icon

Kočík - GB premium C990R

chocholuska
23. júl 2013

Ahojte. Dnes sme s manželom videli novinku od firmy GB, konkrétne typ Premium C990R. Vyzeral výborne a v dvoch obchodoch nám ho predstavovali ako výborný kočík za výbornú cenu. Trojkombinácia vychádzala okolo 550€. Chcela by som sa spýtať, či ste ho už niekto videli a čo vám na to predajcovia vraveli. Je to holandská značka, konštrukcia je hliníková a veľmi ľahká. Materiál vyzeral tiež kvalitne, len sa obávame, aby sme sa neoklamali, keď nevieme posúdiť s recenziami od rodičov a čakáme prvé bábätko, čiže je to prvá skúsenosť s kupovaním kočíka. Ďakujeme za rady.

Kočík  - GB premium C990R
Strana
z5
karidap
2. okt 2013

@magimary bola to predajna predeti.sk pozri ich net http://www.predeti.sk/ maju tam aj cislo Tel.: 0911 799 331

skus im zavolat ci ho maju na predajni

duratlicka
2. okt 2013

Tak ak ma ako sportovy 14kg,tak to si rovno mozem kupit 13kg Baby Jogger City versa s nafukovacimi a budem mat aspon lepsiu kvalitu.

magimary
2. okt 2013

@karidap v Pre deti sme boli, ale to je OC Korzo a tam ho (pred 4 dňami ) nemali 😕
či aj na Košickej je to isté nákupné centrum Pre deti? 😕

@duratlicka prečo by mal mať tento GB menšiu kvalitu? 😕

karidap
2. okt 2013

@magimary ahoj ano na tej kosickej je to ta ista firma , fakt tam skus zavolat.

duratlicka
2. okt 2013

@magimary BJ su kociky uz s nejakou povestou,rokmi overene a vyborne.

eliska07
2. okt 2013

@magimary Ak môžem, my síce tento kočík kupovať nejdeme, ale videli sme ho naživo aj nám ho predvádzali, pretože ma dizajnovo celkom zaujal.
Videla som ho v dvoch farbách, v tej šedej aj v tej čiernej, čo je zvnútra taká horčicová alebo aká.

Určite by som kupovala aj hlbokú vaničku. Ten šporťák sa síce dať spraviť na vaničku, ale keďže sú tam už popruhy a je tam aj polohovanie, nenazvala by som to plnohodnotnou vaničkou.

Športová verzia bola v pohode, prišla mi dosť náročne ovládateľná, veľa popruhov. To, že sa dá spraviť na "hlboký" kočík, to by som vyzdvihla ako plus asi tak pri pol ročnom až ročnom dieťati, ak vám v kočíku ešte spáva, je to praktické a v pohode. Ale keď sa popruhmi upravila na klasickú športovú verziu, prišla mi taká "naskladaná" a to, čo sa vlastne popruhmi stiahlo mi tam vadilo - ale to je len o dizajne. Stále vyzerala športová verzia lepšie ako poľské kočíky.

Nevýhodou mi prišlo, keď kočík pani zložila. Prišiel mi zložení obrovský - myslím konštrukciu, ale to je samozrejme tým, že je to aj jeden podľa mňa z väčších kočíkov. A to, keď som si predstavila, že ho mám skladať sama a dávať do auta a von, tak to bola tiež jedna z vecí, ktoré ma odradili. Ale ten, kto nebude kočík často skladať, takému môže v pohode vyhovovať.

Kočík - v hlbokej, aj športovej verzii - mi príde dostatočne priestranný, nie ako niektoré "moderné" typy kočíkov. Cena je pri ňom úplne super. Verzia koliesok mi prišla ako na poľských kočíkoch, ale predavačka mi povedala, že je to anglický kočík, tak ak je to pravda, tak predpokladám, že na kvalite si dali záležať snáď viacej ako u tých poľských.

