Kočík Easy Go Optimo
našla som tento kočík a dosť sa mi pozdáva ale žiaľ nenašla som naň žiadne recenzie. Nájde sa tu mamička ktorá ho používa?

@wewejanko áno. na obrubníky sa ťažšie vychádza, tiež nerovnosti... nafukovacie kolieska sú vraj lepšie, už ich idem kupovať aj ja... a chcem sa opýtať - používaš kočík v sede? alebo v ľahu?
@sindas ahoj prosim ta a skusala si niekedy aj dofukat tie kolieska?
@jenn44 prosim ta a aj si ich doma niekedy dofukavala?
@mivalik a aj si niekedy dofukavala kolieska?
@zuzuliennka1 ano, od novembra min.roku zatial len raz
@mivalik no, ja som si kupila v obchode taku tu hustilku co sa s nou bicykle fukaju ale to nefunguje, lebo mi koleso este viac vyfuci, asi to bude chciet inu pumpu....dakujem
@zuzuliennka1 muz to fukal kompresorom
@mivalik uz som aj ja poverila manzela, nech to skusi s tym 😊
@zuzuliennka1 pouzivam aj aj, maly mi este doobeda spi v kocari, tak dokonca ho aj otacam k sebe ked ide spat a potom prehadzujem ked sa zobudi lebo sa mu tak lepsie pozera ... mam aj nafukovacie no vobec to nepomohlo, kocik doslova musim tlacit :(
@wewejanko mne sa zda, ze na nerovnostiach, strku a tak - ze tak moc nehrka....kedze nema pruzenie, tak jasne ze jamy, pokrceny asfalt a tak nezvlada ani s nafukovacimi, ale o nieco je to lepsie
Ahojte vedeli by ste mi poradiť kde sa dá kúpiť nanožík alebo či sa vôbec dá ?
@vivien1990 a nedali ti ho priamo s kocikom? inak podla mna je zbytocny, kym dieta nesedi, podla mna je dost kratky, hore zacina vlastne az pri rucke; ja som to teraz poriesila jesennym fusakom, nanoznik absolutne nepouzivam
@zuzuliennka1 uz sme ho predali, krpec sa mi v nom skoro prekotil ked sme isli na obrubnik, najhorsi kocar na svete :( uz som povedala,ze nebudem pozerat na vzhlad a kupili sme Valco, fakt top kocik 🙂 tiez som ho otacala, ked maly spal k sebe, jed sa zibudil od seba... na tom kociku je dobra ken strieska a ulozny priestor inak hroza
Mali sme ho asi tri mesiace no predala som ho... Hrozne za tlačil A tie kolieska no hrôza aj nafukovacie sme mali A ťažko sa tlačilo...pre môjho syna bol veľmi už malý vyrástol V ňom....už by som tento kočík nikdy nekupila.... Kúpili sme concord A za mňa top kočík
@wewejanko no je to aj o zvyku, mne to uz ani tak nevadi, uz viem ako s nim mam vychadzat na obrubniky a tak, a nerovnosti - no v prvom rade mame v ba otrasne chodniky, tam kde byvam, proste kazdych 5cm vymol je otras na akykolvek kocik podla mna....
nie je to ziadna extra trieda, ale zas ani nebol drahy, pre mna je dost vysoko rucka (mam 178cm) takze to bolo pre mna top kriterium, no a strieska a nakup. kocik su super...
Mamičky, predávam náš easy go optimo nakoľkoho už vôbec nevyužívame. Dcérka sa už nechce voziť.
Baby neposúva nejaká Z vás nánožník na športový kočík
Ku kočíku easy go ootimo dávajú všetko?
@matulik1994 ja som dokupovala zvlast len rukavniky na zimu a nafukovacie kolesa. Prebalovacia taska sa musela tiez dokupit extra, tu som mala ale inu objednanu z ali.
@mivalik nánožnik, taška, igelit boli k nemu?
@matulik1994 taska nie,ako pisem vyssie. Ale plastenky aj na vanicku aj na sportiak aj nanoznik ano.
@mivalik z Aliexpress ste to ako objednala
@matulik1994 kočík ste z akej stránky objednávala?
Ja som objednala odtiaľto: https://www.mravcek.eu/kategoria/kociky/kombino...
Treba čítať, určite aj na iných stránkach píšu, čo je v cene.
@matulik1994 kocik ako 3kombi som objednala z mravcek.eu a na Aliexpresse som objednala tasku na kocik resp.ruksak, ale nie tu ktora je od toho kocika ale uplne inu.
@mivalik ste spokojná so športovým?
@matulik1994 ano, som spokojna so vsetkym co sa tohto kocika tyka,pouzivam ho od novembra 2017
@mivalik Zapínanie nanožnika je aké

ahojte maminy aj my mame
optimo ako ste s nim spokojne ? mne sa strasne tazko ide na obrubniky