Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

@adebi ja maleho vobec neputam cize neviem pasy..este ani raz nebol priputany musim skusit a sedak mi pride rovnaky bo mal aj podlozku a nezda sa mi zeby sa z tade vysmikol ..ma 17,5 kg cize je riadny a nemam pocit ze by sa mi z tade smykal ..mozme premeriat tie sedaky ..priputane musi byt vsade dieta ale myslim ze take male moj 2,5rocny sa neputa vobec pekne sedi
@adebi ja neviem ja nemozem povedat nic za mna je krasny a aj super ta strieska so siltikom vobec ju nezastieram sem tam si ju maly zastre a sa mi paci je taka robusnejsia na starom bol len taka lata rovna..neviem ja s nim nemam ziadny problem ani sa nic netrha ani nic nesucha neviem za mna je tento novsi lepsi ...neviem aky mas ty problem s tymto novym ale mne sa tento viac pozdava
@mony221 látka je super, to fakt ani jeden kočík nemá tak kvalitnú látku, striešky na starších boli rovnejšie ako tu nakoľko je väčšia tak je pokrčenejšia, tiež so strieškou nechodíme , lebo keď je zastretá tak malý nevidí- mohla by sa dať tak do polovice. no polstrovanie pásov odflákli, aj našitie pásov okolo pásu prišili v strede , keby ich dali po krajoch ako v 2016 tak by boli aj veľkostne ok
vrché z cca 35cm na 54cm
Moj maly ma 2,5roka a ma 98cm a 17,5kg pre porovnanie ok?idem na to
@mony221 toto mi napísali:Testovali sme to aj na našom strednom synovi takmer 5 ročnom oblečeného v zimnej vetrovke a zapli a ešte, že veď žene má okolo pasu 60cm a dieťa je malé ,,, to hej len mám obavu , že bude tak stiahnuté , že až . My máme 2roky a 4 mesiace cca 12-13kg a teraz len v plienke a tenkých tepláčkoch mám cca max vôlu 6cm

Ak bY mal niekto zaujem aj ja predavam tento, som maximalne spokojna s Kocikom Greentom,ale idem si kupit verziu 2017 kde sa da dat do uplneho lahu