magimary
2. okt 2013

@eliska07 ďakujem veľmi za názor! cením si to!
ja osobne mám už čoskoro polročného chlapčeka, takže hlbokú vaničku by sme nepotrebovali, no zároveň na spinkanie by nám to rozloženie športovej verzie veľmi bodlo a čo sa týka veľkosti po zložení kočíka, tak to mi nevadí tiež, nakoľko ja kočík nebudem nikdy skladať (neskladám ani teraz, keďže na cestovanie máme skladný golfáčik), a dokonca nemám výhrady ani voči tej nepolohovateľnej rúčke, keďže sme obaja cca rovnako vysokí (vyšší), takže pre mňa má ozaj len výhody,
akurát je na náš vkus trochu drahší...
každopádne - i napriek týmto pozitív. referenciám pre nás- bez vyskúšania by sme ho nekúpili...
takže, vďaka aj @karidap , určite si tam zavolám a ešte raz sa tam vyberieme 😉 🙂

jan88
3. okt 2013

Dobry den uvazujeme tiez o kupe tohto kocika ale nevieme sa rozhodut. Porovnavame tento kocik este s camarello malaga. Nevieme sa pre ktory rozhodnut. Mozte poradit ak ma niekto skusenosti s tymiyo kocikmi. Za odpoved dakujem.

vtec
7. okt 2013

Ahojte baby. Prosim ak vie niekto adresu kde by som ho mohol kupit v mestach KOSICE, PRESOV, POPRAD. Dakujem velmi pekne 🙂

magimary
7. okt 2013

@vtec tu je aj prešov, v týchto predajniach ho majú
(ak práve nie je vypredaný, ako som zažila aj ja,
treba si tam najprv cinknúť 😉):
http://www.predeti.sk/dokument/predajne

vtec
7. okt 2013

@magimary Dakujem pekne 🙂

jan88
7. okt 2013

Tento kocik ma ale 2 nevyhody vajce sa neda upevnit na ISOFIX a nedavaju tasku k nemu co predrazi cenu. My nad nim tiez uvazujeme.

janajanea
6. nov 2013

mne tento kocik pride sikovny...zatial som rozhodnuta pren. Neviem vsak nikde najst inu farbu ako ciernu (co mi pride dost morbidne) alebo siva...chcela som nieco pestrejsie. Z akej stranky ste ho objednavali Vy? dakujem

tatianahari
6. nov 2013

dnes mi prave prisla 3kombinacia tohto kociku,je sice sedy ale nam sa velmi pacil,cierny sme nechceli kvoli slnku ze rychlejsie vybledne a aj v lete viac pecie slniecko,videla som ho este v zelenom a fialkovom ale je pravda ze v obchodoch maju bud sedy alebo cierny ale myslim ze sa da objednat. My sme objednavali kocik z bambini.sk (z Trnavy) velmi mily pristup kocik mi dorucili na druhy den,ale zrovna ho mali na sklade takze sme mali stastie

magimary
6. nov 2013

@janajanea my sme ho v sobotu kúpili v predajni "pre deti" a kúpili sme šedý, s tým, že to doplnkami pekne doladíš do pestra

pegas174
25. nov 2013

aj ja uz mam tento kocik a je krasny. vanicku mame sedu a sportak fialovy. vyborna je najma strieska kt. sa da uplne stiahnut a na babo vobec nefuci, manipuluje sa mi s nim dobre, ma velke nafukovacie kolieska. kocik je dost vysoky, rucka sa neda polohovat, takze najlepsie si ho vyskusat aby vam nebol do ruky vysoky. mam takmer 3 rocnu dceru a este sa don zmesti. len k nemu este hladam skejtik, neviete poradit aky by tam sedel?

bocko82
27. nov 2013

od dnes je na kočík akcia, 444€ a autosedačka je gratis 🙂, farby sa dajú kombinovať 😉

emogeon
8. feb 2014

baby citam ze na kocik su skor pozitivne reakcie ako negativne , na inej stranke je to naopak, rozhodujem sa pre neho alebo x lander move... ako je to s tymi kolesami kocky daju sa odnimat?@cherinna @zamira
@sheronka @monika.ki

lenoca
9. feb 2014

Baby nechcelo sa mi to tu čítať všetko ale ja tento kočíček mám a poviem vám je fakt super! Tá strieška je veľmi praktická,vanička nieje maličká a uzučká ako pri iných kočíkoch malá má 2mes. 7 kilo a stále sa zmestíme krásne aj v overali a s fusakom do základnej vaničky, zatiaľ čo kamoška už mení na športovú lebo jej 7 kilový syn sa do concordáckej základnej nemestí....Jediné čo by sa dalo považovať za chybu je to že rúčka sa nedá nastaviť a kolieska sú nafukovacie aj keď mne osobne to nevadí... 🙂

