Kočík Greentom Upp - skúsenosti
Ahojte mam zaujem kupit kocik greentom upp..nevidela som nazivo ale velmi za mi paci dizajn zlozenie lahkost a farebne prevedenia jedine co neviem posudit je polohovanie chrbatika 2014 kolekcia nemate niektora skusenost ako sa dieta vyspi kocik je velky priestranny ale nejde polohovat az do lahu 2015 je ten isty le polohovanie o nieco nizsie myslim buggy kocik nie ten novy s otocnou sedackou dakujem

Ahoj nemáte niekto na predaj Greentom classic vážny záujem.
Zdravim kúpim greentom svetlo ružový 😊
Ahojte nepredavate niektora potah 2017 vo farbe petrol?? Alebo seda?? Kupim surne v top stave
Ahojte 😃 predava niekto greentom classic nejaky? Dakujem 😘
@hranolka22 ja classic 2016 ruzovy a biela konstrukcia mam aj inzerat tu na MK
@podhorov ten je krasny 👍 tutonfareb.kombinaciu by som chcela,ale zial je to dost nad moj limit
@hranolka22 aky mate limit? Ak smiem vediet
@podhorov max 150 eur,aj to s odretymi usami 😀
Ahojte, zvazujem kupu greentomu a vyberam medzi bielym a ciernym ramom. Muz ma odhovara od bieleho, ze sa skor zaspini, ze na nom budu vidiet skrabance atd. Tak sa chcem opytat, je to pravda, zda sa vam ze biely ram je nachylnejsi na zaspinenie/ ci to bije viac do oci??? A este, kde ste objednavali a ako rychlo vam domov prisiel? Dakujem krasne 🙂
Nemáte niekto na predaj 2017 clasic? 🙏
Mam na predaj cerveny fusak
Ahojte ak by niekto predaval greentom 2017 mam zaujem, popripade aj samotna konstrukcia postaci 🙂
Ahojte niekto na predaj Greentom pre chlapca?
Maminky neposuva niektora skejtik?
Momentalne by som. Najradsej predala uz cely kocik 🙂
@tdaniela foto?
Skoda ze dievcensky😞
@tdaniela to je reversible?Cena?
@dezire1000 classic+reversible plus doplnky pinkie(taska, rukávnik, podložka) kocik je pouzivany 4mesiace cena 290€
@tdaniela a športovú cast otočnú s konštrukciou nepredávate?
@mgalabova to sa neda dat do protismeru ze?

@jenn44 classic 2016 nejde uplne do lahu 🙂