj dost vysoky - a ona je spokojna

zuzuliennka1
4. jún 2018

baby a este sa chcem opytat - ak ho vezmem, kde sa daju kupit nafukovacie kolesa?

mivalik
4. jún 2018

@zuzuliennka1 ja som kupovala.nafukovacie na aladdin.sk

danky24
5. jún 2018

@zuzuliennka1 mala ma 8kg ale sesternicin ma 11 a to isté. V tom je super ze sa da dat do ľahu a aj v oboch smeroch.

zuzuliennka1
5. jún 2018

@danky24 viem, prave preto ho aj chcem 😊