lupitta
20. mar 2014

.., my ideme reklamovat. Vypadava zadne koliecko. Inac spokojnost

nikita4799
3. apr 2014

Kocik GB ci uz ako sportovy kocik ktory sa preraba na vanicku alebo 3 kombinacia ,, Je velmi dobry kocik kvalitny Material Vobec nevyzera lacne teda aspon Pri type V sedej Farbe ,,,Kazda mamicka si musi dat kriteria ake ma jej kocik splnat... A co sa jej paci A zase je to kocik ktory je prakticky Poviem uprimne ak ma mamicka termin ja jar leto jesen staci Kocik ktory sa preraba na vanicku pretoze vanicku clovek pouziva velmi malo a su to vyhodene peniaze ..Ale ako vravym zalezi na kazdej mamicke. Pouzila som sportovz Grako Treko fantastickz kocik aj Brio trojkombi a clovek musi hladat co sa mu paci a co che ,,,, A nepresviedcat podla vlastneho v kusu druhych.. Takze je to fajn kocik a mamicka bude urcite spokojna uz je iba na vas kolko chcete investovat do kocika a aj to co sa vam paci ale uprednostnujem 4 kolesove kociky

anaitat31
1. máj 2014

GB pouzivame este len par tyzdnov, kupila som len verziu sportak, ktory sa preraba na vanicku, kedze maly ma 4 mesiace a vanicku by sme dlho nevyuzili. Este stale ho vyuzivame ako vanicku, na zakrytie popruhov som pouzila matrac - podlozku zo starsieho kocika.

VYHODY:
-design (ale to je subjektivne 🙂 )
-velka vanicka
-velke nafukovacie kolesa - super na dedinu, do terenu, do blata, do snehu
- moznost pouzivania ako sportak aj ako vanicka
- poloha v smere aj v protismere jazdy
- uzasna strieska, vela poloh, neviem vynachvalit
- kvalitne materialy
- vo vybave je sietka proti hmyzu, plasenka do dazda a pumpicka na kolesa

NEVYHODY:
- rukovat len v jednej vyske, skor pre ludi 170 cm a viac ( ja mam 170m cm a je to na hranici pohodlia
- hmotnost - fakt je dost tazky
- neobratnost - aj polske kociky su omnoho lahsie ovladatelne
- velkost - zistite ci sa vam zmesti do kufra, je naozaj velky
- chyba taska na prebalovacie potreby atd.
- neperuje ako klasicke kociky s pruzinkami, takze ak je niekto zvyknuty uspavat dieta "hojdanim" tak tento kocik nie je pre neho. odpruzenie pre pohodlie babatka zabezpecia velke nafukovacie kolesa.

nicol898
11. máj 2014

ak hladate nieco podobne, teraz je novinka Chicco Urban 2014... 😉 a je v roznych farebnych prevedeniach.. 🙂

lenocka010
17. máj 2014

poradte mi da sa ten kočik kupit aj niekde v Martine?? 🙂

tasha12
2. jún 2014

ak môžem, pridám svoje skúsenosti:
Kupovala som si tento kočík, lebo som chcela otočnú sedačku. Pri prvom dieťati som ľutovala, že na neho nevidím. Takže som chcela otočný a s dosť vysokým madlom, keďže som tam potrebovala pripnúť aj skejt pre staršie dieťa (ale ešte dosť malé, aby prešlo veľa). Veľmi sa mi toto osvedčilo, stojaci syn mi vždy zabával malú a ja som mohla v kľudne obehať celé mestoemoticon.
Výhody:
otočná sedačka
maximálne super veľká strieška
originál nánožník, preto sedel perfektne, používali sme stále
pekný dizajn - aj keď je to subjektívne
4 kolesá - subjektívne, ale nechcem 3kolesový kočík
Nevýhody:
horšie riadenie

Môžem tento kočík porovnať s concord fusion, ktorý mam po synovi, kupovala som ako 3 kombináciu a už by som si nikdy nekúpila opäť 3 kombináciu. Riadenie concordu sa dá jednou rukou, preto GB je ozaj náročnejší. Strechu má GB neporovnateľne lepšiu, a aj to, že bol rovno s výbavou. Na concord som si dala šiť nánožnik, ale nie som s nim tak spokojná ako s GB. Concord aj s nánožnikom je viac odokrytý ako GB. Ten som tak pozapínala na zimu, že na dcérku ani neofukloemoticon. Nakoľko už syn chodá do školky, predávam GB, dva kočíky sú mi zbytočné.
Hádam som napísala všetko.

sonyasonya
3. sep 2014

Ahojte mate skusenosti s kocikom navington caravel bora bora?

Strana
